Bu aralar kasintim var hemde ciddi :) Vergi, benzin sorunu tabiki yok. Bu ikisinden hangisini neden alip uzun yillar binerdiniz ?
Printable View
Bu aralar kasintim var hemde ciddi :) Vergi, benzin sorunu tabiki yok. Bu ikisinden hangisini neden alip uzun yillar binerdiniz ?
Abi C7 alıp murica diye arka cama yazmak istedim :D
M4 alırdım
Bence c7 usa da olupta v8 tercih etmemek olmaz.
Amerikada hiçbir arabaya uzun yıllar binilmez ki :) Dediğin gibi fiyatlar uygun vergi benzin yok o kadar çok araç varki tadılacak :D Ben olsam sırası ile alır binerdim
Eyy yonetim konuya anket ekleyebilirmisiniz lutfen :)
abi M4 bana cok heyecan vermemisti ama base'di baktigim, C7 nin ozel bir donanimli modeli ile de mutlu olabilirsin. V8 candir. simdiden hayirli olsun
Tabiiki ikisini de kullanmadım ancak teknik speclerde Vette her türlü eziyor M4 ü.
Ayrıca arazi olarak büyük ülkelerde yaşayan insanlara "Turbo" dediğin zaman bıyık altından gülüyorlar, Litreli araçları tercih ediyor.. "Neden?" diye bir soru ortaya çıkıyor o zaman da :)
Vette dururken :D
ssöyle enteresan renklere acıkmıyız abi :D
2017 BMW M4 -- | eBay
Vette abi tabii ki :D Homurtusu yeter
uzun yıl için mantıklı olanı m4 bence ama gönlümden geçen c7 tabiki :D
C7 diyorum abi kullanmadım tabi ikisinide ama vette :)
Ne kadar fiyatları :D comfortline passat kadar var mı
ben M4 tercih ederdim :) C7 bildiğim bir araç değil belki de o nedenle ön yargılıyım, C7 uzun süre kullananların yorumları nedir?
C7 super car sınıfında bir araç işçilik iç malzeme kalitesi eminimki tırttır klasik amerikanlardaki gibi ama mühendisliği çok iyi.. nationalda belgeselde yapılışını izlemişdim bu sefer adamlar boyasına kadar mühendislik yapmışlar nano bilmemne boya kulanmışlar falan filan..
neticede klassmanı ferrari ,lambo ,pagani,mclaren,koenigsegg,porsche,aston martin gibi araçlar..
M4 bana çok rs7 yada c63 amg tarzında binek aracın spor versiyonu gibi geliyor..
M4 :icon_tup:
Vazuptan gönderdiğin fordu alsana :D
Kanka al bi charger harbi marikan takıl horul horul ama eski kasa olsun ;)
Galiba M4 tercih ederdim. Günlük kullanıma daha uygun olduğunu düşündüğüm için.
Superspor tarzı araçları günlük kullanırken biraz çile çekiyorsun çünkü.
Alternatif olarak da i8 bakılabilir, inip binme problemi, dar arka koltuklar ve yok denecek bagaj hacmi haricinde çok keyifli bir araç.
M4 güzel
Ama vette de güzel
O değişik sarısından olacaksa m4 :)
manual olacaksa m4. vette bir süre sonra sıkar.
c7 z06 nın lease fiyatları ne kadar
Butcen ne kadar? Lease mi ediceksin?
C7 ile M4 farkli dinamikler,kafa karistirir.
Belki 2.el carrera olabilir. C63S de bir secenek ama M4 alicaksan CP paket al.
7 ileri manuel vette alınır 1-2 yıl sonra da sc kit takılıp amerikan rüyası yaşanır abi
m4 olacaksa sadece bu olmalı:
https://www.youtube.com/watch?v=IwaZ1mq6o3A&t=283s
Piste cikmam dersen ileride Charger/Challenger Hellcat'ler ikon haline gelecek. Gunluk kullanima da baya uygun. 700+ hp baya eglendirir yolda.
Fakat FCA'nin dayaniklilik problemleri ciddi derecede endise verici.
amerikada yaşasamda hevesimi alana kadar amerikana binerdim herhalde .. amerikanlar araba dünyasında çok başka yerde bir ton eksileri olsada vazgeçilmez bağımlısı yapan artıları var..
bir tane vettem oldu c5 hala sesi homurtusu gaza basdığında arabanın ve senin iliklerine kadar titremen yerin göğün o v8 sesiyle inlemesi tadı damağımda kaldı.. apayrı bir zevk keyifdi öyle basmana gerek yoktu. araba düşük hızda bile güç sarhoşu ediyordu.. eksisi saymakla bitmezdi ama bu anlattıklarım bütün o eksileri törpülüyor telafi ediyordu..
m4 ün oluru var ya:)
Hangisinin garanti süresi daha uzunsa onu tercih edin.. :)
degişik duygular :D
Usa da bi iki senelik olsam tamamda benim hayatim burasi o yuzden arac alimlarimda v8 olsun gurul gurul olsun diye bir dusuncem yok ;)
Evet en son knustugumuzda soylemistin. Nesi hosuna gitmedi mesela kardesim?
Alismislar en dusuk 4000cc araclara ondandir:D
Individual color lara ucuk paralar istiyorlar. Egerki m4 alacak olursam sakhir orange mukemmel duruyor keza marina blue da :) muhtemelen ikisinden biri olur.
Abi hem vette forumlarinda hemde bmw forumlarinda benim sordugum sorunun aynisi defalarca var. Vette icin uretilmis en guzel vette diyorlar. Bmw forumlarinda da ayni. Cogu kisi hem gunluk kullanima cok uygun oldugu hemde parca/bakim vs masraflarinin sonucta chevrolet olmasindan dolayi cok uygun olmasindan vette diyorlar.
335imi ilk sattigim hafta komsumun c7 ye niyetlenmistim agzina kadar dolu, manuel ve $39k ya. O zaman detayli inceledim ici bi Alman gibi olmasada cok tatmin edici. Hatlar zaten Mukemmel. Kiyaslama konusunda hemfikiriz.
Moruk ford gt spider yan otesi gelir, koleksiyinerlerin isi bu ;)
http://i1287.photobucket.com/albums/...psfcfuutgi.png
Charger fln en son dusuneceim Amerikan :)
I8 ler $100k civari. O kadar param zaten yok hos olsa bile gtr lar, porsche turbolar.... akla hayale gelmeyecek seyler alinabilir.
C pek cekici gelmiyor bana nedense. CtsV ozellikle vagon bi ara cok sarmistim ama yok denecek kadar az . v degisik bir altenatif olabilr.
Austin yellow cok sexy gerci m4 teki butun renkler cok iyi.
$80k gibi birseydir heralde.
Herkesin yazdiklari cok cok degerli ancak senin yazdiklarin cok daha farkli abi. Hepimizin hayalini yasiyosun senden birseyler duymak yardimci olabilir. $53k -$57 arasi birseyler yapabilirim. Zaten alacagim arac 1-2 yasinda cok cok duusk km li olmak zorunda butcemden Dolayi. Porsche bana nedense supersport sinifi gibi bakimi beni cok yoracakmis gibi geliyor, yaniliyormuyum acaba?
Yok yahu supercharger fln o tarznseylerle ugrasacak hic vaktim yok.
Hellcat...degerler muazzam ama amerikanda alacagim tek arac vette olur heralde.
Vette baska bir dunya. Supersporta giris. Galiba m4 ten bir adim onde benim icin.
Uc asagi bes yukari ayni sartlarda olacak garanti durumu iki arac iicnde.
Allah boyle dertler versin herkese.
Yeni nesil amerikanlarin malzeme kalitesi cok kotu. Özellikle iç mekan plastik aksamları. Uzun yillar ayni kondisyonda kalmasi imkansiz
C7 Stingray yerine aynı rakamlara Camaro ZL1 alınabilir mesela, istedikten sonra alternatif çok. 460 yerine 650 hp, 6.2 lt SC'li aygır. Corvette kadar ikonik bir araç olmasa da daha eğlenceli olacağı kesin.
ZL1 benim bütçemi aşıyor ama SS 1LE (ya da performans paketli GT) bakıyorum bende kısmetse 2018 yılı içerisinde.
Tam tersi, son 3-4 yıldır Almanlara çok daha yaklaştı.
Örneğin son kasa Mustang, son kasa Camaro, Challenger.. Bunların iç mekan kalitesi bir kaç sene öncesine göre arada gezegen fark var. Tabi M4'ün iç mekan kalitesi ile yine de kıyaslanmaz, ama tölere edilebilir seviyede artık.
Hocam Corvette ZR01 al bence, eğer o paralara bulanabiliyorsa...
Gunluk ve uzun sure binilicekse m4 mantikli gibi :D Diger yandan zTen bmw den yeni indiniz degisiklik guzeldir diyip c7 alinir :)