arkadaş ne zamn düzelecek bu forum kaç gündr adam akıllı takip edemiyoruz paylaşm yapamıyoruz
Printable View
arkadaş ne zamn düzelecek bu forum kaç gündr adam akıllı takip edemiyoruz paylaşm yapamıyoruz
şuan sorun yok hatta öğlenden beri yok
vip üyeliğe geçin hiç sorun falan kalmıyor
yarin .
otomobilleriniz kısmındaki konumda son 1 ayın mesajları yok. diğer kısımlardaki bazı konulara ise tamamen giremiyorum.
ben tatilden yeni geldim hala bozuk mu
hemen sevinmeyin:)
dohtor nerde dohtor
Ben mutluyum
Amcanın konusu uçtu gitti ya misssss
Bir ara düzelir nasılsa :)
Aynen forumda sıkıntı var galiba soru işareti çoğaltıyor :D
Bende hic gitmedi,sanirim ozel uyelik satin alanlar sorun yasamadi...
Ne gibi sorunlar oldu?
Forum düzgün.. VIP üyeler için bir sorun yok
Aylık 200 TL ver, VIP ol. Hem sorun yaşama hem de moderatörlerin gizli alanındaki dedikoduları, planları gör..
Gazoz olma, VIP ol..
benim ghibli konusu en son mayısta güncellenmiş görünüyor sonraki postlarım yok olmuş :S geçici bir şey mi acaba?
vip üyelik için dip fiyat isteyen çıkmadı mı hala
Ben de vip üyelik aldım çok rahatım artık ilave olarak 200 adet de yaprak satın aldım ve profilimi kişiselleştirdim. Ne dinliyor özelliği de aktif hale geldi tşk.
Vip üyelik çok iyi valla bu ay yenileyemedim kredi kartı limit dolu ama önümüzdeki ay kesin alıcam aslında yıllık almak lazım (12 aylık vip + 5 ban jokeri + 2 yöneticiye sövme hakkı) Daha mantıklı fiyat oluyor.Karta da 9 taksit daha ne olsun.
Beyler para ödemeden VİP üyelik almak isteyen varsa PM atsın. ( VİP üye olduğum için bu mesajı moderatörlere gizli yaptım.)
Ozel uyelik satin alanlarin server'i da farkliymis. Oyuzden forum bende hic gitmedi.
Yonetimin hizmetleri hic bitmiyor,helal...
Adamlar çalıyor ama yapıyor aga cCc vip üyelik cCc
bende de yeni konular son mesajlar gözükmüyodu nostalji yaması falan geldi sandım. Vip üyeliğe geçince anladım asıl sorunu teşekkürler techturkey
boyasız,değişensiz+cam tavan opsiyonu olmak kaydıyla vip hesap değerinde alınır-satılır
Satilik maraton ust
hahahaah yönetim istifa :P
değerinde 2. el vip üyelik alınır satılır
eyyy normal üyeler siz kimsiniz ya
Foruma üye olmak için bekleyenlerede erken üyelik kampanyası var mı ? Varsa hesap numarası isteyen arkadaşlar var.
sahibinden hiç kullanılmamış vip üyelik var pm atın vip üyelik avantajlarından yararlanın....
Üyeliğini satacak arkadaşlar ilk önce yönetimden rayiç bedelini gösteren evrağı alsınlar..
Yoksa eliniz boş dönersiniz..
https://i.hizliresim.com/4MVPDp.jpg
düzeltin beyler bakın giremeyenler var :)
Amca senin girememe sorunlarının sebebi başka sanki :D
Forumun 50.uyelıgı olan
uyelık ısımımı satıyorum
forumda kufur dahı etmemıstır cok temızdır
pcx scooter ıle takas olur
pepsi kapağından vip üyelik şifresi çıktı. gönderdim ama henüz onaylanmadı. admin bakabilr mi ?
vip den ozel bolume nasil giriyoruz ? yeni vip oldumda bulamadim o kismi