Bİr kadini sevİyorsunuz ve ÇeŞİtlİ nedenlerden dolayi ayrildiniz. SÜreklİ dÜŞÜnÜyorsaniz ve buna engel olamiyorsaniz oda sİzİ dÜŞÜnÜyor anlamina gelİr mİ ?
Bİr kadini sevİyorsunuz ve ÇeŞİtlİ nedenlerden dolayi ayrildiniz. SÜreklİ dÜŞÜnÜyorsaniz ve buna engel olamiyorsaniz oda sİzİ dÜŞÜnÜyor anlamina gelİr mİ ?
Evrende böyle bir etkileşim var bence de.
Çoğumuza denk gelmiştir, birini düşünürsünüz ya da aklınızdan geçirirsiniz sonra kısa bir süre içinde sizi arar veya karşılaşırsınız gibi.
Bilerek mi harfleri bu şekilde kullandınız?
Hisler yalan söylemez :)
bende aynı kanaatte olan ve bu duruma inananlardanım.
öyle bişey yok hikaye. öyle bişey olsa evli 3 çocuk sahibiydim :D
Bu,sadece inanmak istediğiniz şey. :)
Yaş itibariyle çok da tecrübeli sayılmayız burdaki abilerimizin yanında ama böyle bir şey yok bence. Bir süre sonra sizde takıntı haline geliyor o kişi ve o yüzden sürekli aklınıza geliyor. Konu sevgiyi de aşıyo durum böyle olunca, bir tek siz üzülüyorsunuz :D
Telepati kanıtlanmış birşey... Tıpkı Radyo gibi ... Her insanda var olan bir özellik ancak bazı insanlar daha fazla duyarlı
Senede bir defa işi düşerse uğrayan bi müşterim var. Yılın 9 ayı İngiltere'de.
Geçenlerde aklıma geldi, whatsapp'tan "Abi seviliyorsun" yazdım.
"İki sokak aşağıdayım, burdan sonra da sana uğrayacaktım" diye cevap yazdı.
Buda mı gol değil?
Kurban olayım beni düşünmesin katil etmesin beni :D
Belki bazen o da hissediyordur ama insan sevdiğini boşyere üzmez unutmayın. Geri dönsün diye gecelerce hayal kurduğunuz dua ettiğiniz insanlar bir gün geri dönünce ya sizi daha fazla pişman ve perişan ederek yine giderler ya da size artık eski tadı vermez. Çok sevdiğim bir alıntı vardır bu durumlar için;
“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.”
Geçen eski kız arkadaşım geldi aklıma aşık olduğumu düşündüm sonra bir kızla karşılaştık onada aşık oldum sanırım telepatim biraz fazla :D
Bakiniz :Saplanti, takinti nedir? :D
Eveende enerjisi varsa bile hissetmek ayri mesele :D
Benzer birşey benim de başıma geldi. Yıllar evvel, çok sevdiğim bi akrabam beni Taksim Çiçek Pasajı'nda bi akşam yemeğine davet etmişti. Daha öğrenciyim o zamanlar. NŞA'da ortalama bütçelerde bi öğrenci o tarz bi yere gitmez zaten. Bu abim de taa Karadeniz'in öteki ucundan Giresun'dan gelmişti. Aya yılda bir İstanbul'a gezmeye gelirdi iş icabı.
Falan filan...
Aradan 3 ya da 4 ay sonra bi okul çıkışında Taksim'e yolum düştü. Dedim bi Burger King'e uğrayayım. Neyse, orayı çoğumuz biliriz. Kalabalık olur. Sıraya girdim ve hem beklemeye hem menü seçmeye başladım. Bi ara da aklıma o akşamki yemek geldi. Güzel bi ortam olmuştu. İçkisiz, s.çkısız, seviyeli bi ortamdı. Ne güzeldi be derken önümdeki sıradaki adam kımıl kımıl duramayıp geldi geri geri ayakkabıma bastı.
Ben de Allah var, gıcık olurum yolda orada burada ayağıma biri bassın. Adam özür dilemek için arkasına döndü ki bi baktım bizim akraba yine İstanbul'da. Gün boyu telefonum kapalıydı ve ulaşamamış dolayısıyla. Şaka gibi.
Bu da mı gol değil? :D
fantastik şeylerle işim olmaz ama küçükken zorla medyuma götürdülerdi beni. kadın baya geçmişimle ilgili şeyleri yüzde 80 doğrulukla söyledi. yakın zamanda veya o anda aklımdan geçen şeyleri baya tutarlı şekilde bildi. gelecekle ilgili söyledikleri tutmadı tabi ki. bana göre bazı insanlar karşısındakinin düşüncelerini algılayabiliyor bir şekilde. sonra bir *** yaptık sanıp ilahi güçleri olduğunu sanıyorlar.
Katılıyorum. Ama şu da var.
O gün Taksim'e gitmek istemem İstanbul'daki 8 yıllık öğrenim hayatım boyunca belki de ikincisi hiç olmamış bi tercihti. Günlerden yine cuma idi ve ben bu 8 sene boyunca hemen hemen her cuma günü haftasonunu geçirmek için ailemin yanına Tekirdağ'a giderdim.
O gün oraya gitmek istemem bile başlı başına bi olay bana göre.
Bilemedim. Bundan sonrası beni aşıyor açıkçası :)
bu gece tüm sevip te ayrılanlar sevdiklerini düşünsün ve sabah herkes arasın ..yarın yorumları görür canlı belki hüzünlü belkide mutlu bir test yapmış oluruz .
Burası karışacak, vaziyet alın. :)
6 Yıl sonra bir mesajla tekrar görüştük yemek yedik rakı için sözleştik öylece kaldı :)
Bazen önünüzden biri geçer siz ona bakarken hiçbir sebep yokken aniden döner ve göz göze gelirsiniz, yada aynısı sizin içinde geçerli. Buna çok denk geldim, bir etkileşim var bence
Kadın milletinin hafızası japon balığı kadardır dostum kusura bakma ama coktan başkasını bulmuştur :)
Gelen postları okuduktan sonra.
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...ohilJmNIcZfE5w
Ümit umut psikolojisi sizin yaşadığınız
Gerçekten sevse idi zaten barışırdınız
Fuckbody lik yok ise bu umut ve ümit malesef fakirin hayal dünyası ötesine geçemez
Fuckbody de mal boşta kaldığı için kaşıntı tutar eğer işini iyi yapan elemansanız abla yazar
Onun dışında bir cacık olmaz