Şasenin son 7 haneyi isteyip, donanım sorgulaması yapın. Aracın fabrikasyon donanımlarından nelerin aracın üzerinde olup olmadığını görün bunu sorgulayın. Mesela gerçekten fabrikasyon manuel mi?
Gösterge testi yapın ( test no 1 ) aracın şase no ruhsattaki ile tutuyor mu, fabrika çıkış tarihi kadrandaki ile internette yaptığınız sorgulamada doğru çıkıyor mu
test no 2 ( kadran selamlama yapar ) göstergede yanması gereken tüm lambalar yanıyor mu, tüm ibreler düzgün çalışıyor mu bunu görmüş olursunuz. Misal airbag lambasının ampulunu sökerler patlak ampul takar ya da ampula bant takmış olabilirler bunu görebilirsiniz
Böylelikle orjinal km mi değil mi bir nebze buradan yola çıkılabilir :)
Ruhlu bir araçtır
Bir daha station rs6 alabilecek duruma gelene kadar E39'dan ruhlu aşkla binebileceğim bir aracım olacağını düşünmüyorum
Araç tertemiz ise, yetkili servis kontrolünden tam not alırsa alın derim. Ufak tefek sıkıntıları var sonra yaptırayım mantığıyla alırsanız ocağınıza incir ağacı diker, ama öyle lanet bir aşk ki bu vazgeçirmiyorda
Ben ağustostan bu yana 9000 TL masraf ettim, halen dahada istiyor birşeyler :D ilgimide eksik bırakmıyorum ama neden böyle yapıyor anlamıyorum :)
Motoru hakkında bilgim yok, motoru yürüyeni iyiyse kuleye şaseye darbesi yoksa elektroniğinde derdi yoksa alınır. Yalnız hacimden ötürü satışı oldukça ağır aldığınız rakama satabileceğinizi düşünmüyorum. Fiyat ciddi anlamda pahalı 50 lirayı görmeyen buna yakın km'de 99 model 5.40 yakın zamanda satıldı konyadan
Birde sebebi özel değilse neden 5.40?
Bu paralara ciddi güzel 5.30 alabilirsiniz, piyasası daha çok olan ve ustaların görünce kaçmadığı bir motor. 231 hp yetmez mi diyorsunuz yoksa :D
Buda benim bebeğim :D
https://i.hizliresim.com/7yja3a.jpg