özellikle vag grubu araçlarda çok sayıda ilan mevcut. bayi fiyatından yüzde 30 40 civarı daha uyguna sıfır km araçlar satılıyor galeri ve şahıslar tarafından. bu araçların olayı nedir bilen var mı?
Printable View
özellikle vag grubu araçlarda çok sayıda ilan mevcut. bayi fiyatından yüzde 30 40 civarı daha uyguna sıfır km araçlar satılıyor galeri ve şahıslar tarafından. bu araçların olayı nedir bilen var mı?
%30-40 daha düşük fiyata mümkün değil şahsen görmedim hiç öyle ucuza giden araçları.
ben max 8-10bin lira kadar ucuza gördüm ama %30-40lık fark kafa kurcalar.
Gerilim filmi gibi ben 1litre arabanin 175 olmasi cok iyimis :tapedshut ::scared:
Audi'nin liste fiyatina bakıp aldanmayın. Gidip kendiniz fiyat sorun.
Zamanında doludan hasar gören araçlar olabilir.
Alırken dikaktli bakmakta fayda var
Bu araba 1 ay önce tüm bayilerde 105 bin tl 'ye satılıyordu.Nette yayınlanan Audi listeleri gerçeği yansıtmıyor.İndirim adı altında gerçek fiyatlarıyla arasında uçurum var.
Belirttiğiniz araçlar bu tip midir bilemiyorum ama.. Bankada çalışırken şubeden arkadaşın müşterisi vardı Rusların parasını çeviriyolardı ülkede.
Satış rakamı yüksek X model bir aracın gelen partisinin tamamını alıyolardı. Tahmin edileceği üzere normal satış fiyatının çok daha altına aldıkları için satışta aldıkları fiyatın üzerine belirli oran koyarak satış yapıyolardı.Win-win
Doğru mu anladım acaba ?
Şimdi ben internetteki liste fiyatı 175K TL olan A3'ü bayiye gittiğimde 110 lu rakama alabilecek miyim ?
Eğer böyleyse liste fiyatı yayınlamanın alemi ne ?
Şimdi sitede görünen rakam bu ? Hani pazarlık yapılır ama bu kadar fark bana garip geldi, bir yerde bir yanlış olmalı.
https://i.hizliresim.com/lbn58X.jpg
Audi de değişik bir kafa var. Liste fiyatları çok çılgın, bayide sağlam indirim yapıyorlar..
böyle astronomik indirim yapacak ford bayii aranıyor:D
Bayideki eleman zam gelmeden önce galericiyi arıyor , galerici gelip alıyor , hatta hiç almıyor bile bayide kalıyor araba. bayi zammı kur artışı derken sonuç böyle oluyor tabi..
Audi' nin tuaf bir politikası var, hafta sonu Q3 baktık (1.4 TFSİ) aracın liste rakamı 275 bin TL'ydi aracı incelerken bayan geldi pahalı ya diye konuşurken liste rakamlarına bakmayın şuan ki rakamı inidirmli hali ile 196bin TL dedi, şaka gibi.
O fıyata cıddı dolu 1.6tdi alırsınız.
1.0 lar 110-120 cıvarı.
Aynı durum BMW markasında da var
Bu fiyatlamalar dönemsel olarak ve model bazında sürekli değişir
A3 te ciddi indirim varken a4 te olmayabilir a4 te varken a6 da olmayabilir
Aynısı bmw içinde geçerli mesela şu an 3 serisinde kuru 4.3 dan alıyorlar %5 ayrı iskonto yapıyorlar
Audi de mesela Golf parasına A3 alabilirsiniz şu sıralar..
Gibi gibi bu markalardan araç alımı sırasında teklif almak gerekli..
ibo yok bu iş öyle değil. audi ve bmw nin asla internet liste fiyatını baz almayacaksın. 138.000 liste fiyatı varken 3.16 i MSport u 118.000 e aldık mesela.
Audi içinde aynı durum geçerli. Yüz yüze verdikleri fiyat ile internet liste fiyatı inanılmaz ütopik derecede farklı.
Volkswagen'de bu durum max %4-5 civarı olabiliyor mesela. Aldığımız tüm araçlarda gördüm bunu.
Siteye arabanın fiyatını çok yazıp pahalı = kalite algısı mı oluşturulmaya çalışılıyor ben bunu anladım şahsen. Bu kadar ciddi indirim söz konusu olabiliyorsa benim aklıma başka bir şey gelmiyor açıkçası. Önce müşterinin ilgisini çek sonra bayiiye getir, 170bin liste fiyatı olan arabayı 110bine sat. Liste fiyatı 170bin olan arabaya bineceksin sonuçta bana çok ilginç geldi.
borusanda liste fiyatından daha yüksek fiyatlar bu nasıl oluyor :D kasımın son günüydü adam önce 125 dedi sonra 132 dedi boş 1.18e, kur farkı henüz yansımamış internete diyor bi de
Audi bin internette yazan liste fiyatı güncel kur üzerinden yazılıyor ama bayiye gittiğinizde genelde sabit kurları oluyor ve o kurdan hesaplıyorlar. Kur farkından dolayı ciddi bir indirim yapılmış gibi görünüyor ve buna artı olarak her markada olduğu gibi normal bi indirim oranlarıda var üzerine onuda yapınca fiyat epey bi aşağı gelmiş oluyor. Zaten indirimli fiyatı almak için herhangi bişey yapmanıza gerek yok kendileri direk bu fiyatı düşürüp teklifi öyle veriyorlar..
Mercedes, bmw, audi, range rover gibi markalarda liste fiyatı ile satış fiyatı arasında ciddi farklar oluyor.
audi a6 avant 2,0 tdi listede 500 bin bayide 380 bin..
Yenilerde 297bin tl'den alındı a6 tfsi, şu anda web sitesinde görünen 340bin papel
Konu sadece 1.0 a3 üstüne ise bayidede şuan 114k tl zaten araç. 175 e 1.0 alıcak arkadaşlarada allah akıl fikir versin ne diyim.
DoD grubunu mu diyorsunuz acaba
tam tatlı su çakalı milletime gidecek bir satış politikası
önce bindirimli sonra indirimli fiyatla alınan mal kadar tatlı bişey olabilir mi?
liste fiyatı 183 olan tiguana 165 fiyat aldım bu haftA
2.el piyasasida sisiyor :D adam listeye bakio 175 2. Eli 130 aliyim diyor :D bayiyi arayip sorma ihtiyaci bile duymuyor
Bayiler size böyle şaşırtıcı indirim yapıyolarya bide kiralama şirketlerini duşünün. Gidip 50 tane araba siparişi veriyolar %40 indirim alıyor adamlar sonra birazını kullanıp birazını galerici arkadaşlarına kâr ederek satıyolar