süperloto nun 10. devirden sonra sanırım haftaya 30 milyona yaklaşacak bu kadar devir etmesi normal midir sizce ?
Printable View
süperloto nun 10. devirden sonra sanırım haftaya 30 milyona yaklaşacak bu kadar devir etmesi normal midir sizce ?
kesin ip var...
aşırı merak ettiğim konu. sayısal lotoyla 5-6 rakam var arasında ama sayısal loto en fazla 4 kere devrederken süper lotonun bu kadar devretmesi bana da garip geliyor.
değillllll
Ankara Newtown'a (Yenimahalle, bilemedin Çankaya) çıkartırlar pardon çıkar diyecektim klavyem sürçtü.
Bizim ofisteki durumumuz bu (temsili)
https://fthmb.tqn.com/RwAQyLqDV4wm90...0011712b02.jpg
Bana 30 m lazım o yüzden devroluyor, haftaya bana çıkacak. :D (ytd)
Avrupadaki milyon , milyar $ sayılsal loto ikramiyelerini duyunca , anladım ki bizim sayılsal lotomuz bile fakir :D devretmesi çokta ilginç gelmiyor
Feto muhabbetinden sonra gariban hayallerini bile çaldıklarıda cabası , bu yılki milli piyangonun yeniden Antalya - Murat paşa ve Ankara bir ilçeye vurması bonus ... Burası Türkiye :D
çıksın haftaya cuma sabahı 10 tane proje aracı konusu açıyorum...:D
Artık trtde yayınlanmıyor değil mi çekilişler?
normalde pek oynamazdım hile olduğu için ama bugün bende oynayacağım.
En masum yanından bir soru: Yılbaşındaki büyük ikramiyenin senelerdir çeyrek bilete çıkması,sadece bilet fazlalığıyla açıklanabilir mi? :) Konu "İyi yav,bu sene de dört kişi sevindi."den daha ciddi bence.
boşuna oynamayın bana çıkıcak :P
Çekilişler feto muhabbetlerinden sonra noter huzurunda milli piyango sitesinde canlı yapiliyor ama son 6 7 sene çekilişler kapali kapi arkasında yapilmisti
çok güvenli ve sorunsuz ülkeyiz piyangoda bile üçkağıtçılık arıyoruz nasıl bi hale geldik allah aşkına :) insanın hiç bişeye inanası gelmiyo bütün şeyleri batırdılarki sorgulamadan yapamıyoruz
1 kere arkdsin gaziyla sayısal oynadım. Dedi hepsi tutarsa zengin oluruz. Hic biri çıkmadı bana amorti verdiler. Imkansiz gibi bisey bence. Sinavda 5te1 ihtimal tutmazken milyonda 1 imkansız yani
şanstan öte bir şey bunun çıkması alın yazısı diyelim :D
Bizde oynayalım abiye destek olalim
Herseyde oldugu gibi bunda da sahtekarlik olabilir, ama bunu biz siradan vatandaslarin kanitlayabilcegi sekilde yaptiklarini dusunmuyorum
Dogru 6 sayinin ayni kolonda olma olasiligi 720/18.500.000.000
oldugundan bu kadar devretmesi normal bence.. 4 farkli sans oyunu var yilda 40 hafta buyuk ikramiye tutturulsa 160 buyuk ikramiye cikmis olur, adi gecen ilceler 500k nufustan buyuk ilceler, o konuda cok suphem yok..
altı onların olsun biz beşe razıyız :)
böyle 6 ya büyük para vereceğine , 5 i bilenlere bölse ya onu. daha güzel olmaz mı ?
devretmemesi lazım
Hiç oynamam oynadım 4 tuttu geçen hafta. Milyonlar almak varken 180 lira çıktı, gidip alasım gelmiyor
Bu hafta bende oynayayım o zaman bi el atalım:D
Klasik olucak ama
Ya cikarsa
:)
Bende oynim bari normalde hiç inanmam işimde olmaz ama parasızlık çok vurunca bu ara kendimi şans oyunlarına verdim :D
500bin bile yeter ama ankarada bi dayımız olmalı :)
3.devirden sonra 6 bulunmazsa 5e bölünüyor.
süperde yapmıyorlar bunu.süperin kolonu 2tl sayısal 1,5 sayısal fiyatı uygun olsada bukadar devretse daha çok para toplardı.
en yüksek rakam temmuzda 1 kişiye 37milyon + tl ankara keçiörene çıkmıştı.11.devrinde vermişti bu parayı.
Geçen hafta Amerika'da 6 numara bilen birisine 559 milyon dolar cıkmış. Bu nasıl bir paradır yav :D
5 e bölünme olayı hepimizin matematik dersinde hatirlayacagi kombinasyon konusuyla ilgili sayısalda 49 rakam var superde ise 54 rakam sayısalda 49 rakam oldugu için diyelim ki 49 rakam ile kombinasyonlu bütün rakamları oynadın ve bütün olasılıkları kupon yapıp yatırdın.bitun olasılıkları oynadığın için kuponlardan birinde mutlaka 6 yi tutturacaksin .Ama bunun için diyelim ki 10 milyon Tl lik kupon yapman gerek toplanan para bu 10 milyon Tl yi yakalarsa 5 e bilene dagitiliyor.Sistem mutlaka kar yapmak zorunda.Superde ise 6 rakam daha fazla olduğundan dolayı tum rakamlar arasi kombinasyon olasılığın artiyor bu sebeple ikramiye miktari süperde daha fazla oluyor
Devreder mi ? :)