Merhaba aracım için bir kaç parça almak istiyorum ancak paypal kapalı olduğu için alamıyorum. Aracı olan paypal tarzı site bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Printable View
Merhaba aracım için bir kaç parça almak istiyorum ancak paypal kapalı olduğu için alamıyorum. Aracı olan paypal tarzı site bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
lınk at bakalım
@B16 hallet gencin işini.
Ebay`den Alışveriş Yapmanın En Kolay Yolu | Ebaypaketim
ebay amerika'dan direksiyon falan aldım geldi. Komisyon'da %5 sen linki verip ödemesini yapıyorsun onlar satıcıdan senin adına satın alıyolar. Parayı ebaypaketime kredi kartınla ödüyorsun ve 3 taksit seçeneği var. Sistem güzel benden geçer not aldı.
amerika dan aldığınız ürünler için bir nevi kullanılabilir site fakat avrupa dan alınacak olanlar için nakliye önce ABD ye gidiyor sanırım sonra TR geliyor ciddi nakliye ücreti ödemek kaçınılmaz olur...
ben alıyorum dırek gelıyor ...
Peki teklifli ürünleri nasıl alabiliriz bi ürün var yarı fiyatını kabul etti satıcı
rakamıı ındırecek dırek basıp alıcacaksın
paypal nasıl açık yaw kapanmadı mı Türkiyede?
Önce ücretsiz VPN programı windscribe yi indirip kurun İndir - Windscribe sonra amerika yada kanada vpn i ile paypal.com'a üye olun .Üye olurken amerika adresi isteyecek ebaypaketim amerikapostam vs amerika adresi alır eklersiniz. Ebay hesabım bölümünde adres kısmı var Sign in or Register | eBay burdan Primary shipping address kısmına TR adresinizi ekleyin. Alacağınız ürünün paypalla ödeme esnasında zaten gönderilecek adres kısmı çıkıyor onaylamadan önce ordanda kontrol edersiniz. Ben bu şekilde alışveriş yapabiliyorum sıkıntı yok :)
Paypal'da adres ABD seçili iken Ebay adresinin TR olması yeterli oluyor mu? Bazı ilanlarda Paypal ile Ebay adresinizin aynı olmasına dikkat edin shipping'de sorun yaşamayalım diyorlardı yanlış mı aklımda kalmış?
Eğer öyleyse çözüm basit, zira Türkmenistan paypal'ı da aynı şekilde oluyordu...
Peki paypal ile banka arasındaki ilişkilerden yana bir sorun oluyor mu?
5-10 dolarlık şeyler aldım bişey istemedi henüz yüklü bişey alınca istermi bilemem. Receive SMS Online falan var amerikadan gsm online sms falan alınıyor öyle bişey denenebilir