................
Printable View
................
Aracin rengi cok gzel ama tek birsey diyecegim plakayi neden plaka yerine degilde asagiya takiyorsunuz?
Yazik coolera falan havada gelmez plaka oradayken
keyfe keder satma nedir yaa bana bunu bi anlatrmsn kardeim son zamanlarda ok sk aklama ksmnda okuyoruz satuclarn aklamalarnda hee bu ahsma munhasr bi aklama olmasn :D belki benim gibi merak eden lerde olur onlarda bilgilenir diye sordum art bi niyetim yok sakn beni yanl anlama
kazasz belasz
est. abicim, bu tabiri kullanmamdaki ama satlmasa da olur veya fiyattan fazla taviz vermem veya aracmla ilgili nasl teklifler alrm acaba gibi dnceler oluyor ama farkl maksatl yazanlar da vardr muhakkak.
Aracn rengi ok gzel maaallah. Pedal seti ok kalitesiz grnyor oem olanlara dnsen ok daha iyi.
Biz birey yapmadk kardeim :), sende zaten cevher varm biz sadece kvlcm attk. Biz bile getin
Aralara maaAllah zaten laf yok audi biraz spriz oldu ama iyi ki olmu. Eletirmeden olmaz far ykamadaki siyah folyolar karlmal diyorum. Kazasz belasz nazarsz.
arabann rengi iyi de tiguan, babann ift kabin amaroku, ailenin maddi durumu ve mtehatlik gibi ayrntlara fazla deyinme aman nazar demesin kardeim
Maalah kazasz belasz nacizane ufak bir nerim var tabi zevk sizin ancak far ykamadaki siyahlklar kt bir grnt salam orjinale dnerseniz ok daha iyi olucaktr bence.
Haklsnz, nazar dediimiz sorunlar, skntlar hepimizin bana sk sk gelebilmektedir fakat una inanrz ki mslman bollukta darlkta her zaman imtihandadr. O yzden kr her durumda bize yardmc olacaktr, buradaki gayem durumu daha iyi idrak edebilmemiz oldu ve merak edenler varsa diye belirttim. Allah bana ne verirse tantm insanlara misliyle versin ki nazar olmasn inallah
peder-inaat-rize-amarok :)
Allah kaza bela gstermesin maallah aracna.
hibiryerine dokunmadan binseydin ok daha gzel ve kaliteli olurdu araba...
Plakalar hep Ardeen plakas, Ardeen' lisin sanrm? Bencede ok detaya girmene gerek yok, bende Pazar' lym bu arada.
Bende far ykamalardaki siyahlar ve boyunluu sevemedim. Plakada yerine taklsa ok daha gzel bir grnt alrsn.
Allah kaza bela vermesin, hayrl olsun.
Tiguan ile ne gibi bir sknt yaadnz ?
Abi uzun hikaye ama zetle, arac aldktan 5 ay sonra geirdiimiz bir kaza sonucu servis bilgisiyle aracn hava yastklarnn patlak olduunu ve daha fazlasn rendik, bu vesile ile herkese tavsiyem ara alrken mutlaka serviste ok detayl kontrol yaptrn ekspertizler aracn grnmeyen yzne bakmyor!
Gule gule kullanin renk de guzelmis. Ozelliklemi 4 kapi tercih ettin yoksa oylemi denk geldi.
Ardndan bir ok markada bulunan samalk sislerin sar ampln deierek yerine beyaz led taktk.
Bu muhendislerin kafasi gercekten calismiyor. Heralde ucuza gelsin diye halojen takiyorlar. Yoksa siste gorus mesafesi artsin diye degildir!!
Arac guzel, uslubunu begenmedim.
Optimus abi iimi okumu.
Maallah :D
Kazasz belasz iyi gnlerde kullann aralara masallah
hayrl uurlu olsun bence biraz sert girmisiniz techturkey'e ama zamanla dzelir ayrca yakt nasl a5in merak ettiim bir motor seenei nk
@Nightfish neden sattn ift kabini. :(