7600-7700 kadar döndüğüm gerçeği, videoya alıp foruma eklemek istedim.
YouTube
Printable View
7600-7700 kadar döndüğüm gerçeği, videoya alıp foruma eklemek istedim.
YouTube
Kimdi o dönmez diye?
Al işte.
oda bişeymi s2k ve typeR lar 14-15 dönüyorlar.. bilen bilir
daha çok sogutmadan dönüyon gibi geldi..
Döneceği yok ama insan bekliyor işte
dönerse senindir, biz pide söyledik...
(yemediler)
anlatsana neden techturkey
@framoch seni 1999'a geri gönderiyoruz
https://media.giphy.com/media/npxs8g...JPOq/giphy.gif
Baban o devir saatini sana sokup döndürmeye başlayınca da video çekersen aradaki farkı görmüş oluruz
Adam inatla 31 çekmiyor , çekse açmayacak böyle konular
Alın bunu burdan.
@Low-Rider
Sevgili raydır,
Sen doğduğun anı hatırlayamazken arkadaştan neden doğduğu yılı hatırlamasını bekliyorsun?
Açık açık yaz, biz de gülelim
döndün rahatladın mı amkeke
Offff göstergede s2000 gibiymiş gardaş.Çok özenti bu s2000 yhaa
8400e kadar yolu var, erken çekmişsin. Arabada bi sıkıntı olabilir
Daha tabut resmi çıkmamış, 9000-9250 ye kadar yolu var
10.000 döndüğünde bu sefer devir ışıkları aşağıdan yukarı doğru tek tek sönmeye başlıyor onu hiç gördünmü ? Tempra 1.6 gizli özellik
Yalnız adam iyi dönüyor...
Dostum bu tempra ile alıp veremediğin nedir ya.
canın sıkıldıkça konu açıyon gözünü seveyim yeter artık. Valla vicdan azabı gibisin.
ya allah seni... :D
asdhudadjlgaslkjdhajkldhajhgdaşkldjha sd :D
https://galeri.uludagsozluk.com/13/s...%B1_4373_m.jpg
Üyesi olduğum premium adult sitesinin hesabını sana verebilirim.Ama yeter ki sen böyle konular açma.
kardeşim sal şu arabayı artık zaten diyosun babamın arabası diye, arabanına anuğa koyuyosun.
Araba dönmicem diye uğraştıkça miktin attın arabayı. TAmam 10k dönüyo aq yeterki sen dönme
Bu tempralar tek vites mi ?
tek el boşta diye çokda kurcalamamak lazım elinde kalıverir
ne güzel gitmişti amk
bence 9.5 felan donmesi lazım aracta bı sıkıntı var sanırım?tam dönmüyor gibi...
7600 dönüyorsun ama çok uzun sürüyor... 2de 5bin çevirdikten sonra 1e at, bu şekilde çok daha hızlı şekilde 7bin 8bin devir dönebilirsin.
Kadran selamlama açık kalmış, arkadanda efekt olsun diye osuruk sesi geliyor sanırım.
Arabanın şanzumanda bir sorun mu var? Hep de deniyorsun arkadaşım. Ben 2. vites 3.vites filan bekliyorum.
Hmm anlıyorum kardeşim..
doğum kontrol diyorum hiç denedinizmi senin için geç kalınmışta gelecek nesiller için bu konuyu bir araştır bence