Dün erkaya'daki dyno'ya bir de ben gideyim dedim.. Simota Aero Form filtre, DC Race 4-2-1 header, 51lik ara boru ve sanayi tipi son susturucu...
http://img241.imageshack.us/img241/8...nosheetob9.jpg
Printable View
Dün erkaya'daki dyno'ya bir de ben gideyim dedim.. Simota Aero Form filtre, DC Race 4-2-1 header, 51lik ara boru ve sanayi tipi son susturucu...
http://img241.imageshack.us/img241/8...nosheetob9.jpg
senin filitre kirliydi 95 oktan bp den almısdın benzini.. kanks baya iyi çıkmış bide bundan 6ıncı vites varmı:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Tekerde 110 güzel çıkmış kazasız belasız
maşallah. orjinalde de 110 hp değil mi ? kayıplar kazanımış .
ciğer yerinde maaşallah...
:):):)
masallah guzel sonuc kayıp yok kazanc cok
headr egsozla ciddi bı guc artısı yakaladınmı yoksa bu dyno bıraz fazlamı ölcuyor:D
ekstralar ii sonuç vermiş :) maşallah
+18 bg süpermiş walla...
teker gücün de eski motor gücü kadar olmuş walla :D
kazasız belasız..
maşallah soner abi çok güzel, şimdi hafifletmek kaldı :D
Maşallah hp çok iyi..
O zaman geriye cai ve headersım kaldı 128 hp olması için.. :D
Headers ve filtre +18hp :no: ölçüm pek gerçekçi gelmedi
valla bilmiyorum bana da fazla geldi ama demekki benden önce çıkan diğer arabaların da değerlerine fazla güvenmemek lazım..
yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara da tşklerimi sunarım. :icon_tup: :)
filtre+headers+eksoz 18hp :eek:
eger doğruysa maşallah :)
bence de fazla gibi, ama aynı dinamometreye daha önce bir çok araba çıktı ve kimse onların değerlerine yüksek demedi... dinamometre araba seçip ona göre değerleri yükseltiyorsa bilemiyorum :)
soner sordukya yaptıgın modlarla ne kdr degısım oldu dıye:D? dıger arabalarıda fazla olcmustur evt haklısın bı 3-5 hp dusmek lazım:D..
ayrıca ılk sayfadakı muhabbetler bomba:D:D
hawanın soğukluğuda bunda bi etken olabilir ;)
evet olabilir... stok bi LS varsa havalar düzelince deneriz...
+18 HP 110hplık aracta en az 5-6 boy etkılemelı.. orj 110dan fazla verıomu tabı bunları oda var..
ankaraya bir dyno dynamics lazim;)
Bencede :)
+18 bg header komple egzos ve filtre için çok da uçuk değer değil bana göre..
hem bazen fabrika verisi 110 olan bi araç 110 un üstünde çıkabiliyor stock olarak..
113 falan olsa modlamadan önce 15 bg alınabilcek bi değer .. hondalara headers yarıyor ayrıca :D
verim 2 siini verim ama 4 ü yenigeldi daha kız açılmadı bile :)
erkayalar için iyi diyorlardı hatta her 100 devirlik artışlardaki beygir ve tork değerini dökümanlı veriyorlar.. dyno çıktısı 3-4 sayfa oluyor. ama biraz fazla çıktığınıda diyorlardı :) şu 1.40 çarpanı mı yoksa yine..
hayırlısı canım benim :)
masallah...bence sasırılacak bı durum yok...vtec-2 cıvıclerın stock +110 hp. verdıgını duymustum....kazasız sürüşler...
Header,filtre,komple egsoz ile 177 hp verdi arabam avcılarda
Daha sonra ince conta,header,filtre,komple egsoz ile 168 hp verdi paşaoğlunda.
Şimdi avcılardaki dyno ya çıksam 180 hp falan verir herhalde.
tayfun ; savas'ın dynonunda cok pıntı oldugu asıkar...3'un 5'ın hesabını yapıyo... :)
otomobil fabrikaları acaba nasıl bir dyno kullanıyorlarki? veya kullanıyorlar mı?
Direk motora bağlıyolar sanırım fabrikada. Bir de ürerimi bitmiş araçları roll teste sokuyolar sürat yaptırıyorlar.
Güç değerin oldukça güzel çıkmış abi. Bende o dynoya çıkmıştım 110 kw olan arabayı 109 kw ölçmüştü. Bence tutarlı bir dyno. bir de ölçülen güç ankarada verdiği güç hesaplanan güç ise normal şartlarda deniz seviyesinde vereceği düzeltilmiş güç sanırım.
benden önce 110.000 km de 2005 model Kia Cerato dizel çıktı dyno'ya. sanırım orjinali 102 veya 105 beygirdi. Dyno'da 103 beygir çıktı...
aslında güzel değerler ama benim merak ettiğim hep şu olmuştur 3 5 bg fazla güç artışı almak için bütün bu yapılanlara gerek varmı=? Yada yapıldığı zaman 15 bg daha fazla güç alındığı zaman ne gibi farklılık yaratıyo .. Ve bu farkın maddi yönü ne kadar..
Teşekkür ediyorum..