IVU Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Acaba A45 aldınız mı? Bende bu aralar bir A45 bakmaktayım... Şayet aldıysanız ve tecrübe ettiyseniz deneyimlerinizi yazmanız bana çok yardımcı olacaktır.
Araç hakkında ne yazık ki Türkçe bulabildiğim pek bir kaynak yok. Bende yabancı dil konusunda başarısız olduğum için çok sağlıklı bilgiler edinemiyorum. Vergi ve benzin fiyatlarından dolayı bana çok mantıklı gelen bir araç, günlük olarak kullanabileceği mi düşünmekteyim. Genel olarak düşük kilometreler de satılıyor olması hakkında pek bir bilgiye ulaşamamış olmam aynı zamanda pist mantığı ile bakıldığında Cupra tercih edilmesi falan derken zihniyet olarak ortada kaldım resmen. Gerçekten araç hakkında bilgisi olan kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Ağırlıklı olarak günlük kullanarak arada da piste çıkarım diye düşünmekteyim aracı, çok üst düzey maddi imkanlara sahip değilim bu yüzden sürekli bakım isteyen veya genel olarak sorunları olan bir araç ise bana önceden söylemeniz faydalı olacaktır. Sizden ricam araç hakkında böyle bir konu açıldığı için bana yardımcı olmanız, gördüğünüz gibi çok yorum yazan veya konu açan bir kişilik değilim ama bu araç hakkında bilgi edinemediğim için gerçekten çaresiz kaldım. Neden böyle bir araç çok tercih edilmedi ülkemiz de ? Herhangi bir sorunu mu var ? Motor ömrümü çok kısa ? Bakım maliyetleri mi yüksek ? Tarzından dolayı mı insanlar almadı ? gibi yüzlerce soru var kafam da... En çok merak ettiğim sorulardan biride, neden piste çıkan insanlar A45 yerine Seat Cupra almayı tercih ediyor ?
Çok soru sorduğum için kusuruma bakmayın. :)
Saygılarımla.