suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı
Fikirler için tsk.ler arkdslar.
Son durum şudur ;
Kaporami geri gönder dedim diyor ki senin gönderdiğin kaporayi başkasına gönderdim bende. Bunu daha önce konuşmuştuk ara bozulmadan önce yani defalarca söylemişti baska araç alacağım diye.
Dedim ki göndermezsen ikimiz de çamur çiğnemiş olacaz ancak sen zararli cikacaksin. Abi olur mu öyle şey adam gönderse bende sana göndereceğim diyor. Dedim adam gondermezse nolacak. Dedi ki öğleden sonra bankaya gidiyorum motoru satmayacam minibüs icinde kredi cekecem senin parayi da verecem dedi.
Buraya kadar herşey güzel. Bende üstün özelliklerim sayesinde (!) adamin anne kızlık soyadına kadar ulaştım. Bankaya kredi başvurusu olmamış ancak bir ihtimal sisteme kredi onaylaninca düşer dediler. Eğer bankaya kredi için başvurmuş ise dolandırıcı olmama ihtimali var.
Bende buna binaen yakin arkdsm olan muracaat savcısı ve onun kalemi ile konuştum. Konuyu anlattım. Yarin sabah yani 20.06.2018 günü saat 09.00 da kredi ile ilgili gelişme olmaz ise kasıktan dize kadar geçiririz merak etme dedi. Bende bize girmesinde (!) dedim.
Güveni kötüye kullanmak ve dolandırıcılıktan işlem başlatıyoruz yarın eğer kredi çekmemiş ise. Zaten kredi çekerse bize parayı iade eder. Etmezse de artk hukuki süreci başlatıp ordan maddi zarara soracağım. Bu 1. Öncelik.
Aynı zamanda eski çalıştığım POLIS ÖZEL HAREKAT şubesinden tanıdıklara haber verdim. Afyonda çalışan bulamadık tanıdık olarak ama afyonlu olan buldum. Abi sen merak etme ocağını s.keriz onun kac para istiyosun dediler. Bende dedim bana 5 bin vereceksiniz.
Kapıya özel harekattan bir tim bir ejderle gidince motoru bedava verecektir eminim. Ancak bu 2. Plan.
Bakalm hayırlısı olsun gelişmeleri burada yazacağım umarım emsal teşkil eder herkese