Pazartesi günü TrackTurk organizasyonuna katıldım. İlk defa Körfez pistine çıktım. Keyifli bir gün oldu. :)
Düzenleyenlerin eline sağlık.
YouTube
Printable View
Pazartesi günü TrackTurk organizasyonuna katıldım. İlk defa Körfez pistine çıktım. Keyifli bir gün oldu. :)
Düzenleyenlerin eline sağlık.
YouTube
olur olur yapıcaz yine haber edicem :)
istanbul park kadar sürütünmesi olan bir asfalt yok sanırım değil mi? çok vıyırdamış lastikler
Harika değil mi? Type -R'ı görünce bir ara acaba dedim, böyle ekran başından ıkındım özellikle düzlüklerde de olmadı ahahha.Kadrajdan çıkamadı ama :D
Gayet guzel gundu,heralde turlamaya doymayan kalmadı :)
Turlarına bır ıkı tavsıye de bulunayım.
Korfez cok teknık pıst degıl ama dıkkat edılmesı gereken 2 yer var,surede oralarda saklı.
En onemlısı Pirelli ve yumusatılan sıkanlar...
pirelli ye çok erken gırıyorsun,boylece hızın fazla kalıyor. Şikanlarda ıse ilk vırajı gormezden gel,aracı ortala kı bır sonra ki virajda dıreksıyon kırmak zorunda kalma,boylece hız taşırsın. Cok rahat daha asagı dereceler gelıcektır.
Bırde on duzen ayarın nedır,orada da ıyılestırmeler yaparak yol tutus kazanırsın. Araban cok guzel hızlanıyor,bırazcık 4teker kaydırabılırsen,zamanın cok daha ıner.
Eline saglık,ınsallah yakında gorusuruz,dede bırseyler yapar...
Tesekkurler abi.
Ben en cok pirelli de zorlandim, cok fazla yavasliyor arac orda. Şikanlarda dikkat etmeye calistim, elimden geldigince.
Aracta St v2 coilover var, fabrikadan geldigi gibi taktim ama ayarlarinin yapilmasi lazim, fazla yatiyor arac virajlarda.
Insallah tekrar gorusmek dilegiyle..
Keyifli bi gundu :) sende keyif aldiysan ne mutlu.. korfezi de cok dusunmeye gerek yok sacma sapan bi pist. Go kart pisti bile daha guzeldir bicok yerdeki. Bir pist dusun sola donus yok! Bura icin ne arabani ne kendini kas. Keyfini almaya bak. Arabani da hazirlicaksan istanbulparka gore hazirla ki asil fark orda hissedilir
On arka toe,kamber,vıraj demırı,burclar vs vs ıcın dedım. Coil alman isabet olmuş. Sertli ve yukseklik ayarlarını duzgun yaparsan(kullanımına ve aracının tepkılerıne gore) mukemmel gerı donusler alırsın. Zor işker degıl bunlar,bırazcık kafa yor yeterli. Sakin pist işlerini bırak,nerde pist gunu gorursen imkanların el verdıgınce cık. Sonrada ist park da yada tpş de şampiyona kovala,büyük keyıf alırsın. Buğra ve federasyondan bılgı alabılırsın cok rahat.
Eline sağlık çok temiz gitmişsin. Pist küçük olunca hız hissiyatı daha yüksek oluyor, o yüzden bana da keyifli geliyor körfez. Bu vesileyle orhan hocama ve track türk ekine tekrar teşekkür ederim organizasyon için. Mükemmel bir gündü.
Bir dahakine de ben izmir'den aldıralacakmışım...
Çok güzel gündü, herkes mutlu ayrıldı organizasyondan. Tekrarını bekliyoruz tracktürk.
Tebrikler, pistte atesli f20 ciler agirliktaydi :)
Şu aparattan var ama sağ koltuğa bağlı olduğu için onun pozisyonu ve sırtlık ayarı görüntüyü değiştiriyor malesef. Aslında en güzeli sol koltuğa bağlamak veya sağ koltukta güzel açı bulunca o ayarı hafızaya almak.
https://www.cameragrip.com/hague-chm...ount-for-cars/
Pazar icin cagirdilar,gelen var mi?
Yarin icin,bmw etkinligi varmis. Gec kalkmazsam gidecegim. Drift drag vs varmis.
Tebrik ederim, eğlenceli de görünüyor buradan :)
@snrk abi sağ koltuğu dik tut sorun çözülsün :)
Bu arada coilleri kendin yavaş yavaş sertleştirip yumuşatarak kendine göre ideal tutuşu veya tepkiyi yakalayabilirsin :)