Mrb.Araba bakıyorum buaralar we 60 Ytl'ye kdr tavsiye ettiniz güzel,hızlı we şık vb... araç sölermisinz :beuj: Teşekkürler....:heyoo:
Printable View
Mrb.Araba bakıyorum buaralar we 60 Ytl'ye kdr tavsiye ettiniz güzel,hızlı we şık vb... araç sölermisinz :beuj: Teşekkürler....:heyoo:
sıfır ikinci el fark eder mi ?
2 el...de olur
Bence istediginiz araba hakkında biraz daha detay verebilirseniz(4kapı,coupe,suv,turbo v.s gibi) daha rahat yardımcı olunabilir..
Japon istiyorum tek kapı olursa dha ii olur her bılgıyee acıgımm Fark etmez....Turbo flnn..
yaşta önemli yada ruh yaşı
cıvıc hb full yakışır.
type r s 2000 imrezza evo ilk akla gelenler
evo derim ben sen kriter belirtmeden
60.000ytl..O zaman S2000 ve RX8 belki o fiyata bulunabilirse 350Z arasından birini secmek en mantıklısı olur heralde..Hepsi guzel,hızlı,japon tum kriterlere uyuyorlar.
ben olsam vti alıp yüklerdim.
Yüklemek istiyorsan gt alıp yüklerdim, stock biniceksen dccd' li 05 sti.:rolleyes:
a3 2.0 tdi 2.el o paraya bulunabılır ama "0" bılemıcem... corsa opc,typr,99"2000" arası corvette.
wrx alirdim temizinden bi egzos,filtre,bov aslan gibi gezerdim
S2000 veya Seat Leon Cupra ;)
CTR diyoRRum ;) veya s2000
Evo & S2ooo
s2000 .....
S2000 yada Cupra. :)
Ne amaç için kuLLanıcan yazmamişin ama
ŞöLe bir Liste yapayım bence
Evo 9
Subaru sti- günlük kullanım için wrx.
Fn2 Type R
kesinlikle S2000
63.000 TL'ye siyah renk 2008 model kırmızı deri iç döşemeli s2000 var. 6 senelik garantisi devam ediyor.Kesinlikle kazasız.Ayrıca boya bile yok araçta.Dilediğiniz yere gösterebilirsiniz.
Detaylı bilgi için : 0535 210 81 84 (Gürkan Bey'e Buğra tarafından aradığınızı belirtin.)
Kaçırmaması gerekir diye düşünüyorum :)
abi bence araba alma Dolar euro Borsada oyna :D para kazan ne gerek var o parayı bu krizde arabaya baglıcaksın :D:D Kapalı carsıda 50.000 ytl cebınde parası olanlar Para ustune para kazanıyolar :D:D Örn.bizimkiler:D
Evo 8-9...
proje olarak -ek4 vti veya ep3 typer turbo
stock binmek için - sti
O fiyata şu sıralar alınabilecek, hızlı ve şık bir araç derseniz; Volkswagen Scirocco öneririm. Sıfır tabiki. Beyaz, bi-xenon ve skydome secenegi ile gayet hos bir hale geliyor. 1.4 TSI 160 hp gücünde. Vergisi az, yakıtı ekonomik, gücü yeterli olur bence.
2000 model Z3 M Coupe :) (40,000-45,000 TL) Hafta sonları için geri kalan parayla hafta içi için dizel güzel bir dört kapı araba alınır :)
2000-2001 BMW 3.30 da olabilir.
hangi arabadan ziyade... ne amaçla kullanacağın önemli... modlayacaksan araba çok... klasik bineceksen bi alman derim... baştada bmw...
Herkeze Cok Teşekkürler Bilgilerniz için
S2000 vazgectım 2 kısılık sıkıntı olur..
Evo9
Subaru2002-2004
karar werıcem burda görüşürüz Tekrar... :D
supra
300zx
200sx artan parayla guzel projeler yapılır tabı supra ıcın gecerlı degıl 200 ve 300 ıcın gecerlı
s2k forever
gazlarım diyorsan evo veya sti
keyfime bakarım diyorsan e46 kasa m paket tek kapı bi bmw al derim