-
Yeni Aracım 1990 Model e30
-
Maşallah detaylı yorum yapmaya üşendiğim için fikirlerimi yazmıyorum
-
MaşaAllah demeye üşendim. Hayırlısı
-
üşengeç olduğum için üşendim
-
-
-
-
29 tne hrftn cmle krmya usndm
-
-
-
Artk kmk dğl ck uzmş üşnme mhbbti
-
güzel geyik döner de bir şey yazmaya üşendim
-
-
maşallah çok güzel görünüyo 2 ci jantlar bence arabaya daha çok yakışmış herşey uyumlu en sevdiğim kasa ve renk motoru ne acaba merak ettim ? daha sonra swap yapmayı düşünüyomusun ? düşünürsen sanırım iyi bi swap hakeder arabanız
kazasız belasız günlerde kullanmanız dilegiyle
bak ben 50 yaşında adamım ama hiç üşenmedim,üşengecin çelik çocuguda olmazmış :D
-
Alıntı:
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel görünüyo 2 ci jantlar bence arabaya daha çok yakışmış herşey uyumlu en sevdiğim kasa ve renk motoru ne acaba merak ettim ? daha sonra swap yapmayı düşünüyomusun ? düşünürsen sanırım iyi bi swap hakeder arabanız
kazasız belasız günlerde kullanmanız dilegiyle
ben ben 50 yaşında adamım ama hiç üşenmedim,üşengecin çelik çocuguda olmazmış :D
50 değil 51 :D 50 olsa duramazsın :hehe:
-
neyi var neyi yok yazsaydınız keşke, maşallah.
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
50 değil 51 :D 50 olsa duramazsın :hehe:
51 e yeni bastım :D
-
Alıntı:
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı
51 e yeni bastım :D
Maşallah darısı başımıza :D
-
Güzel yorumun için teşşekür ederim abicim enjeksiyonlu 1.6 motor var üstünde swap olarak gerçekten çok hakediyo m50b25 yada s50b32 düşünüyorum kısmetse inşallah
-
Aklıma ***** sitedeki E30 İlanları geldi. Aracı bilen bilir - mal ortada - açıklama yazmaya gerek yok. :D
-
Güzel yorumun için teşşekür ederim abicim enjeksiyonlu 1.6 motor var üstünde swap olarak gerçekten çok hakediyo m50b25 yada s50b32 düşünüyorum kısmetse
-
-
Şu e30 lar hiç mi gözden düşmez ya. Oldum olası kendimi yakın hissediyorum bunlara
-
Alıntı:
HasanÖzgür Nickli Üyeden Alıntı
Güzel yorumun için teşşekür ederim abicim enjeksiyonlu 1.6 motor var üstünde swap olarak gerçekten çok hakediyo m50b25 yada s50b32 düşünüyorum kısmetse
Bu üşengeçlikle zor be.. Swap işi sabır ister.. :) Maşallah
-
böbrekteki sticker sanırım o hoş olmamış , araca maşallah güzel görünüyor ankara işi olmuş
-
Alıntı:
Apocaltique Nickli Üyeden Alıntı
Bu üşengeçlikle zor be.. Swap işi sabır ister.. :) Maşallah
Yeterince sabrım var allaha şükür
-
Alıntı:
JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı
böbrekteki sticker sanırım o hoş olmamış , araca maşallah güzel görünüyor ankara işi olmuş
Teşekkürler sağolun ✋
-
MaşAllah güzel araç. Allah kaza ve bela vermesin. Allah kem gözlerin nazarından korusun. Aldığım gün nazar değdirdi benim aracıma mahallede insanlar. Dün de kapısını çizmiş birisi.. Ben söyleyecek bir şey bulamıyorum bu insanlara.
-
Alıntı:
Emirhancakir Nickli Üyeden Alıntı
MaşAllah güzel araç. Allah kaza ve bela vermesin. Allah kem gözlerin nazarından korusun. Aldığım gün nazar değdirdi benim aracıma mahallede insanlar. Dün de kapısını çizmiş birisi.. Ben söyleyecek bir şey bulamıyorum bu insanlara.
Teşekkürler sağolun allah razı olsun
-
jantlar gözümü aldı maaşallah.
-
Maşallah abi diri duruyor :) İyi bakalım e30larımıza devamı yok :)
-
Alıntı:
mturan Nickli Üyeden Alıntı
jantlar gözümü aldı maaşallah.
Teşekkürler sağolasın
-
Alıntı:
Ahmet 0941 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah abi diri duruyor :) İyi bakalım e30larımıza devamı yok :)
Sağolasın aynen öylee saklıyoruz bakalım
-
Maşallah çok çok güzel bir kaportaya sahip Allah nazarlardan saklasın :)
-
-
Alıntı:
batu34 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok çok güzel bir kaportaya sahip Allah nazarlardan saklasın :)
Eyvallah sağolasınn
-
Araç çok güzel maşallah..
-
Alıntı:
-Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı
Araç çok güzel maşallah..
Teşekkürler
-
üşenmese yazabiliyomuş aslında
-
Renk ve BBS jant uyumu çok şık boncuk olmuş Kazasız belasız