uzun bir aradan sonra hem paylaþmak hem de fikrinizi almak amacýyla tadýmlýk bir videomuz mevcut.
videolarýn devamý gelecek :o
https://www.youtube.com/watch?v=Cx1atTBdY54
link YouTube
Printable View
uzun bir aradan sonra hem paylaþmak hem de fikrinizi almak amacýyla tadýmlýk bir videomuz mevcut.
videolarýn devamý gelecek :o
https://www.youtube.com/watch?v=Cx1atTBdY54
link YouTube
0-100 ve 100-200 cekseyseydiniz keþke aslýnda daha iyi fikir yürütürdük:)
Teþekkürler paylaþým için :)
Araç stok mu?
Paylaþým için teþekkürler.
paþaoðlu yazýlým var araçta.
QUOTE=i-vtec07;8507189]0-100 ve 100-200 cekseyseydiniz keþke aslýnda daha iyi fikir yürütürdük:)
Teþekkürler paylaþým için :)[/QUOTE]
-4.8 eðimde 100-200 hýzlanma 23,60sn sürdü ki -2 eðimde inan izlerken sýkýlýrsýn.o sebepten yayýnlama gereði duymadýk.
Çok baþarýsýz bir motor
Kullanýldýðý her seride hiç bir iþe yaramýyor 1 serisinde bile tadý yok tuzu yok
Hele 1500-1600 kg lýk bir araçta dahada facia oluyor
Elinize saðlýk ama Bmw bu motoru ya revize etmeli yada adam akýllý bi motorla devam etmeli Bmw den soðutuyor bu motor insaný
1 serisi disinda bu motor kesinlikle kullanilmamali . 1.6 lar neden birakildi bilmiyorum ama performans olarak ciddi basariliydilar
bu motor en iyi tek kapý cooper'da verimli gibi gorunuyor. (agýrlýktan dolayý)
o kilogramdaki bir araç için yakýtý gayet iyi aslýna bakarsanýz. 7 litre civarý uzun dönem ortalamasý.
ama sollamalarda insaný sýkýntýya sokacak þekilde performansý düþük.
elimden geldiðince bütün araçlarýn bu tarz hýzlanma deðerlerini çekip sizlerle paylaþacaðým.
100-200 hýzlanma videolarý 200 ü rahat görebilen araçlarda çekilecek. 40sn lik 200 videosu sizleri sýkar bunaltýr.
bu sefer çok acemice oldu video ama ilerleyen günlerde daha iyilerini sunacaðým.
c6 dan ford fiesta'ya kadar ufak ufak devam edeceðiz.
ilginize teþekkürler.
Elinize saðlýk.
Bmw 4 serisinde neden 3.20ied'nin motorunu kullanmaz anlamak güç. Satýþ planlarýyla alakalý sanýrým.
Bence motor kötü deðil i8 dede bu motor yokmu zaten 231 hp ? Kötü olan bmw nin bu motoru 136 hp olarak bu araçlara koymasý 170 falan yapsalar idare ederdi o kasayý uçurmasa bile götürür.
belalý N13 ten daha iyi bir motor emin olabilirsiniz. Buna bir revize gelcek 170 hp skalasýnda olcak fabrika çýkýþý ile
Arkadaþým pazartesi yazýlým attýrmayý düþünüyor , acaba bu motorlarda sýkýntý yaþayan oldu mu ? benim kulaðýma hiç gelmedi
düþük hacimli motorun kralý tsi yürürü yakýt tüketimi çok çok üstte bmw ye bu tür motorlar yakýþmýyor
bu 4 serilerinde güzel kasa var gerisini salla gitsin
Bu motor bmw nin çok önceden geliþtirmeye baþladýðý bir motor, ilk çýkan prototipleri 150-170 bg arasýndaydý yanlýþ hatýrlamýyorsam seneler önce f20 kasaya koyulup basýn günü yapmýþtý çok beðenilmiþti, bmw artýk her silindir 500cc olacak þekilde üretim yapýyor sebebi hem emisyonlar hemde 3 silindirin sesi. 320i deki 1.6 motor emisyon normlarýný karþýlamadýðý için üretimden kalktý diye biliyorum
deðerli yorumlarýnýz için teþekkürler.
0-100 ve eðimi düzgün yakalarsak ve yol yeterse 100-200 çok yakýnda...
polo gti 0-100 , 60-160 , 100-200 videosuda yolda :)
eg b20 turbo vs vs ile devam etmeyi planlýyoruz.
Vallahi ben þu ana kadar tek bir sorun yaþamadim. 100ün üstundede kalibrasyon yapmisimdir. Her 10binde bir buji degisimi sart. Turbo ve internal tork limitleri birazda fazla gucu engelliyor. Ancak biz bunun projesini 1.5 sene once yapmistik. i8 Turbosu ile 250 hp ler mumkun. Tabiki sanzimanada yazilim yapiyoruz
güzel konu olmuþ
tq pro ile bu tarz videolar bende çekiyorum
0-100
80-120 gibi
elinize saðlýk