tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı
Abi ben senin konuyu da hatim ettim neredeyse, videolar genel olarak poziitif yönleri öne çıkarıyor haliyle.
Şuan TR dekilerin yani bizlerin en büyük dramı geçim sıkıntısı ve gelecek kaygısı. Benim paylaşma amacım herhangi bir yeterliliğe haiz olmayan iki insanın tr deki yaşam standardı ile oradaki standardını karşılaştırmak idi.
Şu videodaki arkadaş muhasebe ofisinden çalışıyormuş bu gün alsın 2K eşi de alsın 2K TR de 4K para ile anca ev geçindirir kira öder ya da ahret vade bir kredi ile ev sahibi olurlar.
Yani burada 2 araç ayda 6 depo yakıt, havuzlu fitnees lı bir sitede oturmak ve oradaki gibi bir sosyal hayat yaşamaları imkansız. Bu bağlamda değerlendirmek lazım.
He zorlukları yok mudur ? Sosyolojik olarak etrafında bir aile kavramı yok tek başınasın bu büyük sıkıntı.
Ama TR de akrabalık ilişkileri süper on numara olan kaç insan evladı var, ben şunu gördüm akraba yerine sağlam kurulmuş bir arkadaşlık çok daha faydalı zor durumda kaldığında, defalarca da yaşadım bunu.
Diğer bir eksisi sağlık giderleri ve hizmete ulaşım konusunda TR daha iyiymiş, bunu da izlediğim videolardan edindiğim bilgilere göre söylüyorum aslını bilmiyorum.
Tabi ki her şey toz pembe değildir orada hem fikiriz ama aktarılanlar her koşulda tr den iyi olduğu yönünde. Zaten iyi olacağına inanmasan sen kalkıp buradaki düzenini bozup gider miydin ? Muhtemelen gitmezdin :)