Civic Sport Plus 0-200km (stg1 remap + custom intake)
Aracin rodaji bitti, gidisi bayagi iyilesti. Sonrasinda kutu ici kn den custom intake e gecis yapinca arac cok ciddi hizlandi. Mishimotonun kitinde ekstra besleme ve izolasyon olmamasina ragmen stock aracta 9hp almislar. Bende sanirim ekstra hava beslemesi ve izo sonrasi 12 civarinda hp almisimdir. 0-200 + bi denemek nasip oldu bugun. 23sn gibi gorunuyor. Cok iyi deger bu setupa gore diye dusunuyorum.
şanzımanda problemmi var sanki 2 ve 3. vites boşa sarıyor gibi
13-01-2019, 23:02
STP
Hizli ceviriyor bi sorun yok
14-01-2019, 07:07
bkaraca
Maşallah fıstık gibi olmuş , son sürat denediniz mi abi ?
14-01-2019, 07:18
onur_si
maşallah ateş ediyor. aynı denemeyi s modunda denedin mi manuelden 1 sn fark ediyor. s modunda daha iyi hızlanıyor
14-01-2019, 08:01
oguz
Maaşallah , Allah kaza bela göstermesin, )
14-01-2019, 08:39
STP
Alıntı:
bkaraca Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah fıstık gibi olmuş , son sürat denediniz mi abi ?
247 gordum max
14-01-2019, 08:47
STP
Alıntı:
onur_si Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ateş ediyor. aynı denemeyi s modunda denedin mi manuelden 1 sn fark ediyor. s modunda daha iyi hızlanıyor
Sagolasin. Vitesleri S te kendi atti hacim ben ellemedim
14-01-2019, 09:40
onur_si
ilk başta manuel 1 le başlayıp dipgaz yapınca kendi atıyor ok ama s ye ilk aldığında kulakçıkla müdahale etmeyince o zaman farklı hızlarda vites atıyor onu demek istemiştim.
ilk başta manuel 1 le başlayıp dipgaz yapınca kendi atıyor ok ama s ye ilk aldığında kulakçıkla müdahale etmeyince o zaman farklı hızlarda vites atıyor onu demek istemiştim.
Valla belki 0-100 7 sn çok iyi değil ama yeterli çünkü önden çeker. Ama 100-200 km hızlanması 16 sn baya baya iyi. Daha ne şansımanı olacakki araçta. stage 1 yazılımlı gti seviyesinde gidiyor araç şuan. Ben gayet başarılı buldum. Benim yaklaşık 250 hp ye yakın olduğu düşünülen f30 320d aracım 100-200 ü 19 sn altına düşmedi siz düşünün, üzerinde zf8 varda ne oldu :D
14-01-2019, 11:08
STP
Valla daha ne gitsin diyorum baskada bisi diyemiyorum kanka :)
14-01-2019, 12:32
onur_si
birazdan anti cvt ciler gelir :)
14-01-2019, 12:43
i-vtec07
Alıntı:
Merhaba abi geldim :D
Maşallah güzel hızlanıyo özellikle 60 la 100 arası ciddi iyi . Stock ile arasında dağlar var .. Kazasiz belasız inşallah :)
14-01-2019, 17:07
mikelazi
maşallah çok iiiiiii
sırada dp var bence
14-01-2019, 17:59
STP
Alıntı:
mikelazi Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok iiiiiii
sırada dp var bence
zaman olursa dp egzoz ve yazilim guncelleme yapicaz nasipse
14-01-2019, 18:08
mikelazi
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
zaman olursa dp egzoz ve yazilim guncelleme yapicaz nasipse
inş. oda olur.işte o zaman ciddi can yakar.
bu video hakkındaki düşüncen nedir???racechip ile göya 225hp YouTube
14-01-2019, 19:08
STP
Alıntı:
Dedigin gibi s modda kulakcik ellemeden denedim musait bi yerde baya farkli. Ayni yerde bu sekil cekicem yine video :)
14-01-2019, 19:33
STP
racechiple o hplere inanmiyorum. 0-200 benimkiyle ayni gorunuyor, benimkidemi 225hp simdi :)
14-01-2019, 23:31
erhann
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
Bizim yazilim verimiz 200hp +40nm . Filtre ile 210 diyebiliriz
Hangi eğimde bu süreleri aldınız merak ettim 210hp ile 16 sanıye ?
14-01-2019, 23:41
erhann
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
racechiple o hplere inanmiyorum. 0-200 benimkiyle ayni gorunuyor, benimkidemi 225hp simdi :)
Ecufastın mersinde yaptığı arabayı orjinale dönderip racechıp aldık dahada hızlı şuanda
15-01-2019, 00:40
STP
Alıntı:
erhann Nickli Üyeden Alıntı
Hangi eğimde bu süreleri aldınız merak ettim 210hp ile 16 sanıye ?
marian cukurundan asagi attik o sekilde olcum yaptik :) hizli olunca hep altinda birsey aramak lazim degilmi :) sizde ucurumdan atin hizli olur merak etmeyin.
15-01-2019, 01:49
.::EmrE::.
Maşallah güzel değerler gibi.
Ancak o filtrenin 10 hp vereceğini pek sanmıyorum. FK2 için Injen +9-10 hp demesine rağmen typerowners.co.uk'de eleman -30 hp aldı, ısıdan dolayı. Eventuri bile 12 hp veriyor o kadar mühendislik ile.
15-01-2019, 09:36
STP
Alıntı:
.::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel değerler gibi.
Ancak o filtrenin 10 hp vereceğini pek sanmıyorum. FK2 için Injen +9-10 hp demesine rağmen typerowners.co.uk'de eleman -30 hp aldı, ısıdan dolayı. Eventuri bile 12 hp veriyor o kadar mühendislik ile.
benim bir iddam yok kardesim, mishimotonun filtresi ile kiyas sadece. Onlarinki 9whp almis 404 Not Found
İncele bi, islevsellik olarak benimki bence daha iyi. Onlar 9whp aldiysa ben 10 alayim duz hesap :) almamis olsamda gelen guc bana yetti.
Fk2 injene gelirsek bence cok sacma bi konumda sicak alacak sekilde duruyor zaten, benim fk da da vardi begenmiyodum, eksi guc gelmesine inanirim
15-01-2019, 10:25
erhann
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
marian cukurundan asagi attik o sekilde olcum yaptik :) hizli olunca hep altinda birsey aramak lazim degilmi :) sizde ucurumdan atin hizli olur merak etmeyin.
Ben 2 yıldır fk7 sahibiyim bişeler paylaşalım dıyorumda senin ukala tavrın fk7 whatsapp grubundan atılmama nedenmiş anladım şimdi Benim bir sürü roll videolarım var videoda süre ölçmeye benzemez ben senden iyi bilirim bu araçı neyse dahada yazmam bildiğinle kal
15-01-2019, 10:35
Erdem K.
veriler güzel gözüküyor
kıskanan RS'ci @MuMBar35 çatlasın ...
15-01-2019, 10:42
yusufcan_k
Alıntı:
Ben 2 yıldır fk7 sahibiyim bişeler paylaşalım dıyorumda senin ukala tavrın fk7 whatsapp grubundan atılmama nedenmiş anladım şimdi Benim bir sürü roll videolarım var videoda süre ölçmeye benzemez ben senden iyi bilirim bu araçı neyse dahada yazmam bildiğinle kal
bu aracı bilmen çok bişey değiştirmez bence karşındada yılların tecrübesi var ama bunuda unutma bence ilk arabası olupta süre alan bir insan değil
15-01-2019, 11:16
mikelazi
düz vites dynoda testini yapmışlar.peki cvt nin düz vitese göre güç kaybı %kaçtır.
Yusufcsn bizde bu işin içindeyiz hondamcom ve öncesi yeni değiliz yani
15-01-2019, 11:41
STP
Alıntı:
İstedigin kadar sene bin , benim hayatim arac modifikasyonu. Hep proje arabalari yaptim ve bindim.senden ve sizin bir halt bildigini sananlarin oldugu grubunuzdakilerden ogrenecek birseyim yok. İma ederek egim soruyorsun cevabini aldin. İki senedir biniyorsunda o yapmaya calistigin aylardir bitmeyen facia filtre nedir ? Fk7 ye 6 aydir biniyorum belki ama ne seviye arabaci oldugum herkesce bilinir.arabamim gidiside ortada, dahada hizlanir :) Herkes rutbesine gore modlar arabasini agacim.roll videolarinla alakali polemikleride gorduk fn2 gecmeler felan konusuldu isin gercekleri. Cok malzeme cok is yapsaydi zamaninda kprolular kprosuz beni gecerdi, stock internalli typerimi full dolu olan gecerdi.. Ama gecemedi... Sen benim konularimi uzaktan izle bosver yazmayi
15-01-2019, 13:04
gcapraz
cvt nin oranlari ayarlama icinde bir yazilim ciksa cok daha verimli hale getirilebilir gidisi. cunku,
1 vites cok uzun 70 -75 km arasi
2-3 cok kisa hemen bitiriyor
diger viteslerde uzun. 7. vites son hiz hesabini daha once yaptigimda dalga gecen cok oldu bu forumda.
cvt bence guzel bir sanziman. sadece his olarak vites kaciriyormus hissi yaratiyor kullanimda.
tork icin cvt belt upgrade parcalari ciktiginda cok daha yuksek torklara dayanimi olacaktir. gunden gune hizlanacak bu arac.
Aracinizin masallahi var...
15-01-2019, 14:54
STP
Alıntı:
gcapraz Nickli Üyeden Alıntı
cvt nin oranlari ayarlama icinde bir yazilim ciksa cok daha verimli hale getirilebilir gidisi. cunku,
1 vites cok uzun 70 -75 km arasi
2-3 cok kisa hemen bitiriyor
diger viteslerde uzun. 7. vites son hiz hesabini daha once yaptigimda dalga gecen cok oldu bu forumda.
cvt bence guzel bir sanziman. sadece his olarak vites kaciriyormus hissi yaratiyor kullanimda.
tork icin cvt belt upgrade parcalari ciktiginda cok daha yuksek torklara dayanimi olacaktir. gunden gune hizlanacak bu arac.
Aracinizin masallahi var...
Valla gokhan, ben test aracini deneyip almistim ozaman. Gayette keyifli bi araba ve sanziman. Ben bu arabayla uzun yolda 4.5lt net ile canakkale istanbul yapiyorum daha napsin ekonomide. Gazlarkende video ortada. Hizli aile babasi arabasi bence, gayet yeterli