Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Burada bi yanlışlık olmasın? Uygulamada yani... Seramik öncesi zaten boya çeşitli işlemlerden geçirilip, söylediğiniz "kılcal" çiziklerden, hatalardan arındırılıyor, hare olması da uygulama hatası demek oluyor. Genelde sıfır araç teslimi yapan zekai bayiler bunu çok yapıyor, araba harelerle dolu teslim ediliyor, katillere yaptırıyorlar galiba, bahsettiğiniz bu değildir inşallah diye düşünmek istiyorum :)
"Kaplama" konusunda "duayen"lerden af dileyerek tekrar konuşuyorum ama, koruma filmi haricinde zaten kaplamaların derdi boyayı arabayı korumak değil ki. Olay renk değiştirmek, tarz yaratmak vesaire vesaire... Teknolojisi, kalitesi şusu busu değişmiş olabilir ama, sticker ya işte sonuçta :D Sıcak bakmıyorum ama ileride istesem de arabayı kaplatmam herhalde. Önyargım var bu konuda :) Kulaktan dolma diyin, biber dolma diyin, ne isterseniz :)
Benim söylememle kaplamadan vazgeçen olmuyor sanırım, satışları etkilemiyorumdur, kaplama şöyledir, böyledir de demiyorum, düşüncelerimi söyledim şahsen sadece :)