Konu Ýptal..
Printable View
Konu Ýptal..
Güncel arkadaþlar ;)
Bizde var 2011 yetkýlý servis bakýmlý 105býn km keylessgo sunroof derý stok motor stg2+ gereken butun parcalar býrýncý sýnýftýr.
165,000 turk lýrasý
Güncelllllllllllllllllllll :) :)
Halen güncel arkadaþlar :D:D:D
Aramaya devam... :))
Yeni yýlda da aramaya devam :)
Bulamadýk halen, devam aramaya :D
0 (535) 365 67 77
Kývanc
Zekiden aldým numaraný de yardýmcý olur.
70-80km civarý boyasýz 2011 4 kapý.
Aramaya devammmmm :) :)
Dostum 2012 85 binde hatasýz tanýdýðýmda var beyaz renk 4 kapý stock araç 170 bin civarýna verecek aracýný düþünürsen mesaj atarsýn
Biz bu gidisle bulamicaz :) ben sonuna kadar direniyorum bekliyorum :)
Konu güncel :) :)
Güncelllllllllllllllllllllllll :)
Daha bulamadin miii :)
Güncelllllllllllllllllllllllllllllllllll :) :)
Ýnstadan Garaj As olarak ulaþýn çevresinde R mevcut
Teþekkür ederim, kendisi ile bir müddet önce tanýþmýþtýk. Telefonda falanda görüþmüþtük ama fiyatlar beni aþýyordu. Hoþ þu an 6 R iþi iptal oldu benim için. Þayet çýkarsa uygun birþey bi arkadaþým var ona önereceðim o yüzden konuyu kaldýrmadým :) Ben artýk alamayacaðým gibi, tam zamanýnda iþsiz kaldým çünkü :(
Eyvallah Abi,
Sayfa benim. Ayrýca 13 adet büyük turbolu setup'dan stock boyasýz 12.000 KM'de olan Golf 6R'a kadar olan whatsapp grubumuzda var.
Cengiz Merhaba,
Umarým tez zamanda iþine ve istediðin otomobile kavuþursun. Telefonda uzunca konuþmuþtuk. Ýstediðin zaman sana ve arkadaþlarýna yardýmcý olabilirim. Fakat almadan önce ikinci el ve üretimi devam etmeyen otomobile baktýðýnýzý göz önünde bulundurun. :)
Ýmkansýz olan sonuçlarý aþaðýda özetledim. :)
Boyasýz + deðiþensiz = UCUZ
Modifiyeli = SORUNSUZ
Golf R MK6 hakkýnda sorularýnýz ve sorunlarýnýz için isteyen herkes benimle iletiþime geçebilir. Elimden geldiðince yardýmcý olurum.
Instagram: @Garaj.as
Saygýlar sevgiler..
Samet kardeþim selamlar,
Ýyi dileklerin için çok çok teþekkür ederim. Arkadaþýn durumda belirsiz olduðu için konuyu askýya alacaðým. Araç piyasasýnýn ani artmasýyla beraber R lerde baya pahalandý, üstüne bu iþ durumu olunca benim için çok kötü oldu :( Ýnþallah yeni bir iþ bulunca 160 lýk Scirocco bakayým diyorum artýk. Gidiþat sonrasý hayalleri biraz düþürdük mecburen :) Sayfaný da sürekli takipteyim, çok emek veriyorsun aracýna. Baþarýlarýnýn devamýný diliyorum, Allah nazarlardan saklasýn tornadoyu.. Belki Scirocco konusunda rahatsýz ederim az seni :) Scirocco da kullanýyorsun, baya bilgiye sahipsindir muhakkak. Günü gelince bir alo derim olmazsa... :)
Tekrardan görüþmek dileðiyle, Selametle kal.. :heyoo: