Abiler, ablalar(çok sanmıyorum ama...) hepinize tekrar merhaba....
Aradan çok yıllar geçti çok zaman aktı... iş güç çoluk çocuk derken uzak kaldık forumdan...
Herkes burda mı lan? bi ses verin eskiler?
nerede kalmıştık???
Printable View
Abiler, ablalar(çok sanmıyorum ama...) hepinize tekrar merhaba....
Aradan çok yıllar geçti çok zaman aktı... iş güç çoluk çocuk derken uzak kaldık forumdan...
Herkes burda mı lan? bi ses verin eskiler?
nerede kalmıştık???
Önlerden yerimizi alalım..
Hoş geldin.
o komik konuların sahipleri , o güzel arabalarına binip gitmişlerdi... konuların boşuna , adamların ispiyoncularına kalmıştık derken tekrardan çıktın geldin... inşallah yine çok güleriz sayende :D :D
M Project vardı? o ne oldu ya???
Ahahahahhahaha
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...iB6f8&usqp=CAU
Vaaaayyyy karrrşiiiimm hoşgeldiin :)
bu arada şu nicki de değiştirelim tekrar. zamanında kurumsal kaygılarla TünayK'yı kaldırıp the"K" yapmıştık. bir de OnurK vardı gerçek "K" kim belli olsun diye yapmıştım:)
moderatörlerden ricam nickimi geri versinler. payamm var amcaa, nickimi geri alabilirim....
saçının lülüğüne gurban olurum. nabıyon la muştu???
yenı kurallar gelmiş...50 sn de ıkıncı mesajı atamazsın diye... lan biz çıkarmadan 5 atan adamlardık...! kımı neyle ımtıhan edıyorsun yenı techturkey???
Tunayyy hos geldin abiii :D özlettin
Amk 10 senedir görüşmüyoz saçımın lüleleri mi kaldı aklında hahahahah
Özlettin kendini
hoş bulduk... siz yazıhaneyi bırakmamışsınız helal:)
@the "K" etiketleme de geldi.
eyvallah reyis:)
Klavyene kurban :D Hoşgeldin kardeşimmm :)
o nedir ya hu? ortamlarda bir TünayK'yı etiketledik mi diyeceksiniz??
kendimi dondurucudan çıkmış Rocco Siffreddi gibi hissediyorum. her şey yeni ama tanıdık:)
onceden ceza fln vardı moderatorler ceza verırdı puan bırıkınce gırıs engellenırdı fln. ceza puanını sıldırmeye ugrasırdık.
M Project o zaman moderatordu. hesabına 100 TL yatırınca tum cezaları sılerdı fln...
Bebişim tabi eskisi gibi değilik iş güç çoğu vatandaş yok ortada :) ahh ahhh F5 tuşu her hafta servise giderdi bee :)
Hade buyur. Hoşgeldin abi.
olm söyleseydiniz gelirdim :) o arada çocuk ve kariyer yapmakla meşguldum. sıkıldım artık geri geldim:)
oooo işinin en iyisi oyuna geri döndü :D
Yas tuttum ardından caddedeki old english pub'a bile gitmedim amuniyum :D
lan birinde haber verseydiniz allahsızlar:)
hoşbulduk:) artık zaman ayırmaya çalışacağım inşaallah.
estafurrullah ya diğer arkadaşlarında hakkını yemeyelim...:) Xort flan da komiktir:)
Dönüm noktası o işte:) benim kız 5 yaşına geldi... aradaki zaman bende yok... beziydi mamasıydı okuluydu derken 679 yaşına geldik:)
Birazdan pitstop başlıyor bez & mama seansı ile :D
Eski çamlar bardak oldu, kurban olduğum sen hele söyle nerdesin ? : _ )))
Bir gün gelecek hepimiz kadayıf olacağız, forumlar vs tedavülden kalkacak, benzinli dizel araba vs olmayacak ama sonra biz 50-60 petrolhead buralarda eskileri yadedeceğiz..
Şu virüsün en iyi yanı forumun eski haline dönmeye başlaması oldu sanırım :D Hoşgeldin Tünay abi :)
Ey corona sen nelere kadirsin :D
Hoşgeldin abi, eski performansında konularını bekliyoruz : )))))
Hoşgeldin reis.
Aha yeni üyelerin zihni açılacak 😂😂😂😂😂
Hoşgeldin Tünay. Özlemişiz
nickini de değistir bari the K o havayı vermiyor :D Hoş geldin tekrar...
Iban degisti eskisi varsa yollama gelmez yenisini atayim ozelden.
Büyük başkan hoşgeldin :)
Forum küllerinden doğuyor resmen. Koronanın faydaları. :)
Hoş geldin abi.