-
Detailbox - Bahçelievler
Herkese Merhaba
Uzun süredir aklımda olan Detailing garajı fikrimi 22 Haziran itibari ile hayata geçirmiş bulunmaktayım. Pandemiden önce çalıştığım şirket iflas etti ve haliyle pandemi sürecinde iş bulmak daha da zordu. Bu kötü süreç bir vesile oldu diyebilirim aslında.
Projeyi hayata geçirmemde bana en çok desteği ve hatta markasını veren Detailbox’ın kurucusu Görkem’e de teşekkür etmeden olmaz tabiki
Garajım İstanbul/Bahçelievler Talatpaşa caddesi üzerinde. Detailbox kalitesinde hizmet almak isteyen herkese kapım açık. Tek başıma çalışıyorum ve her araca ayrı bir proje gözüyle bakıyorum. Yalnızca tek araç üzerinde çalışıyorum bu sürede başka araç kabul etmiyorum.
Instagram adresim @detailboxbahcelievler takip ve desteklerinizi bekliyorum :rolleyes: Login • Instagram
Bugünden itibaren tamamlanan tüm projeleri burada da post olarak paylaşıyor olacağım.
Ek olarak ürün satışı da yakında başlayacak :o
Not: Yerim müsait olmadığı için oto yıkama hizmetim bulunmuyor. Yalnızca proje için gelen araçların ön yıkama işlemini yapabiliyorum.
İletişim için buradan mesaj ile veya 05373704444 numarasından bana ulaşabilirsiniz.
Sade ama kullanışlı bir garaj yapmayı hedefledim
https://i.ibb.co/HHfM9L0/IMG-9055.jpg
Konu @Tholl-ga 'dan izinli olarak açılmıştır.
Serkan ZAFER
-
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
-
-
-
hayırlı olsun
geçen hafta hem hayırlı olsun demek hemde ürün satışı varsa ürün alırım diye bir selam vermiştim ancak henüz satışta ürün yoktu.(mavi bmw 2 serisi)
inş en kısa zamanda düzeniniz ve projeleriniz oturur.
-
hayılı olsun bol kazançlar
-
-
herkese teşekkür ederim :)
-
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar kardeşim
-
-
Hayırlı olsun Allah utandırmasın, ilk işinizin altından guzel kalkmıssınız :)
-
Aramızda 10 bina varmış :)
Hayırlı olsun komşu
Güzel işlerin olsun...
-
tac system pastalar biraz zahmetliler kc serisinden devam etmeni öneririm zaten zamanla kendine en uygun markayı bulursun
-
Alıntı:
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı
tac system pastalar biraz zahmetliler kc serisinden devam etmeni öneririm zaten zamanla kendine en uygun markayı bulursun
Bu yargı doğru değil. Neden ?
H9 çok kaliteli bir ürün doğru ama bu a4te nefesinin yetmediği çok yer oldu.
F6 çok kaliteli bir ara ürün ama R2 her anlamda daha üstün bir ürün.
M3 çok kaliteli bir hologram giderici ama R3'ten daha hafif bir hare giderici ancak bazı boyalarda R3 sert kalabilip son aşamayı zorlaştırabiliyor. M3 bu anlamda öne çıkabiliyor.
Kısacası tek bir marka grup ile harika işler çıkartabilmek mümkün değil, aksini iddia edene 4 farklı boya tipi aracı yığarım sonra beraber izleriz :)
Detail Box konseptimizde markalardan ziyade tabii ki çıkan işe bakıyor ve bu yüzden çoklu ürün kullanımını bayilerimize sunuyoruz. Boya tipi ne olursa olsun en etkin sonuçları bulmaktan yana hiç bir sorunumuz kalmıyor.
Ellerine sağlık Serkanım, başarılarının devamını diliyorum.
-
öncelikle konu sahibine hayırlı olsun demek istiyorum umarım hayal ettiğiniz gibi gider herşey.
görkemede zamanında ne koch ne tac system vardı biz yine bileğimizle işçilik yapıyorduk.
çeşit güzeldir , hoştur. sektör sürekli kendini yenilediği için tek tip pastaları tek tip süngerleri .organik olmayan keçeleri beğenmez olduk diyorum.
sanırım murata göre koch ile tac tan biraz daha az yormuş dolayısıyla tavsiyede bulunmuş.
-
Hayırlı uğurlu olsun Serkan bol kazançlar
-
Alıntı:
grkm Nickli Üyeden Alıntı
Bu yargı doğru değil. Neden ?
H9 çok kaliteli bir ürün doğru ama bu a4te nefesinin yetmediği çok yer oldu.
F6 çok kaliteli bir ara ürün ama R2 her anlamda daha üstün bir ürün.
M3 çok kaliteli bir hologram giderici ama R3'ten daha hafif bir hare giderici ancak bazı boyalarda R3 sert kalabilip son aşamayı zorlaştırabiliyor. M3 bu anlamda öne çıkabiliyor.
Kısacası tek bir marka grup ile harika işler çıkartabilmek mümkün değil, aksini iddia edene 4 farklı boya tipi aracı yığarım sonra beraber izleriz :)
Detail Box konseptimizde markalardan ziyade tabii ki çıkan işe bakıyor ve bu yüzden çoklu ürün kullanımını bayilerimize sunuyoruz. Boya tipi ne olursa olsun en etkin sonuçları bulmaktan yana hiç bir sorunumuz kalmıyor.
Ellerine sağlık Serkanım, başarılarının devamını diliyorum.
bu yargı değil benim görüşüm ve doğru neden :)
genel olarak bu markanın pastaları çabuk kuruyor ve silmesi zor oluyor
tek marka ürünle her araçta harika sonuçlar alınır yazdığımıda hatırlamıyorum :)
herkesin beklentileri farklı farecla da güzel sonuç alan uygulamacılar gördüm fakat ben hobi olarak kendi aracıma uygulama yapıyorum ve o fiyat seviyesine çıktığımda sonax performansı bekliyorum
-
Alıntı:
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı
bu yargı değil benim görüşüm ve doğru neden :)
genel olarak bu markanın pastaları çabuk kuruyor ve silmesi zor oluyor
tek marka ürünle her araçta harika sonuçlar alınır yazdığımıda hatırlamıyorum :)
herkesin beklentileri farklı farecla da güzel sonuç alan uygulamacılar gördüm fakat ben hobi olarak kendi aracıma uygulama yapıyorum ve o fiyat seviyesine çıktığımda sonax performansı bekliyorum
pekala o halde en kısa sürede en yakın olduğunuz Detail Box noktasına sizi davet ediyorum ve birlikte Tac ürünlerini dilediğiniz kadar deniyoruz :)
-
Kanka hayırlı uğurlu olsun, ugrarım bir ara:)
-
Hayırlı olsun. Tam butik işletme olmuş, Allah bol kazanç nasip etsin.
-
Hayırlı olsun.
Allah bol kazançlar nasip etsin.
-
hayırlı uğurlu olsun, şu lokal boyaları toplayıp en kısa zamanda geleceğim. baya yakınız
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
Aramızda 10 bina varmış :)
Hayırlı olsun komşu
Güzel işlerin olsun...
Teşekkür ederim komşu her zaman beklerim sohbet çay çorba :)
Alıntı:
cosekar Nickli Üyeden Alıntı
Kanka hayırlı uğurlu olsun, ugrarım bir ara:)
beklerim kanka ne zaman istersen :) teşekkür ederim
Alıntı:
Ronin_ Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı uğurlu olsun, şu lokal boyaları toplayıp en kısa zamanda geleceğim. baya yakınız
beklerim aracınız hazır olduğunda :)
-
herkese güzel yorumları ve tavsiyeleri için teşekkür ederim. Şu sıra pek vakit ayıramadım buraya fakat yakın zamanda paylaşımlar ile devam edeceğim :D
-
-
-
Hayırlı olsun, iç temizlikte yapıyor musunuz?
-
hayırlı olsun bol kazançlar.
-
Teşekkür ederim. Evet iç detaylı temizlik de yapıyorum
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun, iç temizlikte yapıyor musunuz?
alıntı yapmadan cevaplamışım :) evet iç detaylı temizlik de yapıyorum
-
-
Hayırlı olsun abi,
Allah utandırmasın. Garaja bayıldım.
Allah bol kazanç nasip etsin.
Yaptığınız işlerde çok başarılı gözüküyor, kolaylıklar..
-
-
-
-
-
SAAB 9-3 Hayata Dönüş Operasyonu :)
-
abi selam eline koluna sağlık, deri döşemelerde ki 50/50 ler ve öncesi sonrası fotoğraflar çok güzel :)
-
Alıntı:
Shirb13 Nickli Üyeden Alıntı
abi selam eline koluna sağlık, deri döşemelerde ki 50/50 ler ve öncesi sonrası fotoğraflar çok güzel :)
Çok teşekkür ederim :)
-