phantom Nickli Üyeden Alıntı
madem bu kadar ilgilisin, herhalde iclerindeki komponentlerin renklerine bakmak, PCB'yi seyretmek icin bu kadar zahmete girmiyorsundur. dinleyip kalitesine de bakiyorsundur (degil mi?). konu ile siradisi ilgilenen bir kisi olarak;
- ses elektronigi firmalarinin DOGAL OLARAK sitelerinin oldugunu (bugun itibariyle cigkofte dukkaninin bile var),
- firma/marka imaji icin sitenin KARTVIZIT olarak kullanildigini,
- web'de firma adresi, tel. numarasi, destek mail adresi OLMAYAN bir urune kimsenin itibar etmeyecegini,
- standart urun desteginin (kullanim kilavuzlari gibi) siteler uzerinden musteriye saglandigini,
- Alpine'dan Pioneer'a (Japon), Rockford Fosgate'ten Kenwood'a (Amerikan) tum bilinen firmalarin uretimlerini yillar yillar once Cin'e kaydirdigini,
- 4-5 kanalli, tam ozellikli (sogutma, cesitli xover'lar, hi/pre level girisler, vsvs.) bir sifir urunun ~$150'a satiliyorsa ancak can-cin-con klasmani oldugunu,
- sifir, 4-ch bir class-d amfinin; ortalama, cok iyi falan olmayan bir Alpine urununun $300-$400 arasi satildigini,
bilmemen mumkun degil.
yukarida konusulan edison modeli veya markanin kendisi aratildiginda google'da sonuc sifir. baska forumlarda cok ucuz, almayin, kalite kotu yorumlarini saymiyorum bile. zaten bu kadar ucuz olan bir amfinin kalitesinin dusuk olacagini, sitesi olmayan bir firmanin/markanin iteleme oldugunu, %99 cin'de urettirilip uzerine marka vuruldugunu, designed in US lafinin kandirmaca oldugunu anlamak icin benim bu kadar uzun yazmama gerek var mi?
konuyu acan arkadas sorununu soylemis, tavsiye istemis. evinde 40'tan fazla amfisi olup, acip inceleyen, hatta tasarim yaptigini yazan birisi olarak nasil edison amerika'da cok uretti, olcmedim ama iyidir bu seklinde bir tavsiye verebiliyorsun?