-
A4 1.8T - 320i - C220 CDI
-
-
ellerine sağlık Berk araçlarada maşallah BMW nin rengine bittim :)
-
arabalarda çekimlerde süper ellerine sağlık
-
Eline sağlık berk çok güzel fotolar , bir alo deseydin keşke görüşürdük carrefour bizim mahallede :D
-
güzel fotolar eline sağlık..bmw'nin rengi hakikaten süpermiş.
-
eline saglık..arabaların hepsı bırbırınden guzel :):) C220 CDI:icon_tup:
-
yaa gundebahhhh:D:D:Deline sağlık bro
-
audi daha bi iyi olmuş kanka:icon_tup:
-
ELine sağlık berk abi çok güzeL fotoLar..
Merso bir başka geLiyor gözüme bide beyaz oLunca bitiyorum..
-
audinin jantı kendi opsiyonundaki bir jantmı?
değilse markası ne?
-
-
Alıntı:
PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı
audinin jantı kendi opsiyonundaki bir jantmı?
değilse markası ne?
Dün yıkamada beyaz bir A5 geldi, aynı janttan vardı.
Audi opsiyonundan bir jant muhtemelen ;)
-
muhteşemmiş çok beğendim..
-
oha audiyle mercedes resmen olmus :)
-
-
audi ye hasta oldum çok yakışıklı duruyo.. eline sağlık kim resim çektiyse..
-
3ü de birbirinden güzel arabalar. Ama Audi gerçekten çağ atlamış, eski dizaynlarından eser yok. BMW'nin yandan ve arkadan görünüşünü, Merso'nun ise önden görünüşünü beğendim..
-
Kanka photoshop olayını abarttın artık,resmen yabancı sitede fotograflara bakıyorum...BMW ve Audı arac ve cekim olarak cok başarılı ama merso araba olarakta cekim olarakta sınıfta kalır anlattm sana sebebiiini :)
-
güzel araçlar audi bugün alev egzosdaydı
-
-
çok fatoşluyosun :D :D :D
-
ya zevk tabi ama audi e kare plaka hiç olmamış hepsine maşallah topunuza kazasız belasız :)
-
renkler çok parlak bence ama eline sağlık emek vermişsin o kadar çekmişsin.
mercedes standart olduğu için pek güzel gelmedi bana...bmw güzel ama onunda iç mekan dış renk ve jantlar hepsi ayrı telden :)
audinin her şeyi çok güzel birde düzgün bir app plakası olsa:)
-
yeni a4 gerçekten mükkemmel bir kombinasyonda
bmw zaten BMW
merso dünya lideri
eee çekimlerde mükkemmel olunca ....
Devamını beklioruss... !!
-
ellerine sağlık kanki hepsi müthiş maşallah :icon_tup:
-
Audinin tespih iptaline ihtiyacı var... güzel fotoları cnm :D :D ama bmw çok parlıyır :D
-
masallah cekimler hoş
ama madem plakalar kapıcan hepsinde yap yada hiç yapma :D
-
Eline sağlık Berk 10numara fotolar izinden geliyoruz :D
Bazı arkadaşlar Photoshop demiş ama tüm resimelr HDR dir ;)
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık Berk 10numara fotolar izinden geliyoruz :D
Bazı arkadaşlar Photoshop demiş ama tüm resimelr HDR dir ;)
Kusura bakmada HDR dediğin şeyide normalde ya Photoshopta yada yandan yemiş photoshop olan Photomatix programı sayesine yapıyosun :) bence bazı şeyleri yazmadan önce biraz okuyup araştırın...
DipNot: Fotoğraflar HDR değildir HDR bir fotoğrafın 3 tane farklı ev değerlerinde (-3 0 +3) arka arkaya çekilerek yapılmaktadır :)
-
İlla 3farklı değerde çekmene gerek yok, raw çekip raw'ı işlersin tabi biliyorsan..
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
İlla 3farklı değerde çekmene gerek yok, raw çekip raw'ı işlersin tabi biliyorsan..
gökyüzündeki bulutun hareketlenmesinide raw la yaparsın dimi özgür ?
-
Ben bu fotolarda gökyüzünde hareketlenme göremedim , eski fotolardan bahsediyorsun herhalde sen
-
Guzel cekimler,E92'nin rengi cok hos gercekten,herkesin BMW'de cesaret edemeyecegi bi renk.
-
mükemmel fotoğraflar
sunumu imzası çok güzel ellerine sağlık
techturkey deki arkadaşlar artık bu konuda çok iyiler.. ben artık otomobil fotoğrafları çekmeye cesaret edemem heralde :)
-
bütün araçların ve fotoların maşşallahı var ellern dert görmesin berk yalnız nacizhane bi fikir olaraktan bmw jantları deiştirse daha hoş olur gibi :rolleyes:
-
Çok güzel birgündü Berk abi en kısa zamanda tekrar beklicem seni bu sefer orjinal çalıştık ama bir sonra ki gelişine fena araçlar olacağı kesin :) Çekimler süper emeğine sağlık :)
-