http://tinypic.com/player.php?v=28b5udk&s=5
Printable View
yusufcum çok iyi yürümüşsün sanırım geçtiğin ks vtc ortada video yok deniliyordu ne ara çekildi bu. bol rollingli günler iki aracada maşşallah kazasız belasız...........
bu arada cam car aracı kim?
kamer bu swaptan öncemi cekildi:)
helal yusuf saplamıssın bana boy boy ama uzgunum yanlıs gün ve video;)
2000 devırde ıyı gıtmısım valla :heyoo:
mahşallah...
Flash kaç hp ?
klasık yusuf kose present bu adamın 3 kornasına hastayım yaa:D:D ama bu wıdeo cok eskı gıbı yaa daı??
senmi benmi kemalcan :):)ama allah war hayvan yürüyor ...
vtı 2000 devirde böyle yürüyorsa vtec açsa suprayla yarışacak desene :D:D:D:Dwalla hiç inandırıcı gelmedi bana böyle bi sorun wardı nie yarışıldı ozaman
farkındayım zaten hayvanı yakından biliyorum böyle gitmez normalde
4 temmuzda aldım arbayı.senle drag yapmıstık o zaman vtec jantları vardı ustunde.hatırla artık.yarım boy yedın benden
ne zman deneme yapıldı güzel deneme olmuş .yusuf sen ne zaman deniyorsun gökhanla bugün olmamış sanırım yarın olacakmış doğrumu.
izledim videoyu ama göremedim geçen bi vtı...
yaw birbirinizi kırmayın boşu boşuna gerek yok güzel bir ortamınız var devil boy sende adamlara coşkuyu verme arabadır bu bugün emekler yarın yürür yeterki bir arada olun deneyin araba yapıp ortada kalmaktansa :)
bence kendini kasan biri warsa oda sensin madem geçtiğini idda ediyorsun geçtiysen at videoları warsa izlesin herkes neden bukadar açıklama yapıyorsun kendinden emin değilmisin ? tesadüfen oldu köprüden geçerken gördüm kalabalığı durdum geçişi gördüm sonra devam ettim
hepınızden daha cok ben kendımı paraladım vıdeo dıe.ceken yoktu ben napım.nıe kabullenım arkadas gecemedın kı
beyler kapatın artık şu yarış muhabbetıı harbıden yeter yanı
ben kapatmıstımda baktım bu gectım gecıldın muhabbetı yusufun hosuna gıdıor devam ettırım dedım:D
menderes kültürü o kadar da olur ya kamer sinirlenme hepimizde biraz var o kültürden biraz olmayan varmı? :)
bnce tekrar denenmelı yadaa bu konu kapatılmalı kımsenın bı ıddası yok we herkez dost arkadass..bahrı bunlar senın kalemın deıl aradan cıkk..ama vtec vtı gıtmıormus yaa..:D:D:P
saka bı yana zaten kac kısıyız yanı adanalı olarak bu sıtede yanı bız kendımızı nıe boyle tanıtalım kı bız bırlık olmalıyız sız o kadar yakınken bı durum nası olustu pek anlamıs deılım ama yanı herkez sıze ımrenırken boyle olursanız bızler napalım..saygılarr..!!
Saygılar ii seyirler
kaç bin devirde denendiği önemli .. fındık turbolu bir flash alt devirlerde vtecin önünde olabilir belki... videodan vtec in düşük devirde kalktığı söylenebilir zaten hız bile yokmuş yani flash için yersiz bi sevinç olmuş .. gerçeği yansıtmıyo video