Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Sınıfında çok sevdiğim ve kesinlikle tercih edeceğim bi otomobil. Güle güle kullanın hayırlı olsun.
Ben de hanıma çok gösterip duruyorum ama o B de olsa Suv istiyorum diyor. Bi defa 500x'e binince tekrar "normal" arabaya dönmek istemedi :) Sedan, HB istemiyor hiç bir şekilde, ikna edemiyorum :)
Aksi gibi son dönemde benden çok kullanıyor, o yüzden benim isteklerim önemli diyor, bir şey de diyemiyorum :P :D
500x 151bin km oldu, hala şaşılacak şekilde dağılmadı, baya şaşırtıyor beni bu anlamda ama masraflar çıkıyor ufak ufak. Değiştirmek gerekiyor, ne zaman nereden patlar da yolda kalırız endişesi ile uzun yol gidiyorum bazen. Ama sıfır fiyatları da bizi biraz aşıyor. Bi ara Jeep Compass'a ikna olduk gibi ama bakalım, makyajlı kasa almak istiyorum onu da ama fiyatlar yukarıda, makyajsız düşük km 1.3-1.4 bandında alınabiliyor, öyle bir şeye girişme niyetindeyiz ama du bakalım.
Bana kalsa böyle bi ufaklık alıp geçelim, sıfır olsun, bi süre idare etsin, imkan olunca yine değiştiririz maksat yenileme olsun diyorum. Yok... Bunun donanımı vesairesi diğerlerinde olmayacakmış, küçük araba istemiyormuş, vesaire vesaire :)
Ben de aynı iki araca bakıyordum bu arada bu sınıfta, 208 GT, Clio Alpine...
Güle güle kullanın tekrar.