AvcI Nickli Üyeden Alıntı
konuya bir güncelleme getirelim,
uzun aramalar sonucunda Adanadan ilk sahibinden olduğunu yazan araca perşembe gecesi otobüs ile bakmaya gittim, aracı ekspere götürdüm yaşının verdiği ufak tefek yağ kaçakları ve güneş yanığı dışında kötü bir süprizle karşılaşmadım
fiyatta beklentimin altına da gelince notere gittik, o kadar şanssız bir gün oldu ki satışı alamadık, araç şirketlerinin üzerine kayıtlıydı orada ünvan değişilkliği olmuş noter kabul etmedi vsvs tam onu hallettik bu sefer güvenli ödeme işine takıldık, para hesaba gitti fakat noterde gözükmedi, saat 5 i geçti ertesi gün cumartesi bankalar farklı olduğu için pazartesi işlem gözükür deyince noter güzelce kebabımızı yeyip Ankaraya otobüsler geri döndüm
pazartesi günü benim işler yoğun olunca salı günü Adanaya geçebildim, inanmazsınız yine saat 5 civarlarında noteri yapabildik
kesinlikle bu güvenli satış ile ilgili ne bankacılar nede noterler işleyişten hiç bir haberleri yok,
yeni doğmuş bebek gibi bir sistem gelmiş kimse bunun eğitimini almadan döke saça ilerliyor sistem,
bunu biz bu halimizle zar zor yaptık köylü abiler nasıl e devler - banka kullanıp alım satım yapacaklar Allah yardımcıları olsun...
tabi saat 5 i geçince noterden çıkışımız plaka bastıramadım ve ilk defa ön arka plakasız Ankaraya kadar geldim, burada Niğde otobanından bedava geçtik hakkını helal etsin ödediklerime saysınlar :)
plaka basımına sabah verdiğim için plakasız Ankarada binmek sorun biraz ***** devletimizde delik kocaman her taraf polis kaynıyor ceza kesmek için o yüzden bugün yatırdık koca oğlanı evde yarın fotoğraflarını