3milyona , değişiklik arayışı
Arkadaşlar selam , Eski kullandığım CLK Cabrio ve 560sel den sonra kullandığım araçlarda iyice depreşmişti Mercedes özlemim.Geçen sene haziranda w205 c180 avandgarde aldım.Önde lokalleri hariç hatasız , yorulmamış bi araba.Hiçbir arızam sıkıntım olmadı , mutlu mesut takılıyoruz.
Bu yaz sonuna üzerine ekleyerek 3 mn bandına çıkıp değiştirmek istiyorum ama kafam karışık.mantıklı mantıksız geniş bi skalada baya beğendiğim araç var.Önden çekiş liste dışı.Arkadan itiş öncelik , duruma göre 4x4
Günde 15 km yolum var , tüketim önemli değil , yüksek hacim de olabilir , torktan dolayı dizel de olabilir.Evdede iştede kapalı otopark var , park sıkıntım yok.Uzun yol için halihazırda kullanabileceğim a3 hb 1.6tdi da var.
Sedan , SUV , Coupe , Cabrio olabilir...Ofisten arkadaşa f10 320d aldık yazılımlı.Giden arabayı özlemişim ama f serisi düşünmüyorum.Piyasada bir tık az olan , güzel giden , bir tık iri (geniş) bi araç istiyorum.Aslında eski 560selim ve 300c 3.0d deki hissin modern ve dert açmayanını arıyorum.Genişlik , güç , konfor.Viraj vs çok işim yok.Bu arayış için 3 nm biraz az ve ara bi rakam , onun için hep soru işaretlerim olan modeller çıkıyor ama mantıktan kalbe doğru aklıma gelenleri sıralıycam.Aklıma gelmeyen veya tavsiye edebileceğiniz başka bir model olursa da açığım.150k km ye kadar , az boyalı değişensizler arasından şunlar var.
*2017 g20 5.20i luxury + yazılım : M istemiyorum , makyajsız ve olabildiğine düşük km deri torpido luxury line..Tipine ölmüyorum ama ebatlar ve yazılım sonrası güç yüz güldürebilir diye düşünüyorum)
*2016 a5 sportback 2.0 tdi :tork iyi hissettirebilir ama a3 tdi dsg"m deki yokuş- şehir içi sıkışık trafikteki kavrama karakterini sevmiyorum.Muhtemelen a5 te böyle olacak.Tasarıma nötrüm)
*2016 w213 e180 :Dış ve özellikle iç tasarım olarak krsinlikle aradığım araç ama 156 hp c de bile limitlerdeyken e de nasıl olur hiç bilmiyorum.Aslında c de güç iyi ama en büyük şikayetim ilk gaz tepkisinin konfor odaklı olması.Bunu pedalbox vs bişeyle c veya e de çözemez miyiz? Derdim güçten ziyade ilk gaz tepkisi.E220d lere bütçe yetmiyor , onun için sadece e180 bakabiliyorum.
2014 c207-a207 E250 2.0 facelift Cabrio-Coupe : Çok yorgununu kullanma fırsatım oldu , ona rağmen c180den hissedilir canlıydı.Dış tasarım çok iyi ve hep istediğim araçlardan biriydi ama içi enine genişlik olarak c180den dar ve w205 i satıp eski nesil iç mekanlı bi araca dönme konusunda bir tık ikna edilmeye ihtiyacım var :)
benim w205 in facelift exclusive i veya 160lık dizeli : Klasik panjur bu zıkkım modelde tamponla değişiyor , o panjur , deri torpido , ahşap trim , yeni multimedya , 9gtronic ile güzel bi seçim olabilir ama aynı araç için 3 te 1 para eklemek mantıklı mı bilemedim.
2018 volvo s90 2.0d5 awd : Hiç tanımıyorum ama ebatlar , tasarım içi vs beklentiler çerçevesinde.Kroniği derdi tasası varmı bilmiyorum.
Lancia thema 3.0d : direkt arayışımın reçetesi ama yıl düşecek ve biten bir markanın son sahibi olunacak arabası.Chryslerde de yeni kasayı getirmediler malesef.
Alfa stelvio : giuliaya nazaran daha erişilebilir , içine dahi binmedim ama gücü tasarım vs ile listeye giriyor
2011 q7 3.0 tdi q : Hala güzel ama yılı düşürmüş olucam.
2018 üzeri x3 1.6 sdrive + yzılım : luxuryler gözüme güzel geliyor , fiyatları da makul
jag xj , jag xf , jag fpace : bu namussuzların hiç mi sorunsuz motorlusu yok?? :):)
2009 Cadillac Escalade : Bunu direkt şeytan yazdırdı :)
tavsiyelerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler