johnie Nickli Üyeden Alıntı
Aslında dediğim gibi Q3 çok istiyoruz fakat arada 1m fark olunca Tiguna'ın da R Line paketi daha makul geliyor.
2024 yılında çıktığından yazılım kaynaklı problem varmış genelde şuan bir problemi olmadığını söylüyorlar, tabi forumda kullanan ve sıkıntısı olan varsa söylerse daha doğru olacaktır. :) Fiyat konusunda kesinlikle katılıyorum, Q3 de Tiguan'da bu paralar değil maalesef. Bir çok aracında yeni kasaları çıktığı için eski kasalarına bu kadar vermektense sıfır almak daha doğru olacaktır diye düşünüyoruz.
Test etsekte sanırım R Line var mı bakmak gerek, aslında istemiyor da değilim.
R line da zaten koltuk ısıtma / soğutma - Hafıza koltuk vs hepsi var + deri koltuk geliyor. Boş olanında kumaş ve oldukça boş paket değmez ona o kadar vermeye. Şanzımanda dq200 - Q3 ile şuan kullanılan aynısı.
İlk başlarda araba değiştireceğiz dediğimde direkt x1 istiyorduk sonrasında alternatifler çoğalınca kafa karışıyor tam bunun üstüne Q3 ün yeni kasası da çıkınca baya kafa karıştı. Sonrasında gidip Tiguan'ın fiyatını ve doluluğu görünce Q3'e o kadar verilmeyeceğini anladık. Yukarıda dediğim gibi tiguan da aslında bunu etmez ama maalesef yapacak bir şey yok.
İkisi de yok, en yakın şarj etme istasyonu Akmerkez veya Zorlu. Hanımın işi 8x2 = 16 km günlük - Maddiyata vurulduğunda aslında elektrik mantıklı geliyor ama şarj etmediğinde kendini doldurduğunu zannetmiyorum. Arkadaşımda var, sıfırdan 100'e 1 saat 40 dakikada etmiş - işyerinde ve evde olmaması biraz demotive ediyor bu şarj olayının olmaması.
Vallahi ben çok beğenerek kullanıyorum, yazın ağırlıklı İzmir'e gittiğimden dolayı beni hiç yormuyor tek sıkıntısı biraz sıkıştırınca 12-13 litrelerde yakması :)
Elektrik konusuna ben de pek alışamadım, bir yanım istiyor bir yanım istemiyor.
Bunları çok görüyorum vallahi iç tasarımda ufak bir makyaj olsa direkt düşünmeden buna geçerim çok beğeniyorum gerçekten bu tarz araçların 150-70 HP olması çok can sıkıcı.
GLB ye bir ara evet dedik sonra tamamen eledik. En son kasasını görmedim, bir bakayım.
Q3 kesinlikle parasını hak etmiyor 4 civarında olsa bile okey ama üstünü kesinlikle hak etmiyor.
Her araçta öyle yapılıyor, üst segmenti gösteriyorlar hep ilgi çekmekten dolayı sanırım.
Countryman'in görüş mesafesi biraz sıkıntılı, full motoru görerek gidiyorsun bakmadım değil :)
x1 ceyranlıda baksana iyi de kötü de yorumlar var :D
Bak bir kişi daha :D
Kibritler de yaşanan en büyük sorun ney acaba?
Sarı siteye baktığımda da inanılmaz derecede x1 var, bazen kafam karışıyor.
Gerçekten bu araba alma işi çok zormuş, seçimi daraltmadıkça daha da zorlaşıyor işler.