Ayni gun cektigimiz videolardan biri daha:cool:
http://upload.streetfire.net/video/P...kph_548196.htm
@1.35bar
Printable View
Ayni gun cektigimiz videolardan biri daha:cool:
http://upload.streetfire.net/video/P...kph_548196.htm
@1.35bar
hayırlı ugurlu olsun dostum kazasız belasız inşallah. yine yeter diyoruz tolga yine dalmış :):):)
maaşallah maaşallah
halil şu kamerayı sokma db ın içine yaa
Maşallah:):)
hehehuhahuahuuha :) maşlllah tebrikler sami abi :) katil tolkga tecavüz etme sanzımana :)
Maşallah :)
oha halil bi sokmusun alete valla tir sandim onu ahaha :D
masallah gusel gidio arac . kazasiz belasiz insallah
teşekkür ederim herkeze 1.35 bar ignition cut 7600 rpm fuel cut 7800 rpm başda sami abi olmak üzere herkeze teşekkür ediyorum yolda olan parçlarımız var kısmetse daha hızlı videolarıda eklemek dileğiyle saygılar.
haklısın oz biraz katil oluyorum aslında ama aslında şanzumandan değilde arka bushinglerden geliyor onlarıda whiteline marka aldım sanırım takınca bayağa iyi olacak
maşallah güzel setup gerçekten, emegi geçenlerin eline sağlık. kazasız belasız sürmek nasip etsin.
Allah kaza bela wermesin çok güzel gerçekten
Maşallah
maşallah emeklerinize daha iyi setuplar nasıp etsın öğretmenım:)
maşallah tolga daha iyi süreler bekliyoruz yeni speclerle:)
masallah allah kaza vermesin:)
gayet iyi eminim daha da iyi olacaktir gunden gune;)
Masallah :)
masallah,ALLAH kaza bela vermesın..az bısey daha dewır donemez mı? 1.35 e gore bence cok basarılı..daha yuksek basınclarda emınım cok daha ıı olacaktır..tebrık ederım..
valla aleti ilk salisede tır zannettim s2k videosundaki gibi dibinde girmiş yine :)
maşallah çok başarılı nice basınçlara :)
tamam tolga :D bu halil arkadaşı çok görüyoruz yokmu resmi filan :D ..MAŞŞALLAH güzel işler çıkartıyosunuz..
masallah 01 in guzel araclarindandir;)
selam
edo typer: devir donerde acikcasi ,biyel saplamalarini bekliyoruz..1 kerelik 8000 donmustuk 1 den 4 sonuna kadar ..gercekden cok fark ediyor..
saygilar
sami
http://videos.streetfire.net/photo/Avatar_1098897.htm bu arkadaş halil sanırım :D
maşallah evo ya ve project 01 e.
Klası belli bir araç gerçekten,sağlam yürümüş tebrik ederim...darısı daha iyilerine :)
Maşalla güsel yürüo araç...tebrikler...
Maşallah...
maşallah.
şanzuman standartmı, birde standart şazuman ne kadar güce dayanıyor evolarda???
maşallah..
maşallah :)
maşallah... :)
maşallah tolga güzel olmuş
Maşallah abi iyi gidiyor..
Maşallah kazasız belasız sürüşler güzel gidyor..
msn space imi verim LOL
yada
facebook dan ekleyin ama ekleme talebinde belirtin halil seni merak ettim diye yoksa kabul etmiyorum ahahahah:)
gerci aramayada kapali galiba facebook ya neyse:)
saka bir yana onu gostermem lazimki gevurcuklar gorsun gozuyle,type-r in motor videosundan sonra .ok atmalari kesmek icin iyi bir yontem olarak gelistirmistim
Maşallahı var TV777 nin nazar değmesin kazasız belasız sürüşler Tolga abi :)
Video için teşekkürler Halil bu aralar Project01 çalışmaları ile sık sık karşılaşıyoruz. Tüm araçlarda emeği geçen herkesi kutlamak gerek harika projeler hatasız sonuç veriyor. Daha nice kapsamlı projelere diyorum :) Nazar değmesin garaja ;)
ozellikle evo9 sanzimani STI sanzimani ayarindadir, keza evo8 sanzimani da cok cok saglamdir. OEM dislileri cyro yapip 600-800 gidenler zibilledir. sanzimanda yasanan sorun genellikle senkromeclerde olur, yuruyenin zayif halkasi transfer boxtir.