-
38 NU 004 Nacizane civic'im
-
maşallah sade ve çok güzel ...kazasız belasız...
-
maşallah kazasız belasız çiziksiz insallah nazardan uzak olsun...
-
Allah razı olsun Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.
-
maşallah maşallah güzel ve sade...
-
diyorum nerden tanıdık geliyo :D mmpower tabikide =))
-
maşallah kazasız belasız kullanın..
-
Sade ve güzel maşallah kazasız belasız sürüşler.
Kırmızı zaten tam benim kalemim :D
-
Maşallha.Kazasız cezasız belasız sürüşler :)
-
allah kaza bela ceza göstermesin
-
önceki aracımda aynı kasa aynı renkti renk çok çok güzel yakışıyor vtı lara kazasız belasız çok güzel araç kardeşim
-
Eyw. herkese çok teşekkürler Allah cümlemizi kazadan beladan cezadan korusun.
-
çok gzl yaa rengi süper çok temiz duruyo
-
-
maşallah... kazasız belasız.. bu arada mmpower ankarada da mı war ?
-
maşallah kazasız belasız çok tatlı renk
bu kayseri plakasının hikayesi ne ağa? :D
-
aaa tmm şimdi hatırladım bu makineyi.. kayseride sürekli görüordum.. erciyes univde okurken
-
kıyak makina olmuş beğendim kırmızının gizemi ;)
-
-
Eyw. herkese teşekkürler yorumlardan dolayı mmpower ankarada yok cihaz kayseride toplandı bizde ordan getirdik şuan tek kararsız kaldıgımız ve uygulamayı dusundugumuz uygulama ek9 tampon ve altına ufak bi karbon ek siyah jantlar bakalım nasipse bi deniycez jdm sisleride unutmamak lazım :D kayseri plakanın hikayesi cihazı aldık aldığım abim çok içlemişti gelirken zaten kayseri adresli aldık plakayı HSN alcaktık ankarada dedim kalsın öyle buda bize bi anı olsun herkse öyle tanıyo böyle devam etsin dedik öyle kaldı anlamı bu.Sagolasın yasin abi senin makinalarıda biliyoz az çok :D yakaından görmek nasip olmasada :D
-
Maşallah , kazasız belasız ...
Hazır MMPower dan konu açılmışken söyleyeyim, Anadolu'da çok başarılı projeler çıkarıyor , bu işi gerçekten biliyorlar...
-
sade ve güzel :) kazasız belasız kullan, nazar değmesin..
-
Çok güzel görünüyordu geçen sene parti için Kayseriye geldiğimde halada aynı temizlikte maşallahı var renk çok güzel allah kaza bela vermesin buda benden olsun :)
http://img524.imageshack.us/img524/3...unng098wo4.jpg
-
öne plaka takmasan çok daha guzel olacak bence :)
Maşallah.
-
Teşekkürler yorumlar için.Evet o partynin organizatorlerindendi zaten Emre abi aracın eski sahibi Film Extreme Onur abininde çok büyük emeği var bildiğim kadrıyla bu araç üstünde O kısmı biraz kafa karıştırıcı bi durum :D Ön plakaya gelince şimdilik hiç bişeyine dokunmuyorum ön tamponun sebebide ek9 tamponu yaptırdık işte montajlattırmamızı bekliyo inş. ozman daha bi guzel olacak.nasip tekrar teşekkürler güzel yorumlar için.
-
maaşallah nazar boncuğu şart demedi deme :)
-
Eyw saolsın basıma gelmeyen kalmadı zaten o naszar boncuğu yüzünden :D Bu uyarıyı tekrar tekrar alıyorum en sonunda air brush çalışma olarak nazarlık yaptırcam yanına. :D
-
maşallah. güle güle kullan.
-
maaşallah kardeşim çok tatlı olmuş allah kaza bela vermesin
-
Maşallah çok güzel kazasız belasız :)
-
Alıntı:
MyDream Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler yorumlar için.Evet o partynin organizatorlerindendi zaten Emre abi aracın eski sahibi Film Extreme Onur abininde çok büyük emeği var bildiğim kadrıyla bu araç üstünde O kısmı biraz kafa karıştırıcı bi durum :D Ön plakaya gelince şimdilik hiç bişeyine dokunmuyorum ön tamponun sebebide ek9 tamponu yaptırdık işte montajlattırmamızı bekliyo inş. ozman daha bi guzel olacak.nasip tekrar teşekkürler güzel yorumlar için.
Doğru organizasyon moda club ve filmextreme tuning ortaklığı ile yapılmıştı :) beni davet eden ve karşılayan onur abiydi ama dediğin gibi durumlar değişti sanırım onur abi ve filmextreme tuning tarafında :)
-
Herkese teşekkür ederim mesajlar ve sıcak yakalşımdan ötürü bide akıl isteyim ben sizlerden ek9 tampon yapılsınmı bu tampona kıyayımmı jdm sisler ve siyah yada gövde renginde alt ek evet fikir istiyorum çünkü tamponum orj. kıyayımmı yoksa bineyimmi karar veremedim.Serhat o konuda hakikaten detaylı bi fikrim yok ama bu yakınlarda gidicem kayseriye bi uğramadanda gelmem sanırım daha detaylı bişeyler öğrenebilirsem paylaşırım.
-
-
Alıntı:
Serhat o konuda hakikaten detaylı bi fikrim yok ama bu yakınlarda gidicem kayseriye bi uğramadanda gelmem sanırım daha detaylı bişeyler öğrenebilirsem paylaşırım.
Tamam anlaştık :) Tekrar güle güle kullan nazar değmesin :)
http://img524.imageshack.us/img524/3718/adszxe3.png
http://img524.imageshack.us/img524/a...png/1/w240.png
-
Eyw saolasın böylece arabanın üstüne yapıştırcam :D
-
mahş çok güzel kazasız belasız...
-
hasan aracın gerçekten çok güzel, allah kaza bela vermesin. ankaraya gelince uğrayacam yanına bi iki fikir verirsin. jantlar için tekrar teşekkür.
-
hasan abinin arabası bitane ya baksana şuna taş taşş :)
-
Maşallah...Kazasız belasız.
-
Alıntı:
Hasaaaaaaaaaaaan aracın çok güzel ilk baktım dedim bu bizim hasanın araç resmi kim koymuş die ibo hasandır dedi :):icon_tup: