-
SEBOSTYLE Carbon Fiber Hood
-
bunlar bıldıgımız carbon fıber degıl mı? yane carbon gorunumlı deıl hafıf ve dayanıklı oluyor??? eger ole ıse hakkaten helal olsun....
-
sebonun ılk ıslerınden bırı benım eskı on tamponumdur :) sert sunger ve mukavvadan seklını cıkarıp fıberını gecıp vermıstı bana sagolsun 10 numara sekıl cıkmıstı :)
http://i39.tinypic.com/25i2dub.jpg
-
Çok güzel olmuşlar hakkatten helal olsun
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
sebonun ılk ıslerınden bırı benım eskı on tamponumdur :) sert sunger ve mukavvadan seklını cıkarıp fıberını gecıp vermıstı bana sagolsun 10 numara sekıl cıkmıstı :)
http://i39.tinypic.com/25i2dub.jpg
selcuk konuyu kırletme kaldır su resmı ya...o nasıl bı ıgrenclıktır ya hahahahahahha:D:D
-
meshur bı on tampondan yapılabıldıgı mkadar benzetılmıs bı model bu kardesım. ulan sen ıgrenc arabana bak :D
-
Kanka sağol o tamponun yapılışını bile dün gibi hatırlıyorum :)
güzel bi tampondu ;)
Bu arada evet gerçek Carbon fiber. Kaplama değil kesinlikle
-
guzel calısma tebrikler.peki biraz bilgi verimisin nası yapılıyor?surasi?fiyatı?iletisim bilgileri vs...
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
meshur bı on tampondan yapılabıldıgı mkadar benzetılmıs bı model bu kardesım. ulan sen ıgrenc arabana bak :D
hehehe ben hıc olmassa mılletın gozune sokmuyorum ıgrenc arabamı:)
-
dur ben senın ıgrenc arabanın resımlerınıbulayımda sene 2002 2003 lerden gor :D
-
carbon urunlerın fıyatları nelerdır? anladıgım kadarıyle orjınal parca gonderıldıkten sonra ıtenılen hersey yapılabılınıyor?
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
dur ben senın ıgrenc arabanın resımlerınıbulayımda sene 2002 2003 lerden gor :D
hahaha onu yapma ıste:)
-
hadı hadı koymıyım severım senı :D
-
ek kasa için ön kaput fiyatı alabilirmiyiz bide kaç kg:soru:
-
Çok başarılı,cidden iyi oturmuş.Seibonlar fln bukadar iyi oturmuyu araya parmak giriyo resmen...
-
kanka benim iş noldu ? :)
-
Alıntı:
FOT Nickli Üyeden Alıntı
selamlar kaputu her araca uygulayabiliyormuyuz acaba ?
del sol için soruyorum fiyat ne çıkar acaba aşağı yukarı ?
ciddi bişekilde düşünüyorum teşekkürler ...
-
helal olsun elinize sağlık
-
bildiğim kadarı ile,
karbon fiber uygulaması isterseniz komple fiber kaput şeklinde(iç-dış kalıbı alınarak alt tarafı fiber üst tarafı carbon fiber) isterseniz arabanızın orjinal kaputunun-tavanın-bagajın-kanadın dilediğiniz heryerin üstüne carbon fiber uygulaması yapabilmektedir.
üstten yapılması derken kaplama şeklinde düşünmeyin bildiğimiz karbon fiber elyaf, vernikli pırıl pırıl çıkmaktadır.
komple fiber yerine üstüne kaplama şeklinde düşünen arkadaşların yaptırmasını tavsiye ederim gerçekten çok güzel işçilikle çok çok az hata ile yapıyor. ellerine sağlık sebo usta.
-
gsi on kaput yaptırsak neye cıkar ?
-
beyaz civic orjinal kaputunun üstüne karbon fiber uygulaması, kırmızı civic alt tarafı fiber, üst tarafı carbon fiber şeklindedir örnek olarak.
-
sanırım fiber yerinde kevler dökmek içinde malzeme getirmişler denedilermi bilmioyrum geçen öyle bi muabet geçti bi arkadaşımla
tabi malzemeden doalyı fiyat cuzi miktar artıomuş snaırım
-
fiyat ortalamalarını bi alabilseydik keşke...
tamamı karbon fiber olması için , yüksek basınçlı fırın gerekiyor diye biliyorum...
-
uyugulamalar guzel olmus elınıze saglık.
benımde uzun zamandır dusundugum ve vakıt olmadıgı ıcın baslayamadıgım bı proje.
1-2 haftaya kadar bende yapacagım uygulama fotolarını paylasırım.
presle le bırlıkte sıcak fırınlarda kurutulan malzeme cok daha dayanıklı olur.kaputta cokta gereklı degıldır.
alttakı fotoda sanırım orjınal kaputun ustune kaplama yapıldı.
kırmızı ısaretlı bolumde bır hata var gıbı bunun sebebı nedır?
http://img34.picoodle.com/img/img34/...2m_078fee7.jpg
-
bana o florasan yanısması gibi geldi ama
-
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
bana o florasan yanısması gibi geldi ama
dıkey olan koyu bolumden bahsedıyorum.tam florasanın ortasından baslıyo asagı ınıyo.
-
16 BFK plakalı civicin kaputla beraber body kit nekadara mal oldu acaba bir bilginiz varmı?
-
16 plakalı civic in bodykiti bursada yapıldı sebo yapmadı ama fiyatı gerçekten çok uçuk bi fiyat öle böle değil hönk dedirtecek fiyat hemde
ibo fotodan kaynaklanıyordur o florasan olayı canlı gördüm sıfır hata vardı
-
ışık yansıması olmuş kaputda onun için öyle gözüküyor. zaten orada bir çııntı var ondan kaynaklı. carbon fiberin içerisindeki ayna gibi ufak parçacıklar göz yanıltıyor.
fiyat istiyoruzzz :D
-
Alıntı:
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
bildiğim kadarı ile,
karbon fiber uygulaması isterseniz komple fiber kaput şeklinde(iç-dış kalıbı alınarak alt tarafı fiber üst tarafı carbon fiber) isterseniz arabanızın orjinal kaputunun-tavanın-bagajın-kanadın dilediğiniz heryerin üstüne carbon fiber uygulaması yapabilmektedir.
üstten yapılması derken kaplama şeklinde düşünmeyin bildiğimiz karbon fiber elyaf, vernikli pırıl pırıl çıkmaktadır.
komple fiber yerine üstüne kaplama şeklinde düşünen arkadaşların yaptırmasını tavsiye ederim gerçekten çok güzel işçilikle çok çok az hata ile yapıyor. ellerine sağlık sebo usta.
fiberglass kaput üzerine carbon fiber kaplama yapılırsa ağırlık orjinal kaputu geçiyordur heralde onun yerine orj kaputa laser baskı yapılabilir ama onunda ömrü kısa:o
direk carbon fiber kaput üretiminine geçicekmisiniz
-
fiyat nerden öğrenebiliriz bi tel adres felan warmı
-
Alıntı:
dragstar Nickli Üyeden Alıntı
fiberglass kaput üzerine carbon fiber kaplama yapılırsa ağırlık orjinal kaputu geçiyordur heralde onun yerine orj kaputa laser baskı yapılabilir ama onunda ömrü kısa:o
arkadaşım üreten yapan ben değilim. "bildiğim kadarı ile" başladım söze.
yurtdıışından gelen kaputların hepsinin iç tarafı dökümü fiber, dış tarafı carbon fiberdir. ağırlık orjinalinden daha ağır olması söz konusu olamaz.
-
fiyat için
konuyu açan arkadaşın adı yasin sebo ile beraber yapıyorlar bu işi
Yasin : 0544 788 56 51
sebo yada sabit telden ulaşabilirsiniz anca cebi kapalıdır genelde: 0216 515 54 98
-
Alıntı:
arkadaşım üreten yapan ben değilim. "bildiğim kadarı ile" başladım söze.
yurtdıışından gelen kaputların hepsinin iç tarafı dökümü fiber, dış tarafı carbon fiberdir. ağırlık orjinalinden daha ağır olması söz konusu olamaz.
pardon, bilgiler için teşekkürler
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
fiyat için
konuyu açan arkadaşın adı yasin sebo ile beraber yapıyorlar bu işi
Yasin : 0544 788 56 51
sebo yada sabit telden ulaşabilirsiniz anca cebi kapalıdır genelde: 0216 515 54 98
yarın arar konuşurum
-
sebo abi gerçektn muhtşm işler çıkartıor
-
yarın bende arıyım bakalım ne fıyat verıcek :)
-
bızım FOT yasındemı bu ısın ıcınde :) way way :)
-
Alıntı:
OnurS Nickli Üyeden Alıntı
Çok başarılı,cidden iyi oturmuş.Seibonlar fln bukadar iyi oturmuyu araya parmak giriyo resmen...
Öncelikle kusura bakmayın bugün nete girme imkanımız olmadı o yüzden cevap veremedik :)
İyi kötü herkese eleştrilerinden yorumlarından dolayı teşekkür ederiz :)
evet özellikle kalıp konusunda özellikle çok dikkat ediyoruz.
Orjinalliğe elimizden geldiği kadar özen gösteriyoruz. Dediğin gibi seibonlarda bile tam oturmuyor kaput ;)
Alıntı:
bildiğim kadarı ile,
Evet aynen dediğin gibi hocam.
Kırmızı civic tamamen fiber. BFK beyaz civic kaplama örneği sahibi acil olduğu için kaplama istedi o sebeple istek üzerine kaplama yapıldı. Yani tamamen görüntü amaçlı tabiki. Çünkü dediğiniz gibi orjinalindende ilacıyla elyafıyla beraber bir miktar daha ağarlaşıyor. Ama görüntü tamamen birebir carbon çünkü uygulama folyo yada lazer tarzı bi işlem değil.
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
sanırım fiber yerinde kevler dökmek içinde malzeme getirmişler denedilermi bilmioyrum geçen öyle bi muabet geçti bi arkadaşımla
tabi malzemeden doalyı fiyat cuzi miktar artıomuş snaırım
Şu anda bahsettiğin gibi bi uygulama yok ama evet bi ara yapılcaktı sonradan vazgeçildi.
İsteyen olursa fiyatta ufak bi oynamayla üst taraf carbon alt kısım kevlar malzeme olabilir. :rolleyes:
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
Tamamen görüntüde oluşan nerden olduğunu bilmediğim bi yansıma.
Zannettiğiniz gibi kesinlikle yok.
Görmek isteyenler için şu an araç mantar'da.
Alıntı:
dragstar Nickli Üyeden Alıntı
yanlışım varsa düzeltin. Ama zaten seibonlardada alt kısım fiber ?
yaptığımız ürünler şu anda zaten direk carbon fiber kaput. Alt kısmın mukavemeti olsun diye fiber olmak zorunda. Ağırlık konusundada daha ağır olamasski mümkün değil
Sac nerde fiber nerde ağırlık olarak ??
Tekrar herkese çok çok teşekkürler iyi kötü bütün yorumlar için :)
teknik bilgi ve irtibat bilgileri için gökhan ve b. aktepe çok teşekkürler :rolleyes:
fiyat konusundada isteyenler özelden tek tek mesaj atabilirim :)
-
mesela ben bagaj kapagina islem istedim;
karbon ustune ilacla giydirme yapiliyor oylemi?
-
Alıntı:
FOT Nickli Üyeden Alıntı
İsteyen olursa fiyatta ufak bi oynamayla üst taraf carbon alt kısım kevlar malzeme olabilir. :rolleyes:
yanlışım varsa düzeltin. Ama zaten seibonlardada alt kısım fiber ?
yaptığımız ürünler şu anda zaten direk carbon fiber kaput. Alt kısmın mukavemeti olsun diye fiber olmak zorunda. Ağırlık konusundada daha ağır olamasski mümkün değil
Sac nerde fiber nerde ağırlık olarak ??
fiyat konusundada isteyenler özelden tek tek mesaj atabilirim :)
ya ben fiber glasstan nefret ediyorum çok aptal bi malzeme esnemiyor çıt diye gidiyor, alt kısım mukavemetli olsun diye fiberglasstan yapıyoruz demişissiniz hepimizin bildiği gibi carbonfiberdan şase yapılıyor fiberglasstan çok daha mukavvemetli bir malzeme ,
güzelim Türkiyemin bazı fiberglass ustaları sağlam olsun kırılmasın diye normal parçadan daha ağır fiberglass parça yapabiliyorlar:D
seibonarda alt kısmın fiber olduğunu bilmiyordum uyduruklarmış meğersem:o harbi carbonfiber kaput değillermiş
üst kısım carbon fiber alt taraf kevler olarak, alt taraf fiberglass olarak ve komple fiberglass olarak saxo vts ye kaput fiyatı alabilirmiyim
carbon fiberınız tek yönlümü örülmüştür yoksa + şeklindemi
teşekkürler