-
Bulldog
-
-
-
-
maşallah süper görünüyor hele o jantlar arabaya cuk oturmuş :) bulldog dikkatimi çekti fatoşla mı yapıldı ?
-
harika oldu jantlar güle güle kullan yavuz abi.buarada keşke sağ farı ps ile düzeltseydiniz.
-
Kazasız belasız jant gerçekten çok yakışmış...Resimlerde çok başarılı çekenin eline sağlık birde ilk resmi çeken kişi o tasmasız bulldog un bakışları altında o resmi nası çekti:)
-
-
maşallahh harika fotograflar..
-
kardesım Allah kaza beladan korusun masallah : )
fotolar harıka ceken arkadasların ellerıne saglık : )
ilk foto bomba : )
-
bu sefer çok güzel geldi işte gözüme:)
-
Maşallah abi kazasız belasız. :)
-
maşşallah... bu halide cok şık oldu :icon_tup:
-
Fotoğraflara nazarlık lazım. Maşallah diyelim :)
-
Maşallah süppper olmuş :)...
-
-
Kazasız belasız son hali güzel oldu
-
2.resme bayildim çok guzel.löwün eline saglik guzel iş cikarmiş.yawuzn bulldogunada maşallah nazarlar degmesin :p:D
-
-
araca maşallah gerçekten süper ağa ankaraya geldiğinde paslaşalım benim bulldog köpekle yan yana foto çekelim :D iyi senkron olur
-
Yaşlısı genci tüm gözler onda.. Ama maşallah diyin göze gelio.. Kocaman maşallah...
-
Maşallah;Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin abi..Fotoğraf çekimlerinde emeği geçen arkadaşlarımızında eline sağlık..:icon_tup::icon_tup:
http://www.myday-tr.com/dosya/solmen...%20boncuğu.jpg
-
Masallah abi eLinize sağLık jantLar değişince cok güzel hava katmiş tekrar masallah kazasiz belasiz.
-
Allahım sana geliyorum ne güzel olmuş maşallah yavuzcum hep imrenerek baktım arabana. 41 kere maşallah.
-
heyt be makınaya bak masallah :D
-
yavuz abi kazasız belasız. maşallahı var
-
Alah kaza bela vermesın Dragırım, cok nezih sade ve guzel.
Imza nokta atışı anlayana...
-
Yirin Ben Bunu Valla Yirin Ya :D
Kazasız Belasız En Güzel Günlerde Kullanman Dileğiyle . .
Maşallah ;)
-
Çok çok çok güzel. Diğer Punto'lar bunun yanında gazoz kapağı gibi geliyor alınmasın sahipleri.
Not: Köpeğin ayaklarının gölgesi ile lastiklerin gölgesinin hizasını tuttursaydınız :D
-
Daha başlıığı okuyunca aha dedim yavuz abinin taze fotolar geldi heralde ki öyleymiş,Çekimler süper zaten ellerinize emeklerinize sağlık.. Maşallah...
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
41 kere masallah :)
harbiden öle ya güle güle bin bu borbetler cok güzel durdu bu sefer cok farklı masaLLah..
-
kazasız belasız kardeşim..
-
-
maşallah fotolar çok güzel:) zaten otomobilde güzel :) ona bişi demeye gerek yok :)
buda bolldoglar gibi sola çekiyomu:D
-
Maaşallah daha guzel olamazdı herhalde
-
Maşallah Yavuz abi Allah kaza bela vermesin :)
-
hay maşallah. özgür seninde ellerine sağlık brocum çok güzel fotolar (y)
-
müthiş olmuş ama gene fotolarda arabada yakıyo ,,,,allah nazardan saklasın abicim ...........
-
aracın maşallahı var zaten resımlerde çok kaliteli kazasız belasız sürüşler
-
Masallah abi perfect :)
önden biraz daha düşme sansı varmı ?