-
*Hasan's White Civic from izmir*
-
jantlar cok yakışmış güle güle kullan kardeşim
-
Alıntı:
trgy Nickli Üyeden Alıntı
jantlar cok yakışmış güle güle kullan kardeşim
saolasın ;) kendi halimde yapmaya calıstım bişeler ama daha baslangıctayız cok daha güzel olcak :)
-
maşallah jantlar yakışmış ama lastik ebatı biraz kalın olmuş sanki :) tekrardan maşallah
-
Alıntı:
by_hayali Nickli Üyeden Alıntı
maşallah jantlar yakışmış ama lastik ebatı biraz kalın olmuş sanki :) tekrardan maşallah
evet 50 deilde 55 taktık biraz yanıldık o konuda ama problem deil sürtsede bu halde bascam aracı bakalım nolcak :)
-
olur olur zamanla hepsı olur. masallah ;)
-
kazasız belasız kullan güzel olmuş...
-
-
-
ön tampon altının yolcu tarafındaki birleşimi sanki simetrik değil gibi geldi bana...
lastiğe doğru olan kısım monte edilirken yukarı kaçmış biraz...diğer taraf gibi yere kusursuz paralel durmuyor... :)
araban çok hoş görünüyor bu arada , maaşallah...
:icon_tup:
-
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
olur olur zamanla hepsı olur. masallah ;)
aynen abi peşindeym senın arabnın 1.4ünü yapıyorum :D [/B]
[B]herkeze tekrar tekrar teşekkürler :)
-
Jantlar cok uyumlu olmuş...kazasız belasız maşallah.
-
Alıntı:
8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı
ön tampon altının yolcu tarafındaki birleşim sanki simetrik değil gibi geldi bana...
araban çok hoş görünüyor bu arada , maaşallah...
ek'ten bahsediyorsn galiba ... o idareten duruyor sattım ekide 98 eki yaptırcam ;)
teşekkürler yorumun içinde abi ;)
-
Alıntı:
ha_SaaaN Nickli Üyeden Alıntı
aynen abi peşindeym senın arabnın 1.4ünü yapıyorum :D
herkeze tekrar tekrar teşekkürler :)
kendı arabanı yap sen kerata sana ozel olsun ;)
-
haklısın abi sizlerinde güzel fikirlerinizi alarak cok güzel yapıcam aracımı :)
-
Kapı altlarındaki ufak tefek ezikler kaporta işleri yapılıp tampon çıtaları iptalinden sonra dahada hoş gözükür diye düşünüyorum genel olarak güzel renk zaten mükemmel :)
İyi günlerde...
-
imzan hiç yabancı gelmedi gözüme.
çok emek harcamışın sanırsam!!.
-
Alıntı:
uğur-a Nickli Üyeden Alıntı
Kapı altlarındaki ufak tefek ezikler kaporta işleri yapılıp tampon çıtaları iptalinden sonra dahada hoş gözükür diye düşünüyorum genel olarak güzel renk zaten mükemmel :)
İyi günlerde...
gzel yorumun için teşekkürler :icon_tup: ama çıta iptali düşünmüyorum ezikleride aracıma boya sürmek istemiyorum aslında bi kere boyattınmı direk araç için salça deniliyor ve buda benım canımı sıkıyor ;)
-
-
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
maşallah hasan :)
olmuşmu gökan ? bitir şu askerliğide kaldığımız yerden devam edelim beraber ;)
-
herşeyi cok begendim 10 olmş bence stopları degiştir =) ellerine saglık kazasız belasız
-
Alıntı:
ha_SaaaN Nickli Üyeden Alıntı
olmuşmu gökan ? bitir şu askerliğide kaldığımız yerden devam edelim beraber ;)
olum 99 tampon yap tamamdır bıde bas :)şafak 12 den sonra 77 :Dazkaldı
-
güzel gözüküyor biraz daha bastın mı daha da güzel olur inş kazasız belasız kardesim...
-
-
-
editlemelisin imzayı, bu şekilde olmaz.
-
megolaman köppeeekkk 1000 tane imza yapmışsın ... :D
-
masallah beyaz ayrı bır guzel allah kaza bela vermesın
-
-
çıtaları elleme herkez iptal ediyo seninki orjinal kalsın ..
-
Alıntı:
dj_jaja Nickli Üyeden Alıntı
herşeyi cok begendim 10 olmş bence stopları degiştir =) ellerine saglık kazasız belasız
stopları zaten değiştircem ama bölede güzel kısmetse önümüzdeki aya kadar cıkartırım bunlarıda ;)
Alıntı:
gökan Nickli Üyeden Alıntı
olum 99 tampon yap tamamdır bıde bas :)şafak 12 den sonra 77 :Dazkaldı
yok kanka istemiyorum 99 tamponu gayet güzel böle :)
Alıntı:
rahmi Nickli Üyeden Alıntı
güzel gözüküyor biraz daha bastın mı daha da güzel olur inş kazasız belasız kardesim...
evet bu hafta bascam aracımı güzel yorumun içinde ayriyetten teşekkürler ;)
Alıntı:
astra gsi Nickli Üyeden Alıntı
masallah beyaz ayrı bır guzel allah kaza bela vermesın
teşekkürler allah kimseye kaza bela göstermesin ;)
Alıntı:
Rascal Nickli Üyeden Alıntı
janytlar güzel olmuş...
teşekkürler ;)
Alıntı:
ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı
çıtaları elleme herkez iptal ediyo seninki orjinal kalsın ..
çıtalar ayrı bi güzllik katıyor ztn ulass abi bende düşünmüyorrum iptal etmeyi ...
-
güzel olmuş hasan kazasız belasız inş
sonerinde ellerine sağlık
-
Alıntı:
aliyo Nickli Üyeden Alıntı
güzel olmuş hasan kazasız belasız inş
sonerinde ellerine sağlık
saol ali abicim senın arabanın yanında bizimki süs bebeği gibi kalıyo ya neyse :D
-
kazasız belasız
söylenmiş gerçi de lastik yanakları daha küçük olabilirmiş:)
-
Alıntı:
maxpower Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız
söylenmiş gerçi de lastik yanakları daha küçük olabilirmiş:)
ahh ahh arabayı indircem yere sürte sürte 50 yanak olur zaten :D:D:D
-
soner öncelikle araç çekimlerinde mekan büyük önem taşıyor..
burda acele bir çekim olmuş ve mekan seçimi yapılmamış. fotoğraflardaki en büyük eksiklik bu.
ankarada çekim için uygun mekan sıkıntısını yaşadığım için hemen hemen hiç otomobil fotoğrafı çekmiyorum. çünkü ortaya beğenmeyeceğim şeyler çıkıyor bir sürü zaman kaybı ve aracını getiren arkadaşı da boş yere meşgul etmiş olmak istemiyorum.
bazı fotoğraflarda ışık kaynağı olarak başka bir aracın farlarını kullanmaya çalışmışsın sanırım. fakat güzel bir etki yapmamış.
araçlar güzel fakat çekimleri sana yakıştıramadım. önceki çekimlerin çok daha özenli ve kaliteliydi. çekmiş olmak için aceleyle birşeyler çekme derim.
imza konusuna gelince. evet özgürde benzer bir imza kullanıyor. fakat sanırım bunun patentini almadı. yani isteyen istediği tarzda imza koyar. internette farklı sitelerde farklı tarzlar görüp beğendiklerimiz uyguladıklarımız olabiliyor. bu konuda sonerin üzerine gitmek yanlış olur.
zaten önemli olan imza değil ortaya çıkarttığınız fotoğrafınızdır.
-
üstad söylediğin her kelimenin bende çok önemli oldugunu adın gibi biliyosun,
ve sölediklerin birerbir doğru bu çekimde, yağmur yağıyordu mekan aramadık ve bir intro çekimi olsun diyerekten yapmıştık.
sölediğin her cümleyi kendimi bir adım daha ileriye götürcek basamak olarak algılıyor eline, yorumuna sağlık diyorum teşekkürler.;)
-
Hasanım Kardesım ne dusundugmu bılıosun araban hakkında :) Benım 4x4'te ayrı bı hava katmıs son fotoya yawwww :D
-
güzel duruyor gerçekten mahş kazasız belasız:)
-
Maşallah .. ufak detaylarla dahada güzel olur zamanla.. kazasız belasız kullanman dileğiyle