-
Hurda Style..Vw Golf-Vw Polo-Bmw E28
-
en ıyı modlanmıs araba secılmıs bu :)
-
mükemmel yaw.. çok uzun süredir şu en son resim masaüstü benim.. çok güzel yapmışlar :)
-
-
hoodride:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-
al kardeşim eski okul sana :D süper walla
-
-
Adım başı ceza yiyordur bu araç.Vize mize hak getire.Fotoğrafları çok iyi çekilmiş aracı gösteren onlar zaten :D
-
-
-
Bunlardan etkilenip yakında külüstürler fiyatı ikiye katlamassa iyidir.:D
-
Kötü. Tek avantajı kaç hp motor koyarsan koy polis acıyıp bırakıp bundan bi cacık olmaz diye. :)
-
5 kasa bmw süper görünüyor
-
bende kaputu aynı sekıl yapıcam paslı ne zamandır kafamda yedek kaputumda var...:)
-
offf bea bu stılı sevdım valla:D
-
-
Biz boşuna çürük çarık pas temizliyoruz ....
-
-
Çok şirinler, tepedeki bağajlar ile tam bir stil olmuş. Ben de 1-2 sene boyatmassam bunlara benziyeceğim sanırım. Tepeye bir de port bagaj, tamamdır. eeheheheh
-
TR yolllarında böyle gezsek...Polis bi şey demez sanırım :D
-
full orjınal çürük tofaş yapmak çok zor olmasa gerek :D
-
-
-
-
-
sürüngen neredesin bak senin konun :)
-
ahaha mustafa konu bence senin konun şu forumda en çok hurda style araba sende şuan :D
-
-
hayatımda gördüğüm en kötü e21 di bu respectmidir kespectmidir nedir hiç beğenmemişimdir hehe
-
-
-
Bug cu tayfada var bikaçtane bu şekilde yapan istanbulda arkadaş.
-
-
acaba bu kaput paslandırma işi tutar mı Türkiye de:)
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
Tutmasına tutarda kimse kıyamıyor sanırım
Yada bilmeyen insanlar dalga geçer diye kimse yapmıyor..
Şahsen Beyaz bi arabada Çıkma bi kaput alıp paslandırıp takmak Bayağa bi dikkat çekici olur..
Yada paslı bi kaputun üstüne vernik atıp takıcaksın daha bi ilginç olur sanırım :)
-
aslında pas desenli kaplama nası olur , çokmu kolpa olur :D
-
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
tutar bence deneyelim seninkinde :) jipin rengine de süper uyar bence :icon_tup:
-
Alıntı:
orhansah Nickli Üyeden Alıntı
tutar bence deneyelim seninkinde :) jipin rengine de süper uyar bence :icon_tup:
boyatmazsam yaza kadar zaten yavaş yavaş bu hale gelir benimkide:D:D
-
İşte bu !.. var böyle planlarım :) ancak şu paslandırma işini yapan varmı buralarda ?.. yoksa deniz suyuylamı yapıcaz :D
-
Hastasiyim bunlarin. Cok guzel ve yaratici uygulamalar var bu araclarda. Sanat gibi bir sey bence.
Alıntı:
Meteora Nickli Üyeden Alıntı
İşte bu !.. var böyle planlarım :) ancak şu paslandırma işini yapan varmı buralarda ?.. yoksa deniz suyuylamı yapıcaz :D
Ustune iseyerek de yapabilirsin :) Oyle yapan cok ama zaman aliyor tabii:D