ileriye dönük turbolanmakta istenirse en cok verim alabileceğim motor seceneği hangisi olmalı,,,:soru:
Printable View
ileriye dönük turbolanmakta istenirse en cok verim alabileceğim motor seceneği hangisi olmalı,,,:soru:
B18C5 Ama bulabilirsen. Bulamazsan B18C1
valla internette biraz gezinirken gözüme prelude motoru h22 takıldı fiyatıda uygun görünüyor,,,,
K20-b20 olabilir
dehset ıcınde cevap verıyorum k20...
tabiki k20 :)
kesinlikle k20.
k20 tabiiki
yeni iyidir
hiç düşünmeden k20a başkada bişiye bakmaya gerek yok
k24 iyi gider
Yahu K20 diyorsunuzda montajı dahil K20 takmak B18 takmaktan 2 kat pahalı değilmi. Benmi yanlış hatırlıyorum ?
k24 bence :D
tubolucaksan b serisi gayet yeterli.
daha dayanıklı bişi olsun demişsin, yani ileriye dönük bişiler olsun demişsin ozman kesinlikle K20 :icon_tup:
bencede en güzeli b serisi motorlar, ( b16 veya b18 ) sonuçta maliyette önemli...
h22lerin de fiyatları gayet uygun
tavsiye etmezmisiniz, etmezseniz neden?
b16 iyidir bide üfledin mi dadından yinmez misss
k20 tabikide.
b16.........
valla heralde bu konuda K mı B mi muhabbeti döner:) amaben olsam b18c5 olmadı b18c1,yada b20 düşünürdüm.ama ilk tercihim b18c5 olurdu hem de k20,k24 e göre maliyeti bayabi uygun yani bide b nin şanzumanı k dan daha dayanıklı die dumuştum ama kesin değilyani.
b30 :D guzel olur :D
soz konusu turbo ise b16 oldukca basarili:icon_tup: k20 nin sadece motor fiyatina hem motor,hem turbo rahatlikla swaplarsin;)
http://www.sahibinden.com/honda_h22_...em&keyword=h22
incelediğim motor bu arkadaslar,,,valla youtubede stock eg lerde cok iyi yürüyor gordugum kadarıyla,,,artı turbolanınca daha iyi verim alınmazmı hacimli motor :)
b18c5 derım baska bırsey demem :)))
b20 ile k20 arasında gidip geliyoruz. b20 daha maliyetli olur k serisine göre ama k seriside b serisine göre daha yeni tecnoloji ve daha sağlam , ileriye dönük bişey olsun demişsin ileriye k serisi daha dönük :)
b20 de kullanacağın motor koduna bağlı aslında bu serinin her koduna turbo verimi iyi olmuyor,+ atmosferik yüklenecekksede b20 ile devir çeviremezsin...( 10.000-11.000 vs ) daha hasssas bir motor ve ömrü kısa diye biliyorum...daha geniş açıklamasını konuya daha vakıf arkadaşlara açıklama yaparlar sanırım
b18c1 tadından yenmez :)
motora girilirse h22 den 750 hpler çıkar b serisindende 400 civarıı
accordun bi modeli ile şanzımanı uyuyor baya uzun oranlı bir arkadaşımda war 3. vites 180 4 240 5 in sonunu goremedik ama basınçla 295 + gibi bir rakam
eğer bütçe varsa h22 en iyi seçim
b18 c ye gerek yok b18 ls vtec head vtec convertion darton 85mm piston yeterli eg kasanın hafifliği goze alınırsa b16 bile çok verimli
B18c5 ile b18c1 arasındakı fark nedır???
b18c5 i bulmak nedn zor???
B18C5 Honda Integra Type R motoru,B18C1 Acura Integra GSR motoru... b18c5 motor kodlu type-r tr de olmadığı için motorunu bulmakta zor..gerçi artık oda değil ama..:)
H22 için bolt-on turbo kit varmı ???
evet bolt on turbo kit war
stroker kit bile war 2.4 lt