-
08.03.2009 Drift Antrenman Fotoğrafları buraya
-
-
O el cıkartmak falan ne oluyoo
ciddi yapın su işi hiç birinizi sevmiyorum :P
-
masallah masallahh guzel bır gunmus :D
-
çok güzelmiş geç uyanmasam gelirdim :)
-
-
-
camur banyosu olmuş arabalar temiz yanlayın:) roling vardı sabah kalkamadım gelemedim:)
-
taxi nin serit ve stickerlar cok fenaaa duruyor musti :D
-
Guzel Gun Guzel Kareler Guzel Insanlar .)
-
-
güzel kareler
güzel bir gün olmuş
-
-
Güzel fotograflar, ellerine saglık ;)
Gayet güzel eglendik :)
O yolu bi düzelttirin Allah askına, her gelis perisanlık :D
-
driftten sorumlu bakan müller halletsin bu sorunu :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Güzel fotograflar, ellerine saglık ;)
Gayet güzel eglendik :)
O yolu bi düzelttirin Allah askına, her gelis perisanlık :D
Gördüm arabayı seni göremedim :)
Perişan oldum girerken bide gelirken sabah arabayı yıkatıp geldim :D
Bu çamurların eve gelirken dökülmüş hali al tarafı düşmek bile istemiyorum krikoyla kaldırıp altını yıkatıcam :D
http://i40.tinypic.com/9rsgt1.jpg
-
Alıntı:
tool Nickli Üyeden Alıntı
driftten sorumlu bakan hayri müller halletsin bu sorunu :D
Valla halletsinler, gecen seneden beri aynı perisanlık...
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Bu çamurların eve gelirken dökülmüş hali al tarafı düşmek bile istemiyorum krikoyla kaldırıp altını yıkatıcam :D
Ya sorma kardesim, felaketti giris...
Önceki seferde altını oturtmustum komple ne ileri ne geri...
Bu sefer de camur perisan etti.
O yola bir cözüm sart, o kadar araba girip cıkıyor yazık günah...
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Valla halletsinler, gecen seneden beri aynı perisanlık...
Ya sorma kardesim, felaketti giris...
Önceki seferde altını oturtmustum komple ne ileri ne geri...
Bu sefer de camur perisan etti.
O yola bir cözüm sart, o kadar araba girip cıkıyor yazık günah...
Çözüm basit dışarda bırakıcaz arabaları :D
Sarı Çizme forever :D
http://www.gunesisguvenlik.com/urun/...ZME%20UZUN.jpg
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
niye ya ben çok rahat girip çıktım:D:D hatta fazla abartıp gazlamışım çamurda her tarafa girmiş çamurlar...adamlar 2 kere yıkadılar anca çıktı valla :D:D
-
Sırf o yol yüzünden izlemeye gelemiyorum s2k le geldm bikere,setten gecirene kadar akla karayı secmiştik :) guzel eğlenmişsiniz arabalarda parlıyor maşallah ehehehe sarı m3 super..
-
valla foto cekmedımm ama bol vıdeolarım varr onları koyucam:)
-
drift mi yaptınız off-road mı belli değil yaa , bütün arabalar koyu füme :D :D
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SkY Nickli Üyeden Alıntı
niye ya ben çok rahat girip çıktım:D:D hatta fazla abartıp gazlamışım çamurda her tarafa girmiş çamurlar...adamlar 2 kere yıkadılar anca çıktı valla :D:D
Tamamdır, dısarıdan servis yapacak aracı da bulduk :D
-
çok eglenceli oldugu kesin
-
güzel fotolar..burası neresi?
-
-
Alıntı:
E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı
çok eglenceli oldugu kesin
Pist çok ıslak olduğu için bi sakatlık olmasın diye e21 girmedi :) ama çıkışta alt otoparkta tek başına güzel döndü güvenlik geldiğinden video çekemedik :o
-
gerçekten süper bi günfü taxinin sesi mükemmeldi... tabi bide çamur deryasına girmeseydik iyi olcaktı:D
-
yol isi bu sene yaza kadar halledilecek diye bir duyum aldım driftacademy den. ayrıca gelirken gectiginiz camurlu yol altından metro geciyor... yani belli bir sure sonra herkes rahat bir sekilde gelicek arabası olmayanlar bile :)
-
beyler naber, nihayet buraya girebildim
fotolar super gozukuyor... ama ben video bekliyorum
haftaya gorusuruz :D
-
Gelsene artık evladım , sensiz olmuyor :)
-
Alıntı:
Faruk.kugay Nickli Üyeden Alıntı
beyler naber, nihayet buraya girebildim
fotolar super gozukuyor... ama ben video bekliyorum
haftaya gorusuruz :D
kendini tanıt şopar
-
ok pardon beyler
Adim Faruk Marek Kugay (ayrica turkcem super degil, onceden ozurdiliyorum)
Son Iki sene Drift Academy Istanbulun hocasi olarak calisiyorum. Orecilerle birlikte turkiyede artik guclu bir drift kitle olusmusuz.
2009 da sadece Turkiyede degil ama Polonyada calisiyorum. Drive and Show ile bir sirket ile drift ve yaris egitimleri veriyoruz. Ayricada Polonya Toyo Drift Cup'in ana hakkem olarak calisiyorum, 2009 icin. Turkiyede bu sene ilk drift competition planliyorum ve hepinizi bekliyorum. Kurallar international standarda tuticam, pilotlar gelisindiye.
Son seneler kendim "compete" edemedim, araba eksizlikden dolayi. Bu sene polonyada yeni "competition car" oldumuzdan dolasiyle Austosda Macaristanda "compete" edicem. Gelmek isteyen varsa bana email atabilirsiniz.
Martin 17sinde bir ay icin turkiyeye donuyorum. Drift egitimler onumezdeki ay olicak. Ilginizi driftist.com'a veya direct bana gonderebilirsiniz (Faruk.kugay@gmail.com). Ayricada avrupayi gezen varsa kiralanacak arac var, tatilde biraz drift yapmak istiyorsaniz.
Gorusuruz :heyoo:
-
merhabalarda valla ingilizce yazsan daha cabuk okurdum :D Şimdi bu işi sadece istanbulda yapmaya devam edicekmisiniz yoksa baska sehirlerede gecmeyi düşünüyormusunuz?
-
Diğer şehirlerde yapılabilmesi için pist imkanı sunulması gerekiyor.Ankara için çalışmalara başladık ama Antalyadan bir teklif gelmedi henüz.
Faruk , Polonya dan mı geliceksin buraya ? Araba alabildin mi ?
-
antalyadan yardımcı olsam bu tip protokolleri ayarlasam gelirmisiniz?
-
Geliriz tabii ki , neden olmasın.
-
bana özelden ne kadarlık bir alana ihtiyac oldugunu nelerin gerekli oldugunu nasıl bir calısma yapılcağını , izleyici vs.. durumlarını yazarsan ben burdaki yerleri gözden ghecirip ona göre ayarlıyalım bizim basımız kelmi :)
-
hahaha
ok ill write in both english and turkish :D
Currently we are only giving lessons in Istanbul. This is due to our wonderful facility, combined with the fact the umbrella company we work for is based in Istanbul. If you would like us to come to Antalya for example, the only concerns are venue and participants. If you are truly interested please contact me personally at Faruk.kugay@gmail.com
Simdilik icin sadece istanbul da egitim veriyoruz. Cok guzel bir pistimiz oldu icin, ve atinda oldumuzun sirket ordan bulunmada oldu icin. Baska bir sehirde egitim isteyen varsa, iki sey lazim,... mekan ve katilimci. Ciddi bir ilgi varsa lutfen benim ozel emailime mail at Faruk.Kugay@gmail.com
-