arkadaşlar xor nikli koray arkadaşımızın babası parmaklarını kasnağa kaptırmış ve 2 parmağı apır şekılde kopmus ve geri dikilcek gibi deilmş bu üzüntüsünü hep beraber paylaşalım istedim..
Printable View
arkadaşlar xor nikli koray arkadaşımızın babası parmaklarını kasnağa kaptırmış ve 2 parmağı apır şekılde kopmus ve geri dikilcek gibi deilmş bu üzüntüsünü hep beraber paylaşalım istedim..
aradım ama ulasamadım..
çok geçmiş olsun kardeşim allah acil şifalar versin.:(
Çok büyük geçmiş olsun...Elimizden gelebilicek bişi olursa sonuna kadar yardımcı olmak isterim....
geçmiş olsun...yeni olan bişeyse estetik vs bi şekilde dikilebilir:(
Çok geçmiş olsun üzücü bi durum :(
çok geçmiş olsun..
acil sifalar versin Allah
yapmayın ya...
geçmiş olsun vallahi çok üzüldüm ya...:(
geçmiş olsun.
geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
çok geçmiş olsun koray abi allah acil şifalar versin :(
Geçmiş olsun :S
şimdi görüştüm hastanedelermiş çok üzüldüm yaw babasıda bizim meslekten emektar allah sabır versin ...
Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun :(
büyük geçmüş olsun koray:(:(
Çok geçmiş olsun Koray .
geçmiş olsun allah acil şifalar versn :(
geçmiş olsun ya çok üzüldüm :(
korayı aramak istiyenler arasın moral olur en azından 05336695544
geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm :(
büyük geçmişler olsun
geçmiş olsun :(
çok kotu bişey ya
walla büyük geçmiş olsun ....
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :(
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun
korayım cok buyuk gecmıs olsun...zaman mekan farketmeden ne sekılde yardımcı olabıleceksem hazır oldugumu bıl kardesım...
az önce hastaneden geldim malasef dikilme şansı olmadı :(
kasnakta parmak uçları ezilerek parçalandığı için geri dönüşü yapamadı doktorlar.. :(
korayım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dostum..
koray geçmiş olsun... :(
Çok geçmiş olsun ya :(
çok büyük geçmiş olsun, acil şifalar...
Herkesden allah razı olsun çok teşekkürler.
Babam 60 yaşında 45 yıllık tır tamircisi maalesef 45 yıldır hiçbişey olamamış,kısmet demekten başka bişey diyemiyorum allah korudu dahada kötü olabilirdi :(
Sabah Sol eliyle marş motorunu pompalarken sağ eli kasnağın ordaymış farketmemiş marşa basın demiş basmalarıyla birlikte maalesef sağ eli kasnak ile kayış arasına girmiş orta parmak ve serçe parmağın yanındaki parmak kasnakta ezilerek ilk eklem yerinden koptu.Tüm olması gerekenler yapıldı fakat kasnak dokuları parçaladığı için mikro cerrahi yetersiz kaldı dikilemedi yerine :(
Aksaray Vatan hastanesi dışında mikro cerrahi bölümü olan hastane yok Allah ihtiyaç duyurmasın ama olursa herkesin aklında olsun direkt buraya gelinsin.
Hepinizden tekrar allah razı olsun allah kimsenin başına vermesin.
Koray Çağıran
Tekrar
gecmıs olsun :/ acil şifalar...
her ne kadar böle zor işlerde""""önce güvenlik sonra iş""" die tabela asılsada insanlık hali görünmez kazalar mevdana geliyor allah beterinden korusun acil şifalar versin abim..
Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum koray abim :( yapabileceğimiz bişi olursa haber vermen yeter. :(