....................
Printable View
....................
ıyı kotu yorumlarınız beklıyurm :)
diri duruo bence maşallah...kazasız belasız...
Kazasız Belasız... SFI motor yeter zaten :)
güzel araba ön panjur vauxhall olsa daha da cool olacak :)
araba kıbrıstan ankaraya getırıldı cıfte vatandaslıgı olan arakadasım vauxhalda promlem yasanınca bır hurdacıyla anlasılıyor dıreksiyon sagdan sola cekılıyor ve butun vauxhall amlemlerı sokuluyor uzerınden opele cevrılıyor :) bı ıngıltere yapsam bır cok parca getırıcem :) beklıyorum sımdılık ınsallah yaza :)
Güle güle kullan:)
saolasın emree bu arada k 5115 le kafa kafaya yuruyor makına eskıden gecmıstı :)
maşallah güzel duruyor.
masallah , kazasız belasız..
rengi eziyo ya :) maşallah
Kıbrıstan getirme olayı nasıl oluyor...
renk cok iyiiiiiiii
ilkdefa gördüm arabanı maşallah güzelmil melli
ıbrahım senınle bır turlu yuz yuze tanısamadıkıı ya telefonda konustuk ya msnde tesekkur ederım saoalsın :)
sende saol yalan dolan yok görünen köy kılavuz istemez
maaşallah kazasız belasız
Maşallah, kendi de rengide çok hoş.:) Aynaları siyah mı görüyorum siyah mı yoksa? Araba rengide olsa daha güzel olabilir.:) Birde böyle bir renk Türkiyedeki sfi' larda var mı, yoksa vauxhall olduğundan mıdır?
Km' side iyiymiş.:)
Kazasız belasız.:)
hey maşallah çok güzel kazasız belasız binmen dileğimle
evet aynarı sıyah makasta kaldık yenılerını mat sıyaha boyadım bakalım kısmetse aynı renge tekrar boyanacak arac uzun yol yaptıgında kaputunda tamponunda tas ızlerı var boyle reng sfi larda yok arac kıbrısta boyandı orjınal rengı cok guzel bır lacıvert turkıyeye gırısı olmuyan bır lacıvert
maşallah kazasız belasız..
tesekkur ederım
maşallah,en sevdiğim opel modelidir..
aracın diri duruyor Maşallah...gsi kıbrısta hiç denk gelmemişti okurken genelde japoncular gardaşlarım:)
rengi çok güzelmiş maşalh:)
maşallah araç güzel keşke orj. vauxhall panzurunu değiştirmeselermiş banada herkes değiştir diyo arabayı görenler ilk skoda zannediyo değil deyincede çin arabası diyolar :D benden tavsiye eğer bula bilirsen vauxhall panjuru tak . Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.
maşallah motoru yeter zaten :)
Mahş kazasız belasız bildiğimiz araç. Alev atışı ve egzoz patlatması en çok hoşuma giden şeyleriydi. 7. foto bana ait zaten :)
Bu arada K 5115 artık avcılarda sanırsam. Ne zaman avcılara çıksam Lara cafenin orda görüyorum. Biraz hırpalanmış duruyor...