Arkadaşlar 2. organizasyonu ne zaman yapıyoruz , ilkine gelemedim bi tarafımız şişmesin :P
Printable View
Arkadaşlar 2. organizasyonu ne zaman yapıyoruz , ilkine gelemedim bi tarafımız şişmesin :P
o halde gene c.tesi gecesine denk getirelim ve ertesi gün tatil geniş geniş :)
keske istanbulda olsaydım diyorum ya...counter'ın c sinden anlamasamda kimseyi tanımasamda,sırf makara muhabbet içn gerckten gelmek isterdim walla..:(
İyi olur.:)
avrupa yakasındaolsun bu sefer ertesı gunude drıft day olsun cs den drıfte gecerız
bu hafta yapalım soğumadan :) ayarlayın ercan sız yerı uzak olmasın fazla halı saha gıbı ahhahaha
resim ekleyin ulaa :)
Şu kesin ki önce kokoreçleri yiyip ondan sonra oyuna girmeliyiz :D Öbür türlü laçkalaşıyor.
Adeks güzel olur valla , tanıdığı olan varsa bir iletişime geçsin bakalım :)
küçükyalı cafedeki ortamı adekste yapamazsınız demedi demeyin. ordaki atmosfer iyi çünkü herkez bir odada adeks 5 6 katlı bi bina herkatta belirli miktarda pc yanı ayrı gayrı olcak sadece oyun. orda isteyenler köşede sohbet muhabet iyiydi yani. bence yer gene aynı olsun derim.
Bende yer ayni olsun diyorum :)
Once yemekler yenilsin.
Sonrasinda takimlar olusturulsun ( 2 kisi takim alsin )
Sonrasinda girelim oyuna,d2,d1,inf,aztec,d2 yapalim.(ki zaten sabah olur o zamana kadar:))
Birde gecen gittimiz cafe cidden cok rahatti,bu sefer belki baska sekildede agirlarlar :D:D:D
Geçen sefer ki mekan güzeldi.
onurun götürdüğü mekan gerçekten iyiydi tekrarlayalım orda.. adeks falan bozar bizi ,- geniş geniş takılırız yalıda :)
Eski mekan banada uyar ..
bende gelcem bende gelcem:):)
kaanla mınıks ortak rap duet yapcaklarsa gelırız :D
gelirim bende +1 :D aynı yer olsun öğrendik hemde yeri güzel de :D
adeks yapalım şu işi, kesin gelirim ya:D:D bende kaçırdım ve bi yerim şişecek cinsten:D:D
Önceki mekanda yeniden organizasyon yapalım o zaman...
Ama önce birkac seyi netlestirelim.
Kac map yapcaz, kim kim olacak vs...
10dk oynayıp kalkıp gitmek, afk kalmak falan, ben oynamıyorum sıkıldım falan olmasın.
Gecen sefer dogrudüzgün oynayamadık bu sebeplerden, bu sefer düzgün birkac map oynayalım.
Önce biyerde bulusup yemek de yiyebiliriz, sonra da csye geceriz ;)
bu sefer bende gelicem :D
aynen Yavuz abi, katılıyorum sana ama şu işi adeks e bağlarsak harika olur sanki:)
hadı ayarlayın geceyı :D
bide yemek faslını bi ayarlamak lazım oyunun en güzel yerinde millet köfteye kokorece kitlenio olmuo :D
ilk ben başlattım tamam kabul ediyorum :D kokoreç demez olaydım ahahha
toplanıp dısrda yarız yada herkes tok gelsın :D
Yemek isini ayarlarız, yeriz öyle gideriz ;)
Bu haftasonu icin kimler uygun?
ım freee :)
ben :)
oynamam ama uğrarım.
bana sormaniza gerek yok all time free :D hahahahahhaa :p :) :o :D
nerede yapmayı dusunuyoruz acep?
geçen sefer gittiğimz yer olucakmış..
küçükyalı