Adım kaan :D herkeze selamlar olsun, Aracım yenı cıvıc 1.8 Executive sedan la aranızdayım ;) herkese ii forumlar...:heyoo:
Printable View
Adım kaan :D herkeze selamlar olsun, Aracım yenı cıvıc 1.8 Executive sedan la aranızdayım ;) herkese ii forumlar...:heyoo:
iyi forumlar
Hoşgeldiniz...
Hoşgeldin.
Hoşgeldin..
hoşgeldin.
hoşgeldiniz, ii forumlar
hoşgeldin ;)
iyi forumlar hoşgeldin.
Hoşgeldin iyi forumlar :)
keyifli forumlar.....
Hoşgeldin iyi forumlar...
Herkeze teşekkürler... ;) Bakıyorumda 3-4 kişi eskısehırlı var aramızda,bı gun buluşma yapalım, pek eskısehırı bılmıyorum ama baya hoş araçlar var gördüğüm kadarıyla ;)
baya bır war forumda bızda antalyalıyız eskısehırde ogrencıyız musaıt bı zmanda bulusma yapabılırız ;)
ogrencımısın sende ?kacyıldır eskıdesn yenım ıgeldın
:D Ahh nerde o eskı gunlerım :D Öğrencilik bitti,iş hayatı derken eskısehırlere kadar geldım,Eskısehıre görev için geldım, uzun bır sure burdayım artık, yenı geldım daha 3 hafta oluyor,Şehiri keşfetmek için ilk önce honda servısı bıde oto yıkamacıya gittim:D sıra oto sanayisinde ve düz ve güzel virajları olan bır yol bulcam inşallah :D:D:D
Hosgeldin iyi forumlar.
Sen oto sanayiye gel beni bul...ben ne gerekirse yardımcı olurum.Meşhur Çalışkan Oto' nun muhasebecisiyim...Oto sanayi benden sorulur;)
Eskişehirli baya bir üye var.Bende sınavlara gidip geliyorum.Bu sene 4.senem...
merhabalar eskişehirde 2-3 yıl öncesinde çok hızlanmıştık ama birden herkes duruldu inşallah bundan sonra yine canlanıcak, çok daha güzel günler geçicek inşallah, bende çarşıda goodyear bayiyim yolu düşen arkadaşları beklerim araçla ilgili hertürlü sorununuzda yardımcı oluruz selamlar
Hoşgeldin. 55 plaka 306 GTI görürsen durdur :)
Hoşgeldiniz :)
hoşgeldin...:)
hoş geldin.
Diğer arkadaşlarada teşekkürler ,hoşbulduk ;)
hoşgeldin....