tr nin en hızlı atmosferik type-r ı ile filtreli egzozlu yazılımlı hafifletilmiş 286 lık m3 ne olur?
Printable View
tr nin en hızlı atmosferik type-r ı ile filtreli egzozlu yazılımlı hafifletilmiş 286 lık m3 ne olur?
genel bir tanım olmuş, k24 vardı mesela oda olurmu?
k20 olarak ep3 typer fuller fulu atmosferik nasıl oluyor 60-270 kmh arası
bence gecer m3 ama gormedım 270 hp ye yakın type-r merak ediyorum
bence yüklü typer gözünün yaşına bakmaz m3'ün :cool:
HULk ile 286 lık içi sökük bir m3 denemişti M3 en baştan beri öndeydi uzunda da zaten fark açılır sanırım:)
streetfire'a gir ER type-R videolarını izle.
hafifletilmis derken ne kadar hafif olucak e36?
sokunce gorucez ama tahmını 1200 kg yaparız gibi
typer sokebılıyo mu?
Deneme nerde olacak ?
ben bu hafta sokuyom egzantrıklerımı..baska arkadaslarımdan rıcacı olurum,cunku hafıf duzguın yuruyen m3le ne olur dıe cok merak ettım..rakıp ıı ama benım aracım cok soft tune du bı k20 ıcın..ama trde pek fazla egzantrıklı ctr olmadıgı ıcın hard olanları goremıyoz..dj kaanın aracının speclerı cok ıı mesela onu ayarı bıttıkten sonra zewklı olur..2.0lt ıcın en ıı speclerden bı tanesı..pıston var egzantrıklerı daha agresıf,headersı cok ıı,guzel yurur;)
gecen hafta eksıklerımı gıdermıstım e46 smg ıle denedık,bekledıgımden cok gectık,270 275e kdr bastık,hala acıyoduk..o arac cabrıo ıdı hardtopu ustundeydı..fakat ust kapagı egzantrık horuzu,egzantrıgıne kdr yenı degısmıstı..dedıgım gıbı m3 hafıflerse cok sıkı yurur;)
araç sahibi benim ben yazayım , gruppem filtre , ssr race headers , kpro , hafifletme , 70mm egsoz , son susturucumu sattım şu anda ne alacağıma karar veremedim hala 11.7 sıkıştırma , ips k2 egzantirik .
bide şöför kilolarınıda yazın :)
N/A battle :D
edo :D soksekte denesekmı :D
Çeşitli hızlarda dener görürüz maksat araçları görmek...
eğlenceli olacağı kesin
tabiki arkadaslar güzelde son kalite vidyo cekeriz herkeslede bu guzel gunu paylasırız...
bitanede e46 m3 cabrio gelirse miami spec ///M motorun ağırlık yüzünden nasıl rezil oldugu gorulur :))
erdem senın typerdan 100 kılo atarsan neler olur bı dusun bence :)
Yalnız benim aracı Karpatların Montoya'sı Yasin Sabuncu kullanacak umarım problem olmaz :)