Evet arkadaslar zaman geldi bu cumartesi pazar sınavlar var :)
kimler çalıstı kimler yine loto oynıcak soylesin bakalım :D
bide kim nerde giriyor sınava ben yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsünde giricem
Printable View
Evet arkadaslar zaman geldi bu cumartesi pazar sınavlar var :)
kimler çalıstı kimler yine loto oynıcak soylesin bakalım :D
bide kim nerde giriyor sınava ben yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsünde giricem
Bağlar lisesi - bahçelievler / Loto :D:D
şaka bi yana hukuk'tan tırsıyorum :(
Sınav tarihi geldi çattı bakalım neler olacak. Herkese zorlu sınavda başarılar. Umarım istediğimiz sonuca ulaşırız.
ya nasıl çalışyıorsunuz şu aöf'ye :D genel muhasebe çalışcam hiçbişi kafamda kalmıyor :S
Loto tarzı girecem bakalım :) Göztepe,Mustafa Saffet anadolu lisesinde :)
haha o sınavların anahtarı bende :D
Öff bende giriyorum =)
Bende abim sayesinde girmiş kadar oluyorum dün okul yerlerine baktım gene her sene aynı terane....
hem normal 4. sınıf sınavlarına giricek hemde alttan kalanlara...
seyrantepe ilköğretim-nişantaşı nuri akın lisesi-şişli lisesi
3. sınıfta 3. senem. 1 dersten geçersem son sınıftayım :D ***** iş hayatından çalışmaya fırsat kalmıyor... :D Bu arada Aof 2. üniversitem. Bitsede kurtulsam.
ikinci üniversite olarak sigortacılık ve bankacılık okuyorum şu an son sene bu sene
hep diğer üninin sınavlara denk geliyor şöyle bir bakıp giriyorum
alttan ders yok :D
bnde bankacılık ve sigorta okuyorum okuyomuşum yani kimlik kartı ve kitaplarımı yeni aldım bnm için kolay bi sınav olucak bilegime saglık :)
çalıştık hazırlandık işallah iyi bi not alırızda emeklerimiz boşuna gitmez:)
İnterneten indirip son 2-3 senedir çıkmış soruları çözün...genelde aynı sorular şıkların yerleri ve sıralaması değişip çıkar... ;)
İşletme 3. sınıf :) Çalışıyorum 2 haftadır, Hepsinden %60 falan yapsam çok güzel olucak, finallerde biraz rahat ederim...Ama finansal ve vergi sistemi (pazar günü) canımı sıkıo...püfff
yaa yapcanız olay cok basıt butun dersler ıcın gecerlı son 5 senede cıkmıs butun vıze sorularını ezberlyp gırın bukadar basıt yoksa ben 5 senede bıtıremesdm 4 senelık okulu :)
ikinci üni niyetine basladık çalısma eko. ve ends. iliskilere
ilk vizem olacak ve calısmadım :) biraz bakındım kitaplarada , mantık üzerine kurulu gibi geliyor. Kesin kalıcam gibi hehe :)
he bıde bazı soruları sallıycaksanız uzun sıkları ısaretleyın genelde :)
valla kolaymış esasında ama son ana bıraktım. murat yayınlarından kitap aldım önceden çıkmış sorular ve özet halinde konu anlatımı var gayet güzel. ama son 3güne kalınca yetişmedi tabi tüm konular. tavsiye ederim ama kitapları, düzgün okuyup sorularını çözdn mü çok kolay geçilir. bakalım bileğe kuvvet artık. herkese başarılar. bu arada ben maslak itüde giriyorum çıkıştada sanayi yapıcam :D
Bende İngilizce Öğretmenliği 4.sınıftayım :D Bizde geçme notu 70.Artık düşünün.:D Bakalım hiç tekrar yapmadan 4.sınıfa geldim ama bakalım nolcak bu sene :) Herkese başarılar.Bizim bölüm biraz diğer açıköğretim bölümlerinden farklı olduğundan Eskişehir'de giriyorum sınavlara ben :)
benim tek önerim lotoculara :D okumadan sallamayın şıkları eleme yöntemiyle gidin ztn şansınız %50 artar. biraz mantık yürütün garanti bişeler olur..
bu arada baya çalıştım ama kafam allak bullak şuan :S önümde denetim notları var ve artık okuduğum aklıma girmiyo. en güzeli test çözmek ;)
bence sizde bi göz atın en azından gireceğiniz derslerden birer test çözün bügün. sınavda garanti 3 soru fazla yaparsınız ;)
http://www.murategitim.com/TR/Belge/...E8C60D83DBA36D
murat acıköğretim öğrencisi olarak söylüyorum ara deneme testlerini ezberleyin her zaman başarılı olursunuz;)
muhasebede soruyu yapamassanız genelde en uzun sk dogru cewaptır yuzde 70 :) herkese basarılar
Benden de bir tavsiye 6 da 6 ve ya 7 de 7 kuralını uygulayın :) Yani bir testde 30 soru varsa bunların 6 sı A,6 sı B,6 sı C,6 sı D ve 6 sı E :D Biraz şaçma gelebilir ama doğru :icon_wack
İşletme 4. sınıf
3. Sınıftanda iş sosyal ve türk vergi sistemi var.
Aöf sayesinde neler yapılıyor Eskişehirde :)
Eskişehir bence Türkiye'nin en iyi gelişen ili :) Bakalım bende çalışıyorum ama hiçbişi anlamıyorum soruları ezberlicem artık
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Porta...?dersKodu=0603 :D
artık soru ezberelemek ıs yapmıor malesef.yapıroda eskısı kadar deıl.uyandırlar valla.her gecen sene daha cok zorlasıor.
4. sınıfım artık kurtulmak ıstıorum cok yoruldum
Bağlar lisesi bağceli evler :D
biraz çalıstım bakalım neler olcak ama muhasebe kesin loto :D
Bahcelievler füsun yonder lisesii :=)
1. sınıfdayım 1 kere kıtap acmadım kısmet :D Loto
Benimde asıl okumuş olduğum bölümle hiçbir alakası olmadığı için hiçbişi anlamıyorum :D elimde sorular var isteyen olursa göndereyim ö.m. ile geçmiş yıllara ait tabi :)
http://www.murategitim.com/TR/Belge/...E8C60D83DBA36D
oldukca faydalı bi link bence ;)