2 aracada Maşallah
Gri atlı kovboy abime daha da büyük Maşallah :D
http://vimeo.com/4090610
Printable View
2 aracada Maşallah
Gri atlı kovboy abime daha da büyük Maşallah :D
http://vimeo.com/4090610
kovboy iş başındaa hahahah :)))))
Tebrikler Reşit kovboy :)
tayyar'a maşallah..Çok iyi gitmiş.
Maşallah araçlara....
sankı cuprayı suren arabaya bıraz yabancı gıbıme geldı ....
faso aga resıt ii gitmis aracın kazasız kullan
sagolun arkadaslar, cupra masallahı var, 10 yakın deneme yaptık o gece cuprayla, gece guzel gectı, cupra egsoz yapılcak ondan sonra yıne denıyıcez,
ahhaha araba kutuk oldu kutuk basma bu kadar ayrilacak parcalarina :D
resıtım ne baslamısın kovboyluga masallah masallah.....:D
güzel deneme tebrikler yanlız cupranın tam hakkı verilmemeiş type r da bari sıfırdan kalksaymışş turbo araba 20 le roll yaptırılırmı 100 de bir yapsalardı şöyle 3 başında merak ettim doğrusu :D
Reşo kardeşime maşallah. eskiler yavaş yavaş sahaya iniyoruz :)
iki aracada maşallah
reşit aracın 10 numara olmuş inşallah daha da güzel olacak
reşite bişi olduğu kesin nasılolduda arabayı çıkarıp gazladı hayret :) 2aracada maşallah
daha net çekimler lazım:D bıde tam uyusulmamıs snaırım devırlerde ama genede maşallah 2 araca.
masallah kardesıme;) ben sana demıstım araban on numara yurucek dıe;) cuprayada masallah..
maşşalh reşit kovboy :)
su EDS yı kaale almayan arkadasmı bu sarı cupra? :D bıde tolga900 kardes... 20yle turbo araba bastırılırmı demıssın acaba 20 ıle typermı daha dezavantajlı cupramı? 100de bassalar typer ıcın daha ıyı olur zaten ;)
Maaaaşalaaah Typer a ;)
Vay kanka :) sahalarda görmek ne kadar güzel :)
Maşallah
iki aracada maşallah typer ses güzell..
Güzel geceydi.Ama videolardan hiç birşey belli değil nasıl herkes böle 1. ilan etmiş enteresan dicem ama demiim:)Kısaca anlatmak gerekirse taype r 2. vites ben 3. vites gazladığımızda hemen 1 boy fırlıyor,4. vetesde geçiyorum 5 sonunda yanıma geliyor.Ben 3. vitesde bastığımda ben öne çıkıyorum:)6 da top speed yapamadık hem yol kalabalıktı hemde onda vites sorunu varmış.Sadece sürücü koltuğu olmasına rağmen 230 hp den daha hızlı geldi bana:)Baya denk oldu denemeler.
Sarı bmw ci arkadaş böle kötü bir videodan nasıl anladın benim arabayı iii süremediğimi,yoksa müneccimisin sen:)Bir gün yanıma otur bak bakalım nasıl sürüyorum.
Selçuk hani bana yazık olurdu,öle yazmıştın bir yazında:)EDS yi kaale almamak yanlış kelime olmuş.
Egzozstan sonraki denemeler daha farklı olur mutlaka,ama ben hala kararsızım:)
Reşite geldiği ve her boşlukta denediği için teşekkürler:D
sende geldıgın ıcın sagol, 4de gectıgın dogru cok az ama bunu soyleıdm herkeze ama 5 de yanına gelıyorum ve gecmeye baslıyorum:D afr 12 normal oda 1aya zaten 6 vıtesde yaparım 6da devam ederız bende cok merak edıyorum, 3vıtesde bastık cok yakın gıttık 5de yıne:p bıde abıcım surucu koltugu dedın bende sadece 30kg hafıftım onunda benım 115kg olmama say sen maşallah tıg gıbısın yanı ben koltuk taksamda 55kg 60kg kuzene verdıgım zamanda sonuc degısmıyıcek,
kı daha resoda kpro yok (mugen beyınle bu kadar oluyo) ınce conta yok egzantrık yok pıston yok rbc yok yokta yok. cupranın egzozu yoksa typerında dunya malzemesı yok... ayrıca bızde beyın yokken sen chıplıyken bır tır atmıstın. sana beyınden sonra cok degısır dedıgımızde kaale almamıstın ;) ve sen o denemede 65 70 kıl tek kısıydın bız 2 kısı 200 kıloyduk ;)
:Dsenin gözler ne alemde bilemiyorum ama o gece yanımda eşim vardı 80 kg civarı:)Hatta sen tek kişi deneyelimmi dedin,sen tek ben 2 kişi denedik fark 2-3 boy düştü hatırlatırım.EDS kaale almadığımı nerden çıkardın anlamış değilim.Reşit k prodan daha ii olduğunu söledi mugenin o akşam bilemem.Bu işlemlerin hepsi yapılsa ud cuprayı geçermi diyosun selçuk sen?
Reşit sakın yanlış anlama,aracın iii gidiyor lafım yok,ama 5 sonunda beni geçtiğini hatırlamıyorum:)Yanıma geldiğin doğru.Kg konusunda çok bişey sölemedim,gerçek olanı söledim sadece;)Bu videoda hiç birşey anlaşılmıyor ben yazılım ve egzost yapmadan önce istersen bir daha deneriz daha iyi videolar çekilir.Belki bende bu arada cuprayı kullanmayı daha ii öğrenir yada hakkını verir seni geçerim:p
o bahsettıgım ıslemler yapılsa tabıkı gecer cuprayı ,typerın ulasacagı guc bellı... 280+ 230 hp typer senle nasıl gıdıyo goruyosun. bıde 50 hp daha koy
abı sende yanlıs anlama ozaman 4 de benı gecmedın:) 4vıtese sen gectım dıyosan bende senı ayn ısekılde 5sonları bende 220-230gıbı hızlarda 4de bana yaptıgını yapıyorum gectım veya gecmedım sorun degıl zaten herkeze dedım forumda kı gıbı bı ınsan degılsın ıyı bırı oldugunu soyledım saga sola burdakı yazılara bakıpta yorum yapanlara soyluyorum, abı denerız ıstedıgın zaman alo demen yeterlı ısım yoksa gelırım,sonra sen egsoz chıp degısınce yıne denerız sorun yok gecmek gecılmek onemlı degıl ben arabamı bılıyorum
2 araca da maşalla, yannız typer yapılan o işlemlerle 280hpleri yakalıosa, cupra da düzgün bi map ve ekzostla 335hpleri rahat yakalar yane fark sabit kalabilir gibi ya da biraz düşer. typer ı tebrik etmek lazım atmo olarak iii yürümüş yine...
iki araca da maşallah.
Cai,toda headers,komple egzoz,k-pro,toda gasket,rbc manifold,ips yada toda cam vs.vs 280+ alabılıyoruz :)
Hayır ben söle demek istedim,bu işlemler yapılırsa izmirdeki beyaz cuprayı geçermi?
Reşit geçtim kelimesi yanlış olmuş olabilir sory,ama böle kötü kaliteli ve uzak bir videodan herkesin vovvv tayyara bak demesi enteresan:)Arabaların şu anki durumları denk dedim zaten.Birde forumdaki gibi değilmişsin ne yaw:DBurda daha farklı gerçekte dahamı farklıyım:)
erdemın 7 tane supapı cakılmısken kı bu cakılamsebebı tımıngının 1.5 derece kacmasıydı nasıl gıttıgımızı bılıyoruz. erdemde pıston yok ve stock cr ye uygun bı egzantrık vardı. 13cr lık bı pıston ve ıps egzantıkler yada todac specler oldugunda ayrıca ssr yada toda headersle typer sacma bı hıza sahıp oluyo. erdemın headersı dc
280 hp olan bir tayyar 330 hp civarı cuprayla denk gider sonuç bu yani.Çok güzeeelll ozaman.Ogece 2 ye 2 denemiştik unutma:D
280 na ile 280 tc nasıl olur :rolleyes: