arkadaşlar 1.6 105 hplik 2005 model bi astramız var bunun beyinine ne yapabiliriz yani güç alabilceğimiz ucuz yollu bişey önerebilirmisiniz :)
Printable View
arkadaşlar 1.6 105 hplik 2005 model bi astramız var bunun beyinine ne yapabiliriz yani güç alabilceğimiz ucuz yollu bişey önerebilirmisiniz :)
cipden alacan en fazla 5-6hp egzos filtre ilede 10 hp alsan 120-125 arası birsey olur.
araçta supersprint mangum son susturucu var pek bi etkisi yok performansa chip hangi marka tavsiye edersiniz bide kaç para
wimmer rst düşünebilirsin..
arakdaşlar yaklaşık piyasaya fiyatlarınıda belirtirseniz bide sevinirim wimmer denen şey ne oluyo tam olarak bilimiyorum da :(
ne kadar para harcamayı düşünüyorsun
o da bir chip markası genelde alman arabalarına çalışıyorlar.. fiyatını bilmiyorum ama öğrenirim akşama.. maslakta torque tuning var arayıp öğrenebilirsin sen de..
Wimmer ile alıcağın güce ve torka burdan bakabilirsin.
http://www.wimmer-rst.de/index.php?p_id=opel
wimmer rst +13 hp veriyomuş tork da 165nm ye çıkıyomuş, egsozunuz varsa bunu güzel bi filtre kitiyle desteklerseniz yaklaşık 120-122hp gibi bi güç olabilir ancak.
Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. kısım
35. sok. No: 1465
Maslak – İstanbul
E-mail : info@torquetuning.com
Telefon 0212-286 28 87
buraya sorablrsn.
peki bu superchips gibi deviri daha ileriye alıyomu yani bizim astra şuan 6.500 çeviriyo galiba 7.000 çevirirmi ? araç eastronic vites bu arada
arkadaslar peki bu wimmeri daha sonra kendimiz programlama gibi bi sansimiz varmi
ewet
hayırdır ne oldu bir yanlışlıkmı var.burda 0,1 barda 10 beygirden bahsetmiyoruz herhalde 1600 cc 105 beygir olan bir araç gerekiyorsa 2 kıvırmayla 35 hp de alırız önemli değil.:D
hp bukadar kolay olsa ne güzel olurdu yaklasik 3000 ytl para lazim atmosferik bir 1600cc aractan 30 hp cikarmak icin yanilmiyorsam
buarada afc taktiran varmi hic 1600cc astra sina hondalara oluyor ondan bilen varsaa sevinirim
ayrintili bilgileri nerden bulabilirim ?
Ayrıntılı bilgiden kasıt nedir ? Fiyat ? Nereden temin edilir ? Bağlantı $eması ?
baglanti semasi cok iyi olur
Açıkçası astra h gibi karma$ık bir araç için bunu bulmak oldukça zor . Yaratıcı olmak lazım ve ara$tırmak lazım alman araba forumlarında..
ok sagol birsite buldum ama opel yok diyer bütün araclarvar sansa bak
migweb.co.uk