http://videos.streetfire.net/video/s...rbo_646592.htm
s2000 exhaust + filter
Astra GSI Turbo
Printable View
http://videos.streetfire.net/video/s...rbo_646592.htm
s2000 exhaust + filter
Astra GSI Turbo
Maşallah, astra gitmiş.
Aracın speclerini öğrenseydil?
Maşallah verisi nedir astra nın ?
maşallah güzel gitmiş astra
maşallah gsi iyi yürümüş.
Maşallah çok temiz, düzgün yapılmış bir GSI'dır.:)
Maşallah çok güzel.
astra güsel olmuş,maşallah
Utku'nun kulakları çınlasın :)
masallahh...
maşallah s2000 de güzel yürümüş
maşallah s2k da çok güzel yürümüş bence :) sonuçta ikiside 2 lt ;) ve biri atmo biri turbo
astra iyi gidiyo. helal olsun :D
helal olsun opele çok güzel yürümüş tebrikler :)
astra güzel valla :)
gercekten guzel yuruorr...masallahhhh
Güzel gitmiş gsi sorunsuz sürüşler..
çgh ...............
cenker abi kimin arabası bu maşallah
opel techden selim diye bi kardeşimizin, sana dediğim astra bu..bu arada herkeze tesekkür ediyor:).
specleri uymayan bi roll olmus ama maşallah diyelim astraya
Birisi yazmış tekere 230 hp diye normal sonuç bence....
maaşallah güxel yürümüş.
maşşallah her iki araçta güzel yürümüş....
aracı yakından ınceleme fırsatım olduu buguk gsi bulusmasındada vardı selım arkadasımzıın arabasıı sımdılık bıldıgım kadarıyla 3 tane gsi turbo var turkıyede baska varsa bılmıyourm masallahıı var
astra turbo s2000 atmosferik nasıl oluyor :)
güzel bir astra büyük gsi buluşmasında bende incelemiştim dahada iyi olacağına eminim ;)
Tekere 230hp veriyorsa gsi nasıl güç farkı olmuyor?
GSI hangi yılların teknolojisi s2000 hangi yılların teknolojisi bunuda göz önünde bulundurmak lazım:)
güç farkı yok demedim, az fark var dedim yere 230 veren astra olsa olsa 270-280 hp olur. ki orjinal calibra turbosu varsa üstünde "bence" max 270 hp. bu da 2 aracın da gayet güzel gittiğini gösteriyor.
tabiki asıl fark tork ama herşey tork ile olmuyor. en basit örnek typer ile golf gti düşünün, 2si de 200 hp, golf'un torku 1,5-2 katı fln typerın ama performans olarak aralarında fark yok. etkenler çok; ağırlıklar, şanzıman oranları vs. uzar gider...
Ben o mesajı sana yazmamıstım :)
tamam zaten arada 60 ps var artı tork farkı var bırısı turbo besleme birisi atmosferik yani adil degil :) burda ancak turbo s2k turbo gsi karsılastırılırsa dogru sonuc cıkar turbo s2k'nın modena f430 m5le yürüdügünü düsünürske gsi pek sansı yok ama masallah yinede cok basarılı gidio araba
atlamışım ben olsun:)
yapmayın etmeyin, her turbo s2k f430 ile mi yürüyor... örnek vermek gerekirse; turbo vti ile f430 başabaş yürüse, f430'da turbo yok demek nekadar mantıklı?:) yanlış anlamayın astra'yı koruduğumdan yazmıyorum bu yazıları başka herhangi bir marka da olabilirdi ama dediğim gibi objektif bakabilmek lazım olaya:) direk turbo s2k ile turbo gsi karşılaştırılsın demek adil değil bence:)