-
''__307 xsi__!! (Güncel fotolar son sayfada)
-
Maşallah kardeşim güle güle kullan tekrar XSI'nı:D Şiddetle yay almanı tekrar söylüyorum onun dışında gayet şık ve temiz zaten.
-
kız gibi maşşaaallahhh tü tütütü :D:D:D
kazasız belasız kardeşim..
-
teşekkür ederim bebek.alırım bi ara ya acelesi yok:D
-
-
XSI ? 2.000cc 137 hp olanlardan mı ? Eğer öyle ise çok ender bulunan bir araca sahipsin. En iyi giden 307'lerden diyebilirim :) Maşallah kazasız belasız. Kaç model acaba ?
-
ya 137 ler 2002 ve altı 206 GTI motoru sanırsam onu bende tam bilmiyorum:D ama heryerde 138 die geçiyo.cok teşekkür ederim evet XSİ ı bilmeyen bile var o ne ya falan da eski peugeotun kırmızı logolo XSİ ını hatırlamıyorlar:D
2004 model kendisi:)
-
yanlış anlaşılmasın böle 1 beygir muhabbeti bnde tam bilmiodumda hala da kafamda ? var:D
-
-
-
kazasız belasız maşallah :)
-
-
Alıntı:
barış9077 Nickli Üyeden Alıntı
ya 137 ler 2002 ve altı 206 GTI motoru sanırsam onu bende tam bilmiyorum:D ama heryerde 138 die geçiyo.cok teşekkür ederim evet XSİ ı bilmeyen bile var o ne ya falan da eski peugeotun kırmızı logolo XSİ ını hatırlamıyorlar:D
2004 model kendisi:)
Motor standart mı ? :)
-
maşallah kazasız belasız kullanın..
-
evet bayadır standart kullanıoyurm ama zamanla yapmayı düşünüyorum hassas 307 mize zarar wermeden:):)
-
teşekkürler arkadaşlar :D
-
Hayırlı olsun, yay konusuna katılıyorum :D
-
teşekkür ederim.dikkate alcam fikirlerinizi:):)
-
Maşallah güzel araç, forumda 307 görmek güzel :)
-
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah güzel araç, forumda 307 görmek güzel :)
aynen teşekkürler:D
-
-
MaşAllah kara aslana...Allah kaza bela vermesin...
-
-
masallah barısımın kızı cok guzel cok temiz bi arac sahibi kıl bu kadarda temiz olsun artık :D gercekden bugune kadar servisime giren en temiz 2.0 307 xsi dır gercekden barıs cok hassas kullanır nazar degmesin kardesim ee nede olsa powered by jdm fuat :D
-
teşekkür ederim jdm power:D izin vermiorum oğlum baska 307 XSİ' a...
O serviste sadece ben:D saol teşekkür ederim tekrar fuat şakalarımızla dewam edelim:D:D
-
Alıntı:
teşekkür ederim jdm power:D izin vermiorum oğlum baska 307 XSİ' a...
O serviste sadece ben:D saol teşekkür ederim tekrar fuat şakalarımızla dewam edelim:D:D
aynen yaa yalnız dikkat ettin mi barıs alman style (arda)
fransız style (barıs)
japon style (fuat)
:D hehehehe
-
fıkra gibi mi olmuş:D ingiliz eksik çewir ordan bi cooper s:D
-
Alıntı:
fıkra gibi mi olmuş:D ingiliz eksik çewir ordan bi cooper s:D
sanki abi ordan bi adana at der gibi oldu :D
-
-
-
one yaa bunlar n olum fena aletlerrr :D
-
Maşallah guzel araba.Acilen bende yay tavsiye ederim cok yakışıyor xsi jantlarıyla..Buda benım 04 teki 307im..
http://i304.photobucket.com/albums/n...0000010005.jpg
-
yaysız olmazzz şart şart eibach sportline (H) güle güle kullan
-
ooooooo hoşmuşş XSİ mı ??egzos uç mu uçsa aynı sekilde bende de war:D
http://i721.photobucket.com/albums/w...asBrI-1658.jpg
-
Alıntı:
olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı
yaysız olmazzz şart şart eibach sportline (H) güle güle kullan
cok teşekkürler baya oldu ya 8 9 ay oldu arabayı alalı:Dyay fikrini dikkate alcam ama sertlik pek hoşuma gitmio da kasislerde:)
-
Alıntı:
jdm-fuat Nickli Üyeden Alıntı
masallah barısımın kızı cok guzel cok temiz bi arac sahibi kıl bu kadarda temiz olsun artık :D gercekden bugune kadar servisime giren en temiz 2.0 307 xsi dır gercekden barıs cok hassas kullanır nazar degmesin kardesim ee nede olsa powered by jdm fuat :D
Topu topu kaç tane 307 XSI var ki :) Hepsi senin servisemi geliyo yoksa :)
Alıntı:
cok teşekkürler baya oldu ya 8 9 ay oldu arabayı alalı:Dyay fikrini dikkate alcam ama sertlik pek hoşuma gitmio da kasislerde:D
Valla bir arkadaşım 307 XS de 5 lik yaydan 1 bakla kestirmişti manyak. Ona rağmen inanılmaz konforluydu bence. 18 jantlar ve ince yanak lastikler ile bile bana çok konforlu geliyordu çukurlar ve kasislerde. Yaysız 206 RC'den kesinlikle daha konforluydu ki sen zaten kalın yanaklı lastik kullanıyorsun. Birde H&R gibi bir yay alırsan bence sorun olmaz.
-
:):)doğrudur.yay işine girince amortisöre de girmek lazım oydu buydu tıkırtı artıcak sorun da sorun.
-
Bence amortisöre girmen gerekmiyor. H&R yayı alıcaksın takıcaksın keyfine bakıcaksın. :)
-
aklıma giriosun:D:D:Dzaten aksarydan döndüm 2 3 ay önce yapma bunu bana:D