grkm Nickli Üyeden Alıntı
bir arkadasımdan gelen deneyim ve izlenim..
yazıyı yazan arkadasın aracı
2006 auto mcs - 17 kasnak + Cai + alta v1 IC + SS header + SS kat + JCW egzoz
Bahsi geçen Sinan ın aracı ise 2005 manual MCS * 17 kasnak + IC + cai + Header + egzoz + superchips
aynen yazdıkları ..
"Dükkandan çıktım, yolda ara sıra tam gaza geçtiğimde yani WOT pozisyonunda (wide open throttle) pek sorun yok, 700-800 maks oluyor. Ne zamanki 3 ve 4 gibi iki vitesi arka arkaya WOT bitiriyorum, o zaman 900-920ye dayanıyor EGT göstergesi.
TEM'de Sahrayıcedid'e yaklaşırken 200-210 civarı artık 5ten 6ya atayim dedim, direksiyondaki düğmeye dokunmamla birlikte devir düşüp vitesi atarken bir anda sarı DSC ışığı da yandı. İlk kez oluyor.. Sinan, onda da olduğunu söylemişti, geçen pistte konuştuğumuzda... Performansta bir şey yok, sadece o lamba o an sönmüyor, içeriden DSC on-off yapsan da. Sinan durunca kontak aç-kapa yapıyormuş, ben de denedim çare oldu. Bu arada DSC gerçekten devre dışı kalıyor gibi, bizim burada küçük bir tünel var Ethemefendiye çıkan, orada arkayı tatlı tatlı bıraktı araba, DSC olsa o kadar bırakamazdı. "
haydi bakalım çık işin içinden çıkabilirsen .. Overboost durumu 19 ve üstü küçültülmüş kasnaklarda oluyor sadece. Bu arabada tek bildiğimiz güvenlik önlemi ise limit bir değer üstüne çıkıldıktan sora direk DSC yi iptal etmesi .. Safe mode a da geçiyorsa artık avasn ı geri mi çekiyor ne yapıyor meçhul bir durum söz konusu..