-
Ferrari, Maserati, GT-R Photographed by OZCANOZKAYA
-
mükemmel fotolar emeğine sağlık gitmiş kadar olduk...
-
emegıne saglık harıka resımelr ıst bulusması olmus.. gtr eslık etmıs :) gosterge resımlerı harıka wallpaper oldu :)
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
mükemmel fotolar emeğine sağlık gitmiş kadar olduk...
Eline sağlık :)
Bizim dönerken gördüğümüz Ferrolar bu gruptandı sanırım :)
-
maşallah güzel fotoalr ve arabalar:D
-
5 ve 9. resimdeki önde giden hondacının yerinde olmayı hiç istemezdim =)
-
tam bir _OZCANOZKAYA klasiği tebrkler güzel çekim
-
eline sağlık güzel araçlar ve çekimler. ancak contrast'ın dibine vurmasan daha güzel olur gibi bence.
-
Alıntı:
VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı
ancak contrast'ın dibine vurmasan daha güzel olur gibi bence.
contrast paspası gösteriyo haahha güzel çekimler;)
-
Eline sağlık geçirdiğiniz dakikaların güzelliğini düşünemiyorum çok iyi çalışma olmuş.
-
-
Cekimler cep telefonuyla falan mi :S?
Araclar guzelde fotolar berbat ,keske daha guzel olsalarmis,eline saglik genede.
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
kalem kameralarla çekilmiş. ne cep telefonu olm:)
-
Alıntı:
Araclar guzelde fotolar berbat ,keske daha guzel olsalarmis,eline saglik genede.
cep telefonuyla değil 1860 Daguerreotype camera ile çekildi
-
Alıntı:
kanka berbat değilde fazla oynanmış diyelim:)
doğal fotoların daha fazla beğeni toplayacaktır.
-
Alıntı:
ozcanozkaya Nickli Üyeden Alıntı
cep telefonuyla değil 1860 Daguerreotype camera ile çekildi
Yani ne o cektiginiz makine?? Iyi birsey mi?? Bilmedigimden soruyorum,eger ki iyi birseyse kurs alin derim,cunku fotograflar cidden berbat.
-
Guzel bi cekim. Elinize saglik.
-
ARaçlar süper ama resimler gerçekten kötü keşke Tholl-ga gelseymiş bulusmaya... Kırmızı Ferrolar o kadar contrasta pembeleşmişler artık. Güneş altında çekilen resimlere bu kadar mudahaleye gerek yok bence
-
Alıntı:
Yani ne o cektiginiz makine?? Iyi birsey mi?? Bilmedigimden soruyorum,eger ki iyi birseyse kurs alin derim,cunku fotograflar cidden berbat.
Berbat kelimesini çok seviyorsun heralde?
kurs almama ne gerek var sonuçta prof olarak yapmıyorum bu işi sadece hobi. Ayrıca fotoların çoğunu ani olarak ve auto modda çekmek zorunda kaldım. Bazıları flu hatta. Fotoğraf konusunda hiç bir bilgin yoksa da iyi kötü yorum yapmassan çok sevinirim Mr. Berbat .
-
Alıntı:
facia Nickli Üyeden Alıntı
ARaçlar süper ama resimler gerçekten kötü keşke Tholl-ga gelseymiş bulusmaya... Kırmızı Ferrolar o kadar contrasta pembeleşmişler artık. Güneş altında çekilen resimlere bu kadar mudahaleye gerek yok bence
Tholl-ga kadar prof değilim hatta amatörüm hep diyorum yeni başladığımı ve hobi olarak yaptığımı evet brightness-contrast ve fill light ile çok oynuyorum ögrenmek için.. Bu arada bu bir buluşma değildi, yani fotoğrafçı sıfatıyla gitmiyorum buluşmalara felan, sadece yanımda makinam vardı ve ölesine bir kaç kare çektim. Lütfen beklentileriniz yüksek olmasın amaç sadece paylaşmak teşekkürler.
-
Alıntı:
Berbat kelimesini çok seviyorsun heralde?
kurs almama ne gerek var sonuçta prof olarak yapmıyorum bu işi sadece hobi. Ayrıca fotoların çoğunu ani olarak ve auto modda çekmek zorunda kaldım. Bazıları flu hatta. Fotoğraf konusunda hiç bir bilgin yoksa da iyi kötü yorum yapmassan çok sevinirim Mr. Berbat .
Tesekkurler yorumunuz icin sayin OzcanOzkaya.Berbat kelimesini cok kullanmam,ama yigidi oldur hakkini yeme,bir fotograf benim icin berbatsa berbattir,kotudur.Aratin forumda tum postlarima bakin usenmesseniz kac defa nerde kullanmisim 'berbat' kelimesini ondan sonra sifat yakistirin Mr.Berbat falan diye.;)
Bu arada memnun oldum ben Mr.Kozanoglu ;)
Eklemeyi unuttum,hobi amacli cekiyorsaniz,kendi cekimleriniz diye bir konu mevcut 3-5 berbat fotograf koymaya gerek yok.
-
-
Alıntı:
Organizasyondan Haberim vardı fakat çalışıodum dün ;)
-
Alıntı:
Organizasyondan Haberim vardı fakat çalışıodum dün ;)
O zaman bir dahaki sefere :) kırmızı Ferro görmek istiyoruz :) :icon_tup:
-
Alıntı:
O zaman bir dahaki sefere :) kırmızı Ferro görmek istiyoruz :) :icon_tup:
sen model söle yeter :D
360
430
599 ?
-
Alıntı:
Tholl-ga kadar prof değilim hatta amatörüm hep diyorum yeni başladığımı ve hobi olarak yaptığımı evet brightness-contrast ve fill light ile çok oynuyorum ögrenmek için.. Bu arada bu bir buluşma değildi, yani fotoğrafçı sıfatıyla gitmiyorum buluşmalara felan, sadece yanımda makinam vardı ve ölesine bir kaç kare çektim. Lütfen beklentileriniz yüksek olmasın amaç sadece paylaşmak teşekkürler.
Amaç tabiiki paylaşmak ama 200sx fotolarındada aynı şey vardı. Biraz daha özen gösterirsen daha iyi paylaşım yapabilirsin. Kimse burda prof. değil buraya foto koyanlardan. Ama fotoları editledikten sonra kırmızı ferroyu pembeye çevirdiysen biryerde yanlış yaptıgını farketmen gerekir :) Neyse biraz daha vakit harcarsan daha güzel işler çıkar bence. Elindeki malzemeler iyi nede olsa
-
Alıntı:
Bende Prof deilim.sertifikam falan yoq.
-
Alıntı:
360
430
599 ?
Valla en kırmızısından bir f40 olsa tadından yenmez ama 360 2. tercih :D
-
Alıntı:
Valla en kırmızısından bir f40 olsa tadından yenmez ama 360 2. tercih :D
o zaman coming soon diorum ;)
-
Alıntı:
360
430
599 ?
Enzo istiyorum brofti..hadd bakalım:heyoo:
-
cok gzl cekmısn resımlerde 10 arabalarda masallah ama modena her yerde modena asalet war makınede arkadas yaa
-
hepsı bırbırınden guzellerr masallahh
-
Alıntı:
vtimania Nickli Üyeden Alıntı
Enzo istiyorum brofti..hadd bakalım:heyoo:
Kankaster listede enzo yazmadım :)
-
ctesi akşamı caddede gazlıyordu bu 3 lü:D
-
araçlar fena da çekimler çok iyi değil ama kadranlar gayet şık :)
-
çok tatlı fotolar.eline sağlık.
-
Teşekkürler. Zamanla daha iyileri gelecek.
-
Resimler için teşekkürler Özcan. İnsanlar birkaç konuda anlama güçlüğü çekebilir sorun olmasın senin için. Fotoğraflar kadar araçlarda süper Emeğine sağlık:)
-
Ben içinde ferrari olan her işi begenıyorum eline sağlık =)
Maksut'u taglemişler direk =)
-
Alıntı:
serhatgüzelsoy Nickli Üyeden Alıntı
Resimler için teşekkürler Özcan. İnsanlar birkaç konuda anlama güçlüğü çekebilir sorun olmasın senin için. Fotoğraflar kadar araçlarda süper Emeğine sağlık:)
eyvallah kardeşim saolasın