togi61 Nickli Üyeden Alıntı
İlk aldıgım siyahtı yaklasık 1 sene kullandım digeride beyazdı onuda bir sene kullandım yeni sattım.Gayet guzel bir aractır sekli semali guzeldir.Surus olarak bir jipten cok taksi gibidir.Malzeme kalitesi olarak bir x5,range,Q7 ile kıyaslanamaz gercekten onların yanında malzeme kalitesi pek iyi degil yinede kotu olduguda soylenemez zaten bu aracların fiyatlarıda ortada.
Donanım olarak akıllı cruise kontrol var,serit degistirince uyarı sistemi var,oldukca basarılı bir bose ses sistemi var,arka yolcular icin dvd var,keyless var, geri vites kamerası var,elektrikli ve hafızalı koltuklar ve direksiyon var,digerlerini saymıyorum zaten.
Cok guzel bir sesi vardır fakat fx45le kıyaslanamaz onun sesi cok daga gürdür v8 farkı diyelim motor haric geri kalan hersey aynıdır zaten.
Yakıtı ben sakin kullanımda 18lt filan yakıyordum ortalama uzun yolda 100 kmye sabitlersen 12 ltlere dusurursun.
Ben kullanırken oyle bir arızasına rastlamadım servis olarakta nissanda her turlu parcayı temin edersin olmayanda siparisle 10-15 gun icinde ellerinde oluyor.
Buldugun fiyatta fena fiyat degil en azından kmsi dusuk cunki km yukseldikce icerdki sesler artıyor ister istemez sagdan soldan tıkırtılar gelmeye baslıyor.
Arazi namına hicbir sey bekleme gerci hangisinden arazide bir performans bekleyebilirsinki...Ama bundan hic bekleme.
Alırken arka dvdsinin orjinal olduguna dikkat et piyasadaki bircok arac teknoloji paketsiz gelir burda tavana bir ekran takılır millete orjinal dvd diye kasılır.
Baska aklına takılan birsey varsa yardımcı olmaya calısırım.